Test: Mini Cooper D 5 døre, klog beslutning

Test: Mini Cooper D 5 døre, klog beslutningTest: Mini Cooper D 5 døre, klog beslutningTest: Mini Cooper D 5 døre, klog beslutningTest: Mini Cooper D 5 døre, klog beslutning

Passion og grund nogle gange går hånd i hånd i den automotive verden. Da BMW Mini udkom i 2001 -Ja, det har været 13 år, dens succes har været ustoppelig. Og sandheden er, at det er en "mærkeligt fænomen", fordi, hvis vi tager som reference den bedst sælgende krop, er ikke en praktisk bil (lille kuffert, smalle bagsæder og utilgængelige ...), og meget komfortabel (til fasthed suspensioner) eller funktionelle (masser af knapper spredt rundt i kabinen), heller ikke billige ...

Men i stedet, kærlighed ved første blik, indretning også lide fornemmelsen af ​​at køre kroge, de tilpasningsmuligheder mulighederne er enorme ...

Nu med fem døre, tjene mere end hvad der kan synes, som den ekstra kuffert plads og anden række er meget interessant, og bruge det er uendeligt mere komfortabel ... men kun for fire passagerer, som ikke forstået en femte gjort overensstemmende med den resterende spalte.

inde

Mini 5-dørsFør adgang til indvendige, opsigtsvækkende nye døre, der former denne nye Mini. Selvom bilen vokser 16 cm, kun godt 7 svarer til akselafstanden, kroppen, hvor de nye adgange er implanteret. For at ændre dette og naturligvis størrelsen af ​​hoveddøren, som kun måler 103 cm, sammenlignet med 126 i tre-dørs Mini. Den nye bagdør er kun 80 cm i bredden, men efterlader en god hul for adgang til indvendige -af 65 cm på ydersiden 50 cm i området Indretnings- med en ventileret åbningsvinkel ind eller ud komfortabelt i den anden række.

Når du er inde, det hule ben er 7 cm bredere end Mini 3p og fødder er placeret uden problemer i sin bror rækkevidde. Overflødigt at loftshøjde, men fire voksne kan rejse med en god grad af komfort. Fire, ikke fem. Det er rigtigt, at bilen er godkendt til en passager femte, men i denne teoretiske plaza, ubegribeligt, ikke engang et barn ville. Den bageste bredde dimension, kun Mini Countryman er en fem-sæders, men hverken forsømmer visse strikturer uden tre voksne er dem i anden række.

En anden detalje er i det bageste overhæng af denne nye fem-dørs Mini, voksende 9 cm foran den tre-dørs, dermed at observere omhyggeligt vi bemærker det har en lidt opadvendt røv. Det er løsningen til at øge sin bæreevne, som sin kuffert, som målt ved vores tekniske center, Det tilbyder 65 liter mere volumen end Mini 3p, en vigtig bil mindre end 4 m længde forskel.

kørsel hjælpemidler

Mini 5-dørsDen seneste generation af Mini har bragt nogle ændringer i indretning, fremhæver speedometeret udgang stort centralt område, som han nu er helliget "krop og sjæl" til adgang for alle køretøjer funktioner, herunder tilslutning og infotainment. Farvedisplay kan være 6,5 eller 8,8 inches. Der er flere pakker, der samler forskellige systemer af kørsel hjælpemidler, såsom Kørsel assistent (1.000 euro), som omfatter: fartpilot baseret på kamera (regulerer afstanden fra køretøjet), detektering af trafiksignaler, bremsefunktion By (med varsel af mennesker og kollision advarsel) og assistent stråle. den parkering Assistant (800), er det en hjælp til parkering i batteri halvautomatisk også omfatter sensorer og bag afstand. En anden nyhed er den Leder Up Display, der er knyttet til browseren Professional, der er partner i Wired pakke (2.200 euro) og også integrerer enhed: adgang og internet-terminal Apple, multifunktionsrat, underholdning server 20Gb, Bluetooth, armlæn folde foran med rum og fartpilot med bremsefunktion.

Nyd hjulet

Vi har allerede talt ved andre lejligheder magt små tre-cylindrede motor mounts denne Cooper D, skubber fremad fra 1200 o i enhver gear, demonstrerer en strålende modstandsdygtighed, selv i denne Mini 5p er kommet til at skalere en 65 kg mere end 3p. Hertil kommer, at vibrationer er næsten umærkelig på rat, pedaler og gearknop, fremhæver isolation niveau mekanik. kun Stop-system&Start skal raffineres mere i tider med re-boot. Forbruget er også en dyd, med en reel gennemsnit på 4,7 l / 100 km.

Mini 5p fastholder livlighed af reaktioner, som fans sætter pris chaufførerne, med en indsmigrende bagaksel og en skarp retning, men den største kamp af denne krop styrker poise og Det bringer noget mere progressiv i deres adfærd. Selvfølgelig firmaet affjedring og valgfrie hjul 17 '' læses hver millimeter af asfalt, som straffer komfort.

A la carte-udstyr ...

Mini 5-dørsStandardudstyret på Mini sortiment opfylder minimum af de eksterne elementer som tågelygter, Bluetooth, regnsensor og lys, multifunktionsrat ... Selvom Pepper Pack (400 euro) grupper de fleste. Hertil kommer, en af ​​de attraktioner for Mini købere er muligheder for tilpasning og, på denne måde, for alle de oplysninger, du nødt til at smide portefølje. Nogle eksempler: Tilfælde chrome sidespejle (90 euro), blinkende hvid (80), udvendige krom linje (150), hvide eller sorte linjer på hætten (110), indvendig træ trim eller mat porcelæn hvidt udseende eller Piano Sort eller Mørk Sølv (mellem 170 og 300 euro), polstring i forskellige typer af læder (fra 950 til 2.000 euro) ... Hvis man i stedet for hjul 15 '' foretrækker en standard 16 '', udbetaling ekstra bliver 650 euro, og hvis du vælger de sorte Cosmos Spoke 17 '' rider vores test enhed med 205/45 dæk, regningen rejser 1.300 euro. Alt vil afhænge af, hvor langt du vil gå.

konklusion

Vi ved, at Mini som så mange kvinder -mayoría mennesker, fordi kommer ind i øjet, for det unikke, der tilbyder både ude og inde og meget tilpasselig stil. -mere elsker også at mænd ved "følelse", der overfører sin kørsel, selv på mindre kraftige versioner ligesom Cooper D. Og det gode er, at i denne nye 5-dørs krop tilføjer mere bagage og brugervenligheden af ​​den anden række, selvom det understøtter kun to passagerer; den tredje er fiktion.