Test: Volkswagen Golf 1.6 TDi DSG Sportsvan / 7, den bedste Golf Familie

Test: Volkswagen Golf 1.6 TDi DSG Sportsvan / 7, den bedste Golf FamilieTest: Volkswagen Golf 1.6 TDi DSG Sportsvan / 7, den bedste Golf FamilieTest: Volkswagen Golf 1.6 TDi DSG Sportsvan / 7, den bedste Golf FamilieTest: Volkswagen Golf 1.6 TDi DSG Sportsvan / 7, den bedste Golf Familie

Farvel Golf Plus, velkommen Sportsvan ligeledes knyttet til Golf rækkevidde. denNavneændringen er ikke gratis, fordi denne nye bil også giver en ny twist til sit løb: Med sine nye dimensioner og design, nu dækker anvendelsesområde meget større og bider direkte på grund af strenge kompakt MPV, selv med visse ejendommeligheder. DA 8 centimeter længere end en normal Golf, omkring 22 cm kortere end en Variant og næsten 6 cm lavere end en Touran, så håndtagene Sportsvan proportioner med at få det bedste fra flere verdener: nogle kompakthed Der er kompakt med samme længde, og blandt hans jævnaldrende er så "kort" som Scénic- og kæmpe indvendige volumen som ud over, VW trækker ud en stor fest med en ægte egne løsninger minivan. Så vi taler om plads, men lad os først se andre detaljer. Når du er på en V / VI Golf, Plus ændrede ikke 258 cm Slaget ved arkitektur, der var baseret, mens Sportsvan strækker Golf VII MQB-platform på op til 268 cm nysgerrigt, det samme som Touran - omkring 5 centimeter mere end Golf afledt.

VW Golf SportsvanDet er nu under 4 centimeter bredere, men fem og ikke mindre end 14 længere, hvilket gør det klart, at det er et helt nyt koncept bil -a se, hvad der gør VW fremtiden Touran- ikke længere kun tilbyder en ekstra plads på den normale Golf, det tager på en klar vejledning og familie. VW siger dynamisk rum. For mig ville jeg ikke foreslå hans linje, men det mest karakteristiske er hans højde til tilsvarende biler eller adfærd har måder Golf, fordi det, der gør karakteristisk for Sportsvan er ikke ligefrem sin storslåede dynamik, men dens enestående kører raffinement og høj overordnede kvalitet.

familie

Resultatet af den nye støbeform, indvendige længde-afstanden mellem bremsepedalen og den hypotetiske forlængelse af ryglænet til gulvet af bilen passerer A187 182 cm, rummet Sportsvan delt mellem forreste og bageste sæder derfor behov at forbedre sikkerheden og rum. Du forhånd, som altid, øget dimensioner af et nyt køretøj er ikke altid set proportionalt repræsenteret i det, men én ting er måleren under standardiserede målinger og anden virkelighed, og hvad jeg gør jeg kan forsikre dig, at Sportsvan den er lang, meget roomier end før.

VW Golf Sportsvanden bænk forbliver opdelt i afsnit 1/3 - 2/3, bevæger sammen med den tilsvarende rygdelen over 18 centimeter, 2 mere end før, tilbyder plads spænder ben mellem 65 og 83 cm -Før, 79 cm højde maksimalistisk, alle med en 93 cm mere end nok loftshøjde selv når alle sæder Spotsvan er klart højere end normalt ... Du ved turisme, gå bedre i en saloon, du sidde mere lige og bedre drage fordel af det langsgående rum, kan se på midtpunktet anker sæder dyd at have Sportsvan når kompatibel plads til passagerer og fragt. Det betyder spilleregler mellem 440 og 575 liter startdiskenheden, hvis indladningsmunding er, som før, ved 77 cm fra jorden. Ikke dårligt, men når de bageste ryglæn også have tilt justering, flytte forsigtigt og fold når prioriteten er belastningen volumen. så har op til 151 cm af overfladen helt flad forsæder -Før cm 140, hvis boot gulv elevator og læg den i tilsvarende skinner til at gøre flugter med sæderne, så det ville efterlade en skuffe under ham omkring 12 cm. Kort sagt, vil du ikke have individuelle sæder, men det Sportsvan gengiver den plads og alsidigheden i en minivan eget brug virkelig. Heller drev fra en forhøjet position sådan -preferible overfor adfærds-, men højere end et konventionelt passager, tilstrækkeligt "dominerende" til bedre sted trafik.

VW Golf SportsvanFor at likvidere indeni, nævne, at fra den afsluttende Advance herefter har en ekstra skuffe under forsædet og klapborde til bagsædepassagererne; den Sportsvan er den første model af varemærket sensoren blinde vinkel og Afslut Assist funktion -Detects objekter nærmer sig bagfra over 4 km / t og op til 40 meter og har kapacitet til at handle på Bremse-; eller, sparer repositionering af elementer, det har et design der ligner Golf kvaliteter, men begynde at gennemføre selv ikke længere synes en mere komfortabel bil, men også, så jeg kan have følt, mere raffineret-værdi som et eksempel klart bedre end en Golf med identisk motor / ændring-. klang

adfærd

mere "ark" og udstyr, i dag Sportsvan vejer nøjagtig det samme som Golf Plus. I modsætning til andre modeller VW TDi 1.6 har de samme specifikationer som den rene Bluemotion-disse har en ekstra aerodynamisk behandling og forskellige hjul, dvs. 110 hk og 105, der kan kombinere med 5 manuelle gear -6 i Bluemotion- eller 7 som i tilfældet med vores DSG. Med enhver post, du henviser, forskellen er ubetydelig i forhold til den tilsvarende version af Golf Plus, med 105 hk udgående medmindre motoren nu føles lidt tyndere biprodukt af den nye platforms, elastisk og progressiv.

Det er ikke en hurtig og meget mindre adræt bil for at få fart, men Ja for at holde det uden megen besvær selv med bilen læsset. Også i dag DSG / 7 synes bevidst give nogle skred mellem tandhjul til kæde dem en glattere om end noget mindre hurtigt, men sandheden er en fantastisk forandring. Og på adfærd, kan vi altid ty til den typiske emne snak om balance, men det er ren virkelighed: meget komfortable, meget effektiv.

kort

acceleration: klart større model end den Golf Plus selvom Sportsvan ikke vejer et gram mere: accelerationer har i dag identisk med den testede i 2010 Plus kommer.

ændre: Det er det bedste supplement til denne motor kan have nogen magt til overs. At selv er ikke billig: 1880 EUR højere, end den manuelle gearkasse.

Frenada: Sikker. selv med "lav" gummi og meget synkende krop, forsinker Sportsvan værdighed og uden den mindste destabiliseret.

forbrug: effektiv motor uden at være en ren Bluemotion: vi brugte kun 2 procentpoint mere end Golf med identisk magt.

overhaling: Allied DSG / 7 for disse øvelser, hvilket gør Sportsvan overhaling køre så hurtigt som du kunne gøre for den tilgængelige effekt.

beboelighed: Ikke kun meget brugbar plads, også alsidige og glatte bevægelser af sæderne for at flytte fortovet langs sine 18 cm rejse.

Effekt og momentMeget flad og elastisk, men med lidt punch. I dag er det den mindre magtfulde 1,6 markedet, men det gør ærligt.

loudness: Kvalitet miljøer, især mærkbar i kabinen filteret enestående ... undtagen ved høje hastigheder.

Porter: Store eller store som konfigurere sæderne; med 83 cm ben med dem i den bageste position, er der plads til at lede efter en god balance.