VW Passat Alltrack, de udvendige spor

Første test: VW Passat Alltrack de udvendige sporFørste test: VW Passat Alltrack de udvendige sporFørste test: VW Passat Alltrack de udvendige sporFørste test: VW Passat Alltrack de udvendige spor

I slutningen af ​​september (og du kan bestille) er sat til salg den anden generation af VW Passat Alltrack, en bil lavet på basis af VW Passat og perfekt for dem, der ønsker at bruge køretøjet også off-road terræn. Udadtil udmærker sig ved at inkorporere specifikke kofangere, kølergrill honeycomb, glideplader (som nu er plast i stedet for stål tidligere, bidrager, blandt andre forbedringer, for at reducere vægten af ​​Passat) og afbrændte hjulkasser. Dens frihøjde er hævet i forhold til den model Variant 27.5mm, og udstyret med standardsystem Samlet 4MOTION. Indvendigt for mange detaljer Alltrack. Sæde stof / alcantara, indlægninger i instrumentpanelet, gulvmåtter med sømme dobbeltstrenget eller adgang lameller stål døre.

Den fås med en benzinmotor TSI 220 hk og tre motorer Diesel (Meeting Euro 6 standarder) med beføjelser 150, 190 og 240 hk. Denne nye motor udvikler 240 hk kraftigere moment, der er blevet tilbudt hidtil i Passat: 51,0 mkg. Den 150 hk TDI-version, som meddelt, at mærke vil være den mest efterspurgte, er det tilbydes med 6-trins manuel gearkasse, og motorvej er meget afbalanceret i at levere drejningsmoment og effekt, støj og lyd gear. Ikke skuffe overhovedet trods mindre prestacional dieselmotor, men er også den bedste tal registrerede forbrug: 4,9 l / 100 km, og den mest attraktive økonomisk.

De andre versioner af VW Passat Alltrack standard udstyret automatisk DSG dobbelt kobling. Ved udgangen af ​​dette år forventes det at vokse styreraketter tilbyde med ankomsten af ​​benzin 1.4 TSI 150 hk. den opstart af systemet og sidste, begyndelsen&stoppe er standard i hele området, samt systemet bremse energiudnyttelse.

Off-road-tilstand

Til terrænkørsel, det har en unik måde at terrænkørsel. Du behøver kun at aktivere de valgknap køreprofiler af midterkonsollen, som ligger ved siden af ​​knappen for gearstangen, så profilen menuen er aktiveret. Når vi vælger Terrængående sænkningen systemet aktiveres på skråninger og ABS kontrol interval modificeres, når pludselig opbremsning forekommer i tør off-road.

priser

Den nye VW Passat Alltrack er sat til salg med en pris, der starter ved 40.290 for 2,0 TDI 150 hk-versionen, men med den indledende udbudskurs forbliver på 37.450 euro. Volkswagen tilføjer også en promotion pakke som har 18-tommer dæk-i stedet for 17 transporterer serie-, radionavigationssystem "Oplev Pro" med CD-afspilning funktion, MP3 og 8 højttalere, reservehjul størrelse, bakkamera og LED-forlygter.