Subaru Outback 2.0 TD vs VW Passat TDI 2,0 Alltrack: anti-SUV

Subaru Outback 2.0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190Subaru Outback 2.0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190Subaru Outback 2.0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190Subaru Outback 2.0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190

Længe før de var på markedet i dag kaldes SUV, den japanske mærke Subaru allerede havde en banebrydende model på dette område. Det er sandt, at med undtagelse af Subaru Forester, med klarere former i deres Campero tilgang, Subaru Outback SUV syntes mere fortrolig end use biler. Men Subaru kald har altid været fokuseret på alsidighed og lethed i bevægelse på og off road og selv om hans billede har udviklet sig gennem årene, har jakken essensen af ​​modellen aldrig tabt.

Subaru OutbackVolkswagen, i mellemtiden har han benyttet sig af de ressourcer, der vil være den forælder giver en kæmpe bilkoncern at opleve nye projekter og give flere muligheder til kunder. Formlen var klart og relativt enkel at gennemføre, var det tilstrækkeligt fra en god base, såsom VW Passat, og tilføje firehjulstræk at forbedre den dynamiske kapacitet på lave gribeflader. Med lidt mere frihøjde, og med tilføjelsen af ​​nogle æstetiske detaljer, der markerer forskelle med resten af ​​området, og havde således fremstillede sin familie til bedre køre på spor i god stand. Således blev han født denne VW Passat Alltrack.

Subaru Outback vs VW Passat Alltrack: mere højde

Denne løsning er allerede blevet brugt af andre producenter med succes, som i tilfældet med Volvo XC70 med, Audi Allroad med sit sortiment, Peugeot 508 RXH med, Skoda med Scout, Sæde med León X-perience og Opel med varianten Land Tourer Insignia. I tilfældet med Volkswagen, kroppen Passat 2,7 centimeter stiger Alltrack i forhold til jorden, at opnå en højde på 17 centimeter, mens Subaru Outback, med 20 cm, forbedrer afstand til andre konkurrenter som SUV'er Hyundai Tucson, 17 cm, eller CR-V, med lidt over 16 cm i højden og også bekendt Audi A4 Allroad, 18 cm.

Bedøm din bil gratisDenne øgede frihøjde krop, med et mere specialiserede dæk med større profil-og Symmetrisk AWD effektiv trækkraft tillade Subaru Outback cirkulation af feltet langt løsere at der er opnået med Volkswagen Passat Alltrack, som omfatter nogle attraktive aluminiumsfælge med 18-tommer road dæk med en profil, så lav, at det er for risikabelt at alt for mange eventyr ... ud over en vej i god stand og uden sten .

Det er rigtigt, at den Volkswagen Passat Alltrack har en specifik styring tilstand "off road", som letter bevægelsen på overflader med lav greb, såsom områder af mudder, sne eller vådt græs, men det betyder ikke, du er klar til at gå videre langt mere fjendtlige forhold. Dens drivsystem påvirker styringen af ​​automatisk og bliver mere progressiv acceleration, lette bevægelse i gear og aktivere en særlig type ABS, der er mere effektiv til at standse bilen på glatte overflader. Også dens trækkende kapacitet er overlegen, tænker, at denne model kan være ideel til at trække en campingvogn, en shopping motorcykel eller båd: Det understøtter 60 kg mere vægt end konventionelle versioner Passat, opnå en samlet trækkende kapacitet til 2260 kg.

Subaru Outback vs VW Passat Alltrack: meget komfortabel

Subaru Outback som Volkswagen Passat Alltrack er især rart til hverdagsbrug, enten ved deres position noget højere end normalt kørsel eller for dens automatiske eller fuldstændig standardudstyr, som gør det muligt bedre og køreglæde. De løsninger, der er vedtaget af producenterne har været meget anderledes. For det første Subaru Outback motor bruger en firecylindret dieselmotor bokser arkitektur og 150 hk magt, forbundet med en automatisk gearkasse kontinuerligt variabel, kaldet Lineartronic. Dens funktion er helt bløde og behagelige, men ikke nået et niveau af meget bemærkelsesværdig præstation. Konfiguration ændring i brug manuel tilstand, når der anvendes rattet pagajer eller når et tryk på pedalen mere end to tredjedele af sin rute accelerator udøves, giver dig mulighed for at bruge gearkassen med syv blokeringsanordninger, som om det var en manuel kasse, så der ikke skred opstår ubehageligt og acceleration er begunstiget. den Subaru Outback systemet ikke har nogen automatisk stop-start motor, som påvirker brændstofforbruget i bykørsel, at være op overdreven 9,1 l / 100 km. Det faktiske forbrug er vejen 6.2 l / 100 km.

Volkswagen Passat Alltrack og Subaru OutbackI tilfælde af Volkswagen Passat Alltrack Det har brugt en automatisk gearkasse DSG dobbelt kobling, hurtigere overgange, selv om mere komplekse brug revet i omkostninger eller ved parkering manøvrer. Ja system har automatisk start-stop, men i nogle tilfælde ikke særlig rart (når den stopper automatisk, når du nærmer dig et udbytte tegn eller rundkørsel, etc.). Forbruget af denne variant 2.0 TDI, her i toppen af 190 hk, Vi har også lignