Nissan Micra 2017: at teste et mere attraktivt og sofistikeret bil

Nissan Micra 2017 ny generation af det europæiske smagNissan Micra 2017 ny generation af det europæiske smagNissan Micra 2017 ny generation af det europæiske smagNissan Micra 2017 ny generation af det europæiske smag

Nissan har allerede sat til salg den nyeste generation Nissan Micra, den femte (1. generation i Spanien kun solgt på De Kanariske Øer), hvis første leverancer vil begynde at finde sted i marts. På tidspunktet for lanceringen, Nissan Micra Den vil være tilgængelig med en motor Diesel 90 hk og tricilíndrico benzin, også 90 CV, både turboladet. I marts vil frigive en tredje mekanisk adgang 73 CV, Atmosfærisk og tre cylindre. Med dette tilbud er dækket, i henhold Nissan, 80% af efterspørgslen efter motorer i Spanien. Det betyder ikke, at i fremtiden, og altid under hensyntagen til den kommercielle påvirkning, der får den nye Nissan Micra, de kan ikke deltage i nye versioner til området. For eksempel en hybrid løsning kunne en benzinmotor 4 cylinder og automatgear. Det er sikkert, at vi vil se køre på vores veje mere end sin forgænger, en bil, der er ikke kommet til at høste succes af de første udgaver af Nissan Micra.

den nye Nissan Micra Den er fremstillet i Frankrig, i fabrikken, at Renault-Nissan alliancen Det har i Flins. Det er designet og udviklet i Europa, tænker kun europæiske driver smag. Dette forventes at øge salget af denne bil i Spanien, nemlig 46% i forhold til den forrige generation, som var en samlet tilgang bil fremstillet i Thailand. den nye Nissan Micra deler nogle elementer med Renault Clio, herunder motor og gearkasse, og faktisk hans berøring kørsel minder den franske bil, men med større kørekomfort, en lille fordel i tur kvalitet, måske for det gode arbejde på lydisolering og suspensioner - og mere behageligt retning.

Nissan Micra 2017: Adfærd

adfærd Nissan Micra Det sætter fokus på omfanget af poise og stabilitet, tættere på den for et kompakt nytte, og dens sving smidighed. På den anden side, tager det Nissan Qashqai ikke kun multifunktions farvedisplay 5" hele instrumentbordet, men også de systemer, Intelligent ride kontrol og Intelligent Control Trace. Den første tjener til at reducere lodrette svingninger af kroppen -at passeret over en hastighed bump, for eksempel, mens den anden hjælper registrere bilen i de trukne mere præcist, både selektivt anvender de bremser og motoren, men uden at forstyrre den drivende og uden at være påtrængende. Et andet interessant element er den automatisk overvågning bremsning foran og fodgænger afsløring standard i alle, den periferiske kamre, den blind vinkelsensor og aktiv lane opbevaring, ikke virker på den retning, men stopper hjulene fra side til at hente stien af ​​bilen, varsel ved en vibration i rattet.

Nissan Micraden Nissan Micra også bekymrer sig elementer af livet om bord som tilslutning med protokol Apple carplay, en lydudstyr udviklet af Bose surround funktion og ekstra højttalere i hovedstøtten af ​​føreren, navigator, osv, altid afhængig af den valgte finish, som kan være Visia, Visia +, Acenta, N-Connecta og Tekna.

I lighed med Nissan Juke, den personalisering er et andet punkt at overveje. anderledes farver at vælge for dæk, nederdele og udendørs lampetter krop og vinyler for emhætten, tag og sider. Til gengæld inde er der også mulighed for at vælge en række farver til polstring og luksuriøs finish imiteret læder, til stede på instrumentbrættet og døre. Resultatet er meget slående, og en udførelsesform, som betegner kvalitet. En succes, der helt sikkert vil tale.

Du kan også være interesseret i:

Vi kører den nye Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 priser fra 13.500 euro

Nye dueller sælger: Citroën C3 vs Nissan Micra