Test: Volkswagen Polo 1.2 TSI 110 BMT, teknologisk nytte

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT 110, Utilitaristisk teknologiVolkswagen Polo 1.2 TSI BMT 110, Utilitaristisk teknologiVolkswagen Polo 1.2 TSI BMT 110, Utilitaristisk teknologiVolkswagen Polo 1.2 TSI BMT 110, Utilitaristisk teknologi

Den femte generation Polo har netop modtaget en større opdatering. Fire år er gået, siden det blev lanceret på markedet, og Jeg havde brug for at indhente på mange måder at holde sig i god form i nogen tid. Den sædvanlige halveringstid af en model i de fleste mærker er mellem 6 og 8 år, med en "modernisering" vigtigt halvdel. Det er klart, i den nye Polo ændrer ikke sin base og dens struktur, endsige deres orientering. Remodeling i dette tilfælde har hovedsageligt fokuseret på den mekaniske del, primært designet til at opfylde den krævede standard og overhængende euro VI. Som supplement til tilføjelse logik tilføjer æstetisk opdatering (Optical, trim, hjul, sæde konstruktion og anbringelse kontroller) en meget interessant bataljon nye enheder, arvede alle af den modulære opbygning af golf og Passat fremtid. Sidstnævnte, ud over at tjene som et vigtigt våben Volkswagen markedsføring, teknologi giver navnet Polo fordi langt de fleste af disse systemer er uden fortilfælde blandt forsyningsselskaber.

VW Polo 1.2 TSI

Så du kan sætte i dit system Polo nødbremsning flere anti-kollision, en træthed detektor, observationssystemet miljø nødbremsning funktion, en adaptive cruise control, bakkamera, den variabel dæmpning hårdhed, fyrtårne Led fuld eller fuld Infotainment. Alt dette er fint og lader dig komme til at have en mere sikker og teknologisk Polo, selv om jeg personligt tror, ​​at enden bliver en kommerciel salgsargument, da det er normalt, at den potentielle kunde af et hjælpeprogram satsning på økonomi. Under alle omstændigheder, de er velkomne, fordi de alle er interessant.

som første test en polak startede med de fem-dørs Sport slut, den øverste ende, og version 1.2 TSI-motor 110 hk. Du vil se hele denne test er en kombination ukompliceret, ligesom de fleste produkter af Volkswagen Group, der begge defekter som fortrin ingen problemer eller karakteristika og fordele; Det gør alt godt og Ingen alvorlige fejl, men har en personlighed, der er ud over det sædvanlige, på godt og ondt.

VW Polo 1.2 TSI

Inden for de benzin muligheder, du kan få adgang til 1.2 TSI-motor med to magter, 90 og 110 hk. Dette er en fire-cylindret drift behagelig, lavet af aluminium med multivalve topstykke, turbo intercooler. Forskellen mellem de to magter ligger i den elektroniske styring og udstyr som den 110 hk er kun sport trim. Derfor erhverve 90 CV med sport trim og derefter ændre din elektronik med en uofficiel omprogrammering kunne være en interessant mulighed, og er, hvad kroppen beder os. dog den økonomiske kløft er kun 500 euro, som du sørge for at holde den officielle garanti, og du har gearkasse 6-trins stedet for de fem, som bærer 90 hk. Hvis du giver mig et valg, for 500 euro Jeg vil gøre en indsats og glemme mig 90 CV og at biler, så jeg foretrækker kasser med 5 til 6 hastighed; dybest set du spare vægt og arbejde mindre.

Performance er mere end acceptabel. Der er et godt niveau og forbrug prestacional. Du vil ikke vinde en Grand Prix med ham, og heller ikke kaste dem ind i motoren tager mere glæde at have mekaniske situationer klimastyring og Butt-laden bil på juridiske hastigheder; ja, du bliver nødt til at bruge 1.500 omgange For at gøre dette, frugten af ​​lange udviklinger som vil tjene til at tilbringe lidt på vejen og blandt andet skal overholde Euro VI-standarderne. Og systemet omfatter Stands&Start og genvinding energi, den første med et flot præstation; den anden, som i alle ikke-hybrid biler, der bærer det, eller du vil finde ud af det virker.

VW Polo 1.2 TSI

Polo var allerede en let drev, og nu følger den samme linje, men med større præcision. radikal ændring, Det inkorporerer elektromekaniske styretøj, som tilføjer komfort i daglig brug og udgør ingen problemer i glade kørsel. der stå solidt på både tog og dæmpning tilbyder komfort uden at ødelægge den dynamiske. Dette afsnit er en god bil og lever op til forventningerne. Du kan tilføje variabel dæmpning hårdhed, som du gør det mere behageligt eller mere sporty tryk på en knap, men min jeg kunne lide som er standard, kan jeg ikke se essentiel. Denne version er tilføjet som standard under sin lancering cruise control adaptive cruise og nødbremsning funktion i byen, der ekstra sikkerhed. Det første jeg ser meget nyttig og fungerer fint, mens sidstnævnte til tider bremser før hvad du har gjort, og hvad der kan genere dig, men i et øjeblik af jeres cluelessness kan også redde liv. Du kan deaktivere, du beslutter dig. Begge systemer vil koste lidt mere end 500 euro.

Jeg beboelighed jeg kan sige lidt, da den forbliver uændret i forhold til tidligere. I betragtning af dets størrelse, Det har god kabineplads og har en god støvle. Livet om bord, selvom teoretisk bør være den samme, forbedret med vedtagelsen af ​​Infotainmentsystem, at jeg kunne lide i ydelse i stedet for golf. Denne version er også standard med udgivelsen pakken. Endelig Bluetooth er tilgængelig i Polo, som rivaler samtidig med, og har en farve touch skærm og masser af funktioner til at nyde funktionerne i din telefon. Sport trim er veludstyret og med vedtagelsen af ​​frigivelse pakke, i tillæg til ovenstående, omfatter klimaanlæg, regnsensor, multifunktionsrat og Golf arvede hud.

VW Polo 1.2 TSI

kort sagt Det er en ordentlig nytte, uden store følelser, men korrekt, med gode resultater og livability. Det kommer veludstyret serie, nu især med den indledende tilbud. Hvis du ikke vil have en Diesel Polo 1.2 TSI er det et godt alternativ, 1.000 euro billigere end den 1,4 TDI. For 1.500 euro mere kan du tilføje den 7-trins DSG Jeg anbefaler især hvis du kommer til at gøre en masse byen.