Test: BMW 220d Cabrio 190, nydelse afsløret

Test: BMW 220d Cabrio 190Test: BMW 220d Cabrio 190Test: BMW 220d Cabrio 190Test: BMW 220d Cabrio 190

Verden ændrer sig med halsbrækkende fart. BMW stjal alle hans berømmelse baserede modeller understrege meget sportslig adfærd, og hans sfinks, M3, som billedbehandling motor. I dag er disse modeller har stadig deres betydning i salget, men andre meget forskellige er kommet til at indtage mere og mere fremtrædende plads. Denne 220d Cabrio falder ind under denne kategori, på et tidspunkt, som den foreliggende, hvor maksimere den dynamiske potentiale enhver BMW vi kan bringe uønskede steder, herunder frihedsberøvelse.

BMW 220d Cabrio 190

Afledt af Coupé-versionen af ​​serie 2, denne Cabrio skiller sig ud for æstetik og med tendensen til forsvinden af ​​begreberne 'cabrio metal tag "af en elektrisk betjent kaleche. Cabriolet at transformere sig til den lukkede model, og omvendt, systemet tager kun 20 sekunder-en diskret tid væk fra Records- at indføre hætten i bagagerummet, billede vi har sørget for at lægge et stykke i en specifik position inde i bagagerummet, til separate objekter og foldet hætte. Kørsel hætten det kan gøres op til 50 km / t, interessant mulighed som en overraskelse regnskyl kan gøre det nødvendigt. Kabinen får os overraskelse, med den sædvanlige BMW design, med få ændringer, det vil allerede ved at blive en klassiker. Kommerciel accept, viser imidlertid rigtigheden af ​​hans immobilitet. i sin center skærm 6,5 inches vises at ved en præmie af 2.385 euro kan blive en anden 8,8 inches, hvilket bringer et avanceret navigationssystem, en harddisk og en DVD.

Den ergonomi af førerpladsen er heller ikke overraskende i brand, fremhæve dem til noget smag, vi har. Hvad der følger er ligesom os uden udvælgelsessystem højde på fortovet, tvinger levitate over sædet for at tillade udvidelse. Heller bæres med de nyeste trends fra andre mærker, føler ændringen af ​​kommando, især for at indsætte bakgear kræver betydelig indsats. Komfort er bemærkelsesværdigt både for sædet design og graden af ​​fleksibilitet af suspensionen, intet radikal.

Denne version vejer omkring 150 kilo mere end sin bror Coupé, ikke kun af viklesystem af hætten, men også for de forstærkninger installeret i kabinettet. Disse meget effektiv med taget er indsat, når det kan bevæge sig med lignende vibrationer og støjniveau, at metal tag model, men stadig vises på forruden, når vibrationer uden at det bevæger sig gennem asfalt er ikke helt glat.

BMW 220d Cabrio 190

hurtig

Den mekaniske del fører os til at se, igen, at næsten alt BMW er en dynamisk selve køretøjet. Selv om det ikke nået vores bank den homologeret magt, med næsten 183 hk Denne 220d Cabrio "løber at pela". Dets ramme tillader kurver uden overdreven afmatning i march. Da endvidere motoren har en fremragende elasticitet, udvinding jævnt fra ca. 1300 rpm i alle forhold, kørsel er meget behagelig, enten gå eller dræne gear. Det er i sig selv en model, der kan deles i to, fordi du kan nyde det som en coupe uden radikalisme eller som perfekt cabriolet.