Mercedes-AMG GT GT3: vi klemme en stjerne væddeløb

Mercedes-AMG GT test GT3Mercedes-AMG GT test GT3Mercedes-AMG GT test GT3Mercedes-AMG GT test GT3

En fantastisk bil design, der lover store følelser, vi er nødt til at prøve os Mercedes-AMG GT GT3, dvs. GT racing. Startrækkefølgen reagerer den dybe brøl af 8-cylindret motor. med sin indsugning, måske 6,3 liter pålagt en vis respekt til San Pedro: i løbet af de næste ni omgange, sporet 4.2 km er reddet fra den italienske regn. den GT3 racing version af Mercedes-AMG GT Det er klar til vores eksklusive test kredsløb.

Mercedes-AMG GT GT3: Glorious atmosfærisk

mens den 8-cylindret motor atmosfærisk strålende V Det nærmer til dens arbejdstemperatur, Thomas Jäger lukket fra uden for Lys dør kulfiber. De måge-wing dør SLS er historie. "I første omgang ændringen drivere, jeg altid gav i hans hoved, så han var vant til måge-wing dør"Han fortæller os smilende pilot værksted og udvikling af AMG og tilføjer: "Men som udvidet indløbet til SLS, kan vi nu gøre hurtigere forandring."

Piloten sidder i en afslappet position på en kasse kulfiber med skum sæde. Ikke kun pedalerne, men også rattet kan justeres i længden bredt. I sidstnævnte ikke blot er det altid "kort" (Ordspil bestemt) GT-serien, men også mange andre trafikanter biler.

Mercedes-AMG GT GT3Træd på koblingspedalen og træk i armen rigtige ændringer: en metallisk revne, den sekventiel gearkasse racing, placeret på bagakslen ifølge princippet om "transaxel"Engagerer første gear. Så racing kobling ikke handler med brutalitet, men reagerer selv relativt sent til en racerbil, giver lettere kontrol. GT kommer trav ned pit vej. Concert 8-cylindret nu slutte mekanisk transmission støj, men motoren fantastisk storm næsten helt dominerer deres sædvanlige racerbil akustik.

Mercedes-AMG GT GT3: vi bevæger os

På skødet ombord anerkendelse Mercedes-AMG GT GT3, fordel at varme slicks til optimal temperatur for maksimal ydeevne. Det er tid til bedre at forstå purasangre den "kostald" AMG. I modsætning til standard versionen, under kølerhjelmen GT3 De fire-liters V-8 motor og dobbelt turbolader, men atmosfæriske klassiske 6,3 liters allerede trav derfor veje uden skjulte 631 CV, SLS AMG Black Series, og racerbaner i den tidligere GT, AMG SLS GT3.

Hyppigheden af vedligeholdelse Det er blevet reduceret fra 14.000 km til SLS GT3 20.500 km strøm. Dette sparer penge, fordi Bare tjek motor GT3 og koster 30.000 euro, det samme som en CLA 180 frisk fra fabrikken.

med og hot wheels, mønsterdybden: den GT3 bider af højre udgang. 550 hk drev vejer godkendelse 1.285 kilo. Således GT3 er ikke kun 360 kilo lettere end sin bror GT Road S, men har selv tabt sig omkring 50 kilo i forhold til SLS racerbil.

Mercedes-AMG GT GT3Grøn, gul, rød ... Den lyser titilan nervøs bag rattet, mens atmosfærisk otte cylinder bevæger sig fremad til sin maksimale effekt ved omkring 7500 rpm. For det tredje, fjerde, femte gear, bremser hårdt mod det første sving og ned gear.

Tidligere havde Thomas Jäger justeret ABS-systemet til niveau 7 med gul hjul midterkonsollen. "Normalt er der ti forskellige niveauer af ABS. For den nordlige Ring, med mange bølger, hvor pedalen kan få hård, har vi indført et ekstra niveau", Fortalte han os. Nu, når du bremser hårdt, de lyser kortvarigt to blå lys på siderne af skærmen. "Når forhjulene låser, lys blå lys; når de gør baghjulene, lys roser. Dette hjælper dig med at holde inden for reguleringsområdet, fordi det ikke altid er muligt at lægge mærke til pedalen, når det er glidende"Informerer amerikanske team driver efter vores test.

den blå fingerhjul siden af ​​justeringen ABS Det er i en ti position. Serverer at regulere traction control, nu indstillet tilstand "ingen pause-noget-du-sir-journalist". Af praktiske årsager, betyder det, at hvis man er bestået træde på speederen, styresystemet er ansvarlig for den relativt hurtigt stoppe ham fødder og forsigtigt, hvilket giver ham en baggrund hum. Så selv begyndere at frygte pludselige reaktioner.

Det er forbløffende, hvor hurtigt du tage en tillid GT3. Med en vægtfordeling på 49: 51, velafbalanceret racing-version af GT er relativt let at køre. "Den forreste aksel reagerer endnu bedre. Således er GT lov til at køre lidt mere præcist end SLS. Det havde en lidt tung foraksel, og det viste mere vægt", Forklarer Jäger. Men i de smalle kurver, den GT3 i dag en tendens til en svag understyring. "Må ikke de har justeret godt til journalisten?" Smil specialist bekræfter, at GT3 sjældent opfører sig på en sådan konservativ måde i den virkelige løb.

Mercedes-AMG GT GT3. ark

motor

Otte-cylindret motor i V, 6208 cm³ forskydning. Omtrentlige effekt: 404 kW (550 hk). Maksimalt drejningsmoment: 66,3 mkg.

karrosseri

Coupe bil. Dimensioner: 1238 x 4746 x 2049 mm, Battle: 2625 mm, vægt af godkendelsen: 1285 kg.

chassis

individuel affjedring i hjulet parallelogram deformeres i to tog, coil springs, støddæmpere, og bag stabilisator, bremseskiver med afkøling indersiden (390 mm) og bag (360 mm), 315/680 R 18 dæk, bag 325/705 R18.

transmission

baghjulstræk, sekventiel gearkasse med seks gear.

funktioner

0-100 km / t: ca.. 3,0 s

Start pris

Mercedes-AMG GT3: 442. 680 euro