Opel Corsa 2015 kvalitative fremskridt

Kontaktperson: Opel Corsa 2015 kvalitative fremskridtKontaktperson: Opel Corsa 2015 kvalitative fremskridtKontaktperson: Opel Corsa 2015 kvalitative fremskridtKontaktperson: Opel Corsa 2015 kvalitative fremskridt

Opel Corsa, priser, fotos, information og videoFor at give dig en idé om, hvor vigtigt denne model til Opel, bør du vide, at næsten halvdelen af ​​de biler, der sælges af den tyske mærke i vores land er Corsa. Byen Opel, som allerede er under Adams og Karl fremtid er den anden mest solgte i sit segment, kun overgået af Seat Ibiza. Hvis du siger, at vi er intet patrioter, når de køber bil ikke synes at være så i bilen segmentet, hvor der ud over Ibiza og denne Corsa, også udført ved vores grænser VW Polo.

Opel Corsa 2015Vender tilbage til Corsa, hovedpersonen i denne artikel, denne femte generation giver stort spring fremad. Den makeover er ikke radikal, har der været mærkbare ændringer nok til at gøre det ser anderledes ud, men beholde den 'luft' til Corsa. Hvis du ser en lille, Fyrtårne ​​er mere stiliseret, mere Adam, med en lavere grill og en dynamisk linje på hætten. Tilbage, også nydesignede forlygter og boot åbning under brand logo. Alle med en meget ens dimensioner, alene med en stigning på 2 cm længde, på grund af en mere markeret på indskrivning af bagsideprojektionsskærmen.

dog den mest markante ændring er fundet inde: Er blevet forynget og er blevet edgier. Det valgte kombination af mere muntre farver med endnu polstring og også blande farver materialer har forbedret både i udseende og kontakt. blødere og reducere brugen af ​​'dårlige' plastoverflader er den dominerende tendens i instrumentbrættet, undtagen handskematerialet. Tilgivelige synd når evolutionen har været så god.

Opel Corsa 2015Forbindelse og Infotainment er et af afsnittene, hvor producenterne giver den 'C'er', især i den lille bil segment og medier: unge og digitale indfødte købes normalt.

Opel håber dette afsnit til sin IntelliLink-system, der ligesom Mirror Link Volkswagen-koncernen, Brug telefonen som grundlag, dvs din enhed oplader applikationerne (browser, online radio og Podcast repository for øjeblikket) og bilen vises kun på instrumentbrættet skærm, selvom du kan køre gennem stemmen. Den er tilgængelig for alle Android og iOS-telefoner. Vores erfaring med BringGo navigationssystem Det har ikke været så tilfredsstillende kunne være: navigationen ikke var korrekte, nogle gange ned, og havde brug for mobil, i dette tilfælde en Apple-enhed, var altid ulåst, og derfor bør altid opladningen for at undgå at løbe tør batteri og dermed uden navigation.

Opel Corsa 2015også det forstærket med Opel Corsa nye funktioner aktiv sikkerhed, frivillig, idet anden generation foran kamera system Opel Eye som den indeholder vejskilte, advarsel lane afgang, assistent fjernlys, indikator sikkerhedsafstand og kollision advarsel frontalt, den automatiske parkeringsassistent.

I den del af rummet, under hensyntagen til samme dimensioner, ingen ting at tilføje, at vi ikke kender. Der er plads højde for høje mennesker, men reservedele, og anbefalede, for nemheds skyld, det er at rejse kun to i ryggen. Med hensyn til den bagagerum, mere af det samme: er Calcan 285 literaf den forrige generation, hvilket giver sig udslag i et par vogne og nogle andre ting og ekstra plads under gulvet, hvis vi vælger ikke at indarbejde reservehjul.

henvisning motor

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer i denne nye generation er indførelsen af ​​nye benzinmotorer og forbedringer i eksisterende dieselmotorer. Den store nyhed er ankomsten af ​​en 1,0 Turbo 115 hk. Det er en tricilíndrico Vi blev glædeligt overrasket. På trods af sin tre-cylindrede karakter, Det er ikke set inde i bilen så ingen støj og henleder opmærksomheden forråde også fraværet af vibrationer. Bemærkelsesværdige til Opel i dette afsnit, selv om den tyske mærke altid har stået ud for at gøre benzinmotorer.

Opel Corsa 2015Udførelsen af ​​denne motor er meget god. Det er en meget elastisk motor, fra lave omdrejninger, der allerede har opnået skub og strækker sig op temmelig høj, med en modstandskraft, der overrasker med sin lave forskydning. Alt dette suppleres af mere end justeret forbrug. Opel erklærer en gennemsnitlig udgift på 4,9 liter pr 100 km i den kombinerede cyklus. Vi, i en rejse, blandet by og motorvej bjergvej opnået et forbrug på 5,8, hvilket ikke er dårligt.

Også debuterede i området benzin ved 1.4 Turbo 100 hk, kendt for dens maksimale drejningsmoment på 20,4 mkg mellem 1.850 til 3.500 omdr./min-deres forbrug ophold ved 5,2 l / 100 km-og holdes 1.4 atmosfærisk i varianter 75 og 90 CV. Som for diesel, tilbuddet har fokus på den 'veteran' 1.3 CDTI, som de vil have gjort forbedringer, i varianter af 75 og 95 hk -sidstnævnte vil mere sent. Begge motorer er kendt for deres lave strømforbrug på 3,8 liter

bedste opførsel

Opel Corsa 2015Denne nye Corsa modtager chassis nye specifikationer og hvor har vi forsøgt at placere tyngdepunktet -5 mm-, den suspensioner har ændret deres konfiguration og den har valgt at inkorporere To typer af dæmpning, Komfort og sport, for at overbevise alle former for potentiel køber.

også retning åbner, fokuseret, ifølge Opel, til at forbedre komfort og præcision, indeholder en Ny 'By' rolle stigende fremmøde i byområder rejser op til 35 km / t. Som for dens indflydelse på kørslen, faktum er, at touch er forbedret i forhold til, hvad vi var vant til i den nuværende Corsa, stadig det fortsætter med at give os følelsen af, at der ikke overføres trofast, hvad der sker under dækkene.

Opel Corsa 2015 vil nå forhandlere i januar, men du kan allerede forudbestille en pris fra 13.450 euro, svarende til 1,4 75 hk 3-dørs (5-dørs versioner har en præmie på 525 euro).