Ford Mustang Convertible 5.0 V8 cabriolet galopperende tilstand

Ford Mustang cabriolet V8 i billederFord Mustang cabriolet V8 i billederFord Mustang cabriolet V8 i billederFord Mustang cabriolet V8 i billeder

heldigvis den nye Ford Mustang bare ændre sit image og altid tilgang, ikke dens dimensioner men det er en bil mere egnet til de tider og det er ikke underligt, at underskrivelsen af ​​den ovale har besluttet at markedsføre det i Europa.

Til dette Ford Mustang Convertible 5,0 V8, deres kontrol vision, du har, er, at næsen aldrig ender. Bilen er meget stor, men håndteres lettere end det ser ud i bytrafik, blandt andet takket være en tilstrækkelig høj position til kontrol, så en temmelig acceptabel synlighed. På trods af sin enorme størrelse, dens kørsel under disse omstændigheder er det ret nice. Ikke overraskende, at servostyring er meget lys i byen tilstand, at motoren er glat i sit svar, og er altid villig til at skubbe kraftigt, mens at skifte gear er meget præcis, hurtig og formået at blæse håndled.

Ford Mustang er tilgængelig med den sædvanlige 5 liters V8 atmosfærisk bekvemt opdateret, også med en ny fire-cylindret 2.3 liters turbo EcoBoost. til den lejlighed, har vi valgt den mest kraftfulde motor, også cabriolet krop, helt sikkert den mest underholdende og attraktiv. I den forbindelse skal det bemærkes, at sidstnævnte har blød top elektrisk drev Halvautomatisk, forholdsvis let at bruge og tilbyder en perfekt pasform. Selvom stammen passerer af 408-332 liter beboelighed inde er den samme som i den lukkede udgave, hvor man støder på en af bagsæder er ganske acceptabelt, mens mindst forsæderne ikke glide for langt tilbage.

motoren den Ford Mustang Convertible V8 ikke kun lyder godt, også det giver en fængslende præstation; reagerer med imponerende konsistens og især lav mellemtone, mens høj stræk let til 6.500 omdr./min, som er den hastighed, hvormed de får 421 CV angivet af fabrikanten. Derudover tal moment er ved at udvikle meget høj hele omdrejningsområdet, så du kan trække nogle udviklinger at bokse længe nok ændringer, især i sjette gear, der med en reduktion forhold på 55,7 km / t pr 1000 rpm, er designet til at spare nogle benzin når stabiliseret hjul hovedvej hastighed.

Ford Mustang V8 Cabrioletden Ford Mustang Convertible V8 Det er en meget hurtig bil når vejen hjul. De hurtigste stier er hans foretrukne område, hvor du også kan nyde en komfort ganske høj og usædvanligt blandt sport løb, som suspensioner spaltet ganske effektivt uregelmæssigheder fast. Særlig omtale til den bageste, da den nye multilink ordning er langt mere effektiv end stiv aksel vetusto rider den model af den forrige generation. Overraskende hvor godt Ford Mustang den bygger på kurver og at Cabriolet i denne version har valgt idioter forholdsvis blød affjedring, der bestemmer en vakle ganske udtalt i de mest voldelige tilhængere. Alligevel de amerikanske sportsgrene spektakulære Den sender en masse selvtillid og er ganske overskuelige selv de mest snoede veje, hvor dens vægt og enorme dimensioner ikke synes at påvirke ham også. Følelsen bag rattet ikke skal køre en sportsvogn race, i det mindste for de standarder, som vi i Europa er i bevægelse. Det er som at køre et skib, men den opererer med stor lethed; Ikke overraskende, at motordrivkraft er meget konsekvent på alle tidspunkter, og bilen fungerer ganske præcist og lydighed mod de forslag, der er lavet med hjulet. Ja, Ford Mustang Convertible V8 Det er temmelig ned på kurver, mere end ønskeligt, men stadig støtterne er fast og temmelig godt vedligeholdt sti.

Selv om mange heste og tamme nok til at holde de kilo, progressivitet og adel er den dominerende tone hele tiden, når du optager ved maksimal. Forakslen er meget kompatibel, mens den bageste tendens til at krybe, når man overskrider speederen, men reaktionerne er meget forudsigelige og heste doseres meget godt, mens bremser er potente og støtte uden tvivl den mest krævende behandling. Progressivitet af reaktioner er komplet, og selv om sign-off de drivende hjælpemidler, at systemet altid er i alarm fase at gribe ind og forhindre situationen "desmadre" overdrevent. Det er ikke overraskende, at Mustang resultat sjovt og let at køre, mens dens effektivitet kan beskrives som bemærkelsesværdig.

den Ford Mustang V8 Cabriolet Det har en meget komplet udstyr serie, men kan monteres € 2700 Premium pakke, som omfatter blandt andre hjul 19", stereohøjttalere tolv, parkeringshjælp, browser, opvarmede og ventilerede sæder osv Sæderne kan også erstattes af Recaro sport et design, der koster 1.900 €, bliver dette en af ​​de mest interessante muligheder. Med alt dette, den endelige regning er mindre end € 55.000, selv om det skal erindres, at for mindre end € 40.000 vi kan få en Mustang i garagen. Nu den amerikanske drøm kan være til rådighed for mange.