Tesla Model X P90D: SUV bevis “andet” planet

Tesla Model X P90D, SUVperespecialTesla Model X P90D, SUVperespecialTesla Model X P90D, SUVperespecialTesla Model X P90D, SUVperespecial

Tesla Model X bekræfter alle de fordomme. De, der tror, ​​at det elbiler er det fremtid, producenter af konventionelle biler er reaktionære, at langsomme fremskridt og Elon Musk -Fysisk og iværksætter medstifter af PayPal, Hyperloop ... og Tesla Motors er en visionær, har her et argument i deres favør så meget som dem, der tror i Silicon Valley er så dygtige til at genopfinde bilen for at få en ny smartphone.

Der er ingen enkelt gyldigt position på Tesla Model X, men med denne eksklusiv test Vi kan tilbyde data, som du vil sætte pris på det. En ting står klart: X Det er en fantastisk bil, men ikke kun af 131,300 euro det koster, det 539 CV der udvikler, dens åbne døre gullwing, hans berøringsskærm Lodret 17 tommer deres opdateringer teknikker radio og dens enorme kapacitet til illusion (selvom det også). Som i alle X, en elektrisk motor driver for- og bagaksel, således at Tesla firehjulstræk.

Tesla Model X, hvordan sjæl minivan?

alle døre De er elektrisk og, afhængigt af konfigurationen, De åbner da han nærmede chaufføren. I små parkeringspladser eller garager, som en sikkerhedsforanstaltning, bare gøre det halvvejs. Hvis føreren løfter dem alle, det elektroniske system det formål, og hvis han vender tilbage til at parkere på samme sted, åbner dem automatisk helt. Hvad er ubestrideligt er, at Det lov til at komme tilbage uden problemer. Der er tre komfortable individuelle sæder, alle justerbar i længden elektrisk tilstand, med ingen anden mulighed end at folde. Hvem protesterede, fordi det er ingen måde at tage hjem en ultra stort fladskærms-tv, er du nødt til at overveje, at de mest sandsynlige kunder Model X allerede har hjemme i et stykke tid, og sandsynligvis indtage en hel væg.

Tesla Model X indeOgså værd at nævne, at der i to klapsæder i den tredje række voksne kan rummes uden større ubehag, mens bedre over korte afstande, og når de er syv beboere i bilen, er der stadig plads til bagage, fordi under den forreste hætte ingen motor, men en stammen af ​​187 liter.

Førerens dør lukker automatisk, når du træder på bremsen (eller, hvis du foretrækker, at bruge den berøringsfølsomme skærm, ligesom de andre døre). Den store følelse af plads skyldes både den panoramiske forrude, da kabinen er tom, fordi X Den koncentrerer næsten alle sine funktioner på berøringsskærmen. Ikke engang en separat switch lys, men LED-lys styres af sensorer. Det tager et stykke tid at sætte alle menuer, og selv når du har praksis, styresystemet er i stand til at distraherende nok. På den anden side, skærmen Touch virker fint og reagerer meget hurtigt. Hertil kommer, den lodrette skærm giver Google Maps og trafikdata i realtid. Hvis vi tælle, hvor mange chauffører er altid på udkig efter disse oplysninger på deres mobiltelefoner, det er den logiske ting er at have fuldt integreret disse funktioner i bilen. dog færdig De er lidt mærkelig eller, sagt på en anden måde, meget deklasserede af sine rivaler præmie... (e-tron Audi Q7, BMW X5 og Volvo XC90 T8 40e blandt andre) og endda generalister. Tesla forbereder sig på at starte, så snart du føler. Vælg positionen "D" vælgeren, (eksisterer som en multifunktions løftestang ægte antik siden 1975) fra Mercedes. indikatoren Det lover 375 km autonomi, som i slutningen af ​​dagen vil være 346 med en vis afdæmpning. Det er nok til at rejse. I en halv time, hurtig opladning station er i stand til at indføre i batteri af Ion af 400 volt den nødvendige energi til at rejse 270 km. Vi får bæltet, løft foden fra bremsen og X begynder at bevæge sig lydløst.

