Første test: Skoda Superb Combi, rummelige og stilfulde

Første test: Skoda Superb Combi, rummelige og stilfuldeFørste test: Skoda Superb Combi, rummelige og stilfuldeFørste test: Skoda Superb Combi, rummelige og stilfuldeFørste test: Skoda Superb Combi, rummelige og stilfulde

Praksis Combi-version Skoda Superb repræsenteret i vores land mere end halvdelen af ​​salget i den tjekkiske model, og derefter følge ting med den nye generation, som Ordrer er accepteret fra slutningen af ​​juli, med leverancer planlagt til slutningen af ​​september. Priserne spænder fra 25,970 euro til 120 hk 1.6 TDI Aktiv op til 43.410 af den 2.0 TDI 190 PS DSG Laurin&Klement 4X4-drev, gennem 26.470 150 hk 1.4 TSI Active (Med cylinder shutdown) og 29.320 af 2,0 TDI 150 hk Ambition, sidstnævnte version, der alene kunne nærme 80 procent af det samlede salg i Spanien. Ambition ovenfor (og under det luksuriøse L&K) er den stil version, som koster 2.550 euro mere end Ambition. Der er benzinmotorer for andre markeder, såsom 180 hk 1,8 TSI, 2,0 TSI 220 hk, eller endda en 1,4 TSI 125 hk; men i betragtning af polarisering af spansk efterspørgsel til TDI 150 hk er ikke overraskende, at tilsidesætte dem på et tidligt tidspunkt.

Det nye organ, med 0,28 vindmodstand Cx, er interessant en kortere end de nye Superb sedan millimeter og et par millimeter højere. Og, selvfølgelig, er det langt mere attraktivt end den tidligere Superb Combi og en mest fuldendte indretning og trykning af højere kvalitet. og, trods 80 mm akselafstand og 47 mm bredere, er det også betydeligt lettere. Ved sin bageste, belastningen tærskel 62 cm i forhold til gulvet, hvilket giver udluftet adgang til en lastefladen, 660 liter under covers baggage og ca. to kubikmeter, når de bageste sæder er foldet og fyldt plads til loftet. Under lastning flyet, der er et reservehjul fuldt mål.

Skoda Superb Combi III

gulvet bred trunk har 117 cm lange og 1 meter bred rimelige. For genstande eller kufferter ikke 'dans' fra den ene side til den anden i hjørnerne, siderne af bagagerum skjulte elementer, der kan arrangeres vinkelret (og holder fast til lastplanet med en stærk velcro) dannelse af en afgrænsning emne hjørnerne af kassen eller posen, så de ikke vil bevæge sig uventet. De bageste ryglæn, efter sektor, kan foldes ned fjernt fra bagenden af ​​bilen med en switch. Hvis du også aftage frem forreste højre sæde tilbage, Superb Combi en inde kunne bære lange genstande på op til 3,1 meter. Under dynen-bagage dækker du kan udstyre en beklædningsgenstand taske, og den øverste version har også et genopladeligt LED lommelygte i bagagerummet området. Porten åbner og lukker den elektriske udgave L&K, og åbnede med 'virtuel pedal'.

Combi funktionalitet afsluttes med en bredde endnu større indvendige (140 cm til skulderhøjde) og en langsgående rum rekord, uden at glemme detaljer typisk Skoda (der er snesevis) som paraply respektive paneler anbragt i fordøre. Interiøret også er udstyret med talrige opbevaringsrum (Afkølelig handskerum og bredt hul under midterarmlænet), herunder en skuffe under forreste højre sæde, fra ambition-version. Dette, i tillæg til de mange detaljer i begavelse Superb Aktiv (Såsom dæktryk overvågning, cruise control, stop&starte, bluetooth, bremsning energiudnyttelse, fire elruder, syv airbag, differential typen XDS +, Front Assist-system, bremse multicolisión, etc.), kundeemner dual zone klimakontrol, regn og lyssensorer, radio farveskærm 6.5 " tåge lys kurve funktion, bi-xenon forlygter med will be led, tilbage til parkeringspladsen og 17 "hjul hjælp. den Style versioner og L&K tilsat forskellige andre detaljer, såsom Alcantara eller cuero, sæder eller elektrisk indstillelige bakspejl anti-refleks; men interessant dine muligheder omfatter ikke Head-up display til projekt væsentlige oplysninger i synsfeltet for føreren. Superb L&K, såvel som deres llaSWTR 18", navigator, speciel lyd med 12 højttalere Canton, soltag og adaptiv belysning i deres bi-xenon forlygter, er den eneste, som ikke tillæg til dæmpning afprøves DCC, meget praktisk at afrunde den dynamiske holdning af denne bil tacking enhed er betalt områder. Som for tilslutningsmuligheder, det Superb Combi byder på forskellige muligheder, standard eller ekstraudstyr.

Skoda Superb Combi III

Den mest kraftfulde TDI Spanien mekanisk version 2.0, 190 hk, også det findes i forhjulstræk med manuel gearkasse i terminering Ambition (fra 31,320 euro), og bestemmer naturligvis et højt niveau af ydeevne. men den TDI 150 hk allerede det giver en bemærkelsesværdig verve og højdepunkter forbrug, Spanske berettiger til at præferencer. Med hensyn til den 1.4 TSI 150 hk med afbrydelse af cylindre, sin elasticitet forventes ikke, og ingen lange stribe af udviklingen tappert skifte til lave og mellemstore omdrejningstal, selv om det viser sig, bare CV vises.