Kontaktperson: Kia Carens, eksponentiel udvikling

Kia Carens, eksponentiel udviklingKia Carens, eksponentiel udviklingKia Carens, eksponentiel udviklingKia Carens, eksponentiel udvikling

Mere kompakt end den model, den erstatter, den nye Carens shows moderne og attraktivt billede, radikalt anderledes end hvad vi var vant til at se i de seneste år. Selv om det er lidt kortere minivan af den forrige udgave, har en akselafstand fem centimeter højere, tillader udvide kapaciteten af ​​bagagerummet og rum for de personer af kvadraterne af den anden og tredje række, hvis vi vælger yderligere to steder, med en ekstra 700 euro.

Kontaktperson: Kia Carens, eksponentiel udviklingTænker alsidighed, Det har udviklet en funktionelt interiør, fyldt med huller til at deponere genstande og de anden glidende pladser i rækken 30 cm at variere kapaciteten eller indre boot. den indvendige bredde er det noget rimeligt tre voksne personer, eftersom den centrale firkant er noget smallere. For at løse dette problem, kan du flytte et par centimeter frem eller tilbage med den hensigt, at skuldrene af beboerne forbliver i anlæg til at rejse mere komfortabelt.

Under alle omstændigheder, boot kapacitet er 536 liter i de fem-sæders versioner af 492 liter i syv af de to pladser i den tredje række foldet eller 103 liter Hvis du rejser med syv sæder indsat. den sidste to steder er kun muligt for børn eller lille størrelse rejsende, samt at det er noget smallere, de ikke tilbyde meget benplads.

Benzin og Diesel

Kontaktperson: Kia Carens, eksponentiel udviklingSerien, der skal sælges i Spanien, fra slutningen af ​​april, Det omfatter en benzin version 1.6 GDI 135 hk, mens det ikke forventes at nå 166 hk 2,0 til vores marked. Dem, der ankommer og være centrum for området vil blive udstyret med to muligheder Dieselmotor 1.7 CRDi, i deres varianter 115 eller 136 hk magt, oprindeligt udstyret med manuel gearkasse sekstrins. Lidt senere, vil 136 hk-versionen har en seks-trins automatgear med momentomformer.

Det er undervejs komfortabel, med en bløde suspensioner idiot, Hold kroppen i kurver, og temmelig præcis adresse, med mulighed for regulering af bistand tre forskellige niveauer'Normal', 'Komfort' og 'Sport'. Med hensyn til Diesel motor, 136 hk variant virker mest hensigtsmæssigt efter model filosofi, for selv om den har en meget omfangsrig og omfangsrig krop, er det en specielt konstrueret til kørsel belastning model komfortabelt. Svaret er godt fra meget lave omdrejninger og vises stærkere til at overvinde 2,000rpm. I mellemtiden er der ikke meget forskel i forbruget mellem de to muligheder Diesel med 0,2 l / 100 km for den mere kraftfulde, hvilket ikke er meget væsentlig for at bevare.

den udstyr Det er et af de områder, hvor mærket har lånt særlig opmærksomhed, herunder aspekter vedrørende sikkerhed og komfort. Afhængig af trim plan, Koncept, Drive og Emotion, Det kan have elementer som systemet meddelelse om ufrivillige skift baner, forlygter xenon, bakkamera, automatisk dobbelt zone klimakontrol, panoramatag glas, autonom parkering system, startende systemet med smart nøgle, touch screen navigation op til syv inches mv

Maksimal intern kapacitet

Kontaktperson: Kia Carens, eksponentiel udviklingEt aspekt, hvor flere har påvirket mærke til at forbedre alsidighed har været i muligheder for at tilpasse interiøret til kundernes behov. , Ud over at tilbyde rulle sæder 30 cm, har det således foldning forsædepassager ryglæn, Det er at give en belastning længde til 2150 mm. omfatter også dimensionerne af stammen, med en bredde på 1109 mm og en højde på 766 mm til loftet. Bortset fra den nedkølet handskerum, De er arrangeret huller i dørpaneler, under gulvet i den anden sæderække, eller under bagagerummet, som forbliver gardinet hvis det er nødvendigt.