Tesla Model X, men er det en SUV?

Ligesom alle SUV fem meter, Det rejser rundt i byen med nogle klodsethed. Fra dette øjeblik er det muligt at aktivere autopiloten (som i vores test bil er tilgængelig i sin tidligere version 7.1). Det fastholder afstand, bremsning, sving hastigheder og gør automatisk. Det eneste problem er, at man ikke altid, hvor du ønsker. Når X slidbaner ubrudte linjer, drejning baner inkorporerer din sti eller du ruller en halv centimeter væk fra parkerede biler, den følelse, der giver én er, at der var en chauffør med kørekort lige har fjernet. Lejlighedsvis, systemet beder dig om at holde dine hænder på rattet, men den model X fortsætter med at lede, hvis du ikke gør noget. Highway tingene ændre sig fuldstændigt og autopilot fungerer perfekt.

Tesla Model XDog kører sig selv, selv i en bil, som futuristisk som Tesla Model X, er meget mere behageligt. Altid opbevares sikkert og har en fremragende trækkraft, men på grund af dens høje vægt 2.547 kg målt i vores báscula-, og undfangelse, du manglende præcision, tendens til understyring, der tydeligt har åbnet tegnet i kurver. Her vises det, at er ikke så let at springe slag årtiers erfaring i styretøj og chassis justeringer. den adresse Tesla er kunstig og giver meget mindre information, men det meste korrekt, at modeller som Audi Q7 eller BMW X5.

Tesla Model X, accelererer som Millennium Falcon

med hjul 22 inches, den luftaffjedring reagerer kraftigt til små uregelmæssigheder. Desuden er det giver stor kørekomfort, hvilket også bidrager til det lave støjniveau. imponerer den Uninterruptible power med hvilke styrter fremad. Trafiklys når de forlader det indtryk, at du går ud på bagsiden navlen. Selv på motorveje, 180 km / t, anbefaler vi at stramme nakkemuskler, før at træde på speederen.

I vores testbane. Skift drev tilstand af "sport" til "latterlig", Ie, "absurditet" (For den beskedne sum af 10.900 euro). Vi træder på speederen. I en forbrændingsmotor, skal det nu åben gasspjæld og aktiverede reguleringsventiler, luft og brændstof antændes, skubbe stemplerne ned, gør at rotere en krumtapaksel gear og orden, indtil den kraft, var til hjulene. Udviklingen af ​​kraften i X, men fungerer som en pære kontakt: du trykker på den, og gå. Den imponerende ting er ikke det 4,2 sekunder Tesla tager at nå op på 100 km / t, men umiddelbarheden, som den gør. Det giver dig følelsen af ​​at have fået ramt på en kørende AVE.

Efter to eller tre accelerationer, X bliver mindre intens. Fans afkøle det elektriske system, og i løbet af måling stier forbrug stiger mens den batteri forbliver tør efter 100 kilometer; væk fra dem 26,9 kWh / 100 km.

Tesla har åbnet en måde, at traditionelle mærker stadig udforsker. Fordele: Det er en fuldt brugbar bil, ingen fornemmelse af prototype; Imod: at Det har ikke nøjagtigheden dynamisk der har tilbragt mange år på at lave biler. Hele bilen kredser om tilslutningsmuligheder, selv om dens infoentretenimeinto system kræver en god periode med tilpasning / lære at drage fordel af dets enorme muligheder.

Du kan også være interesseret

Således fører autonome Tesla biler alene

Tage, der bruger solenergi til at oplade Tesla

Tesla Model S P100D, den hurtigste hastighed op til 100 km / t bil

Sammenligning Audi Q7 e-tron, BMW X5 og Volvo XC90 T8 40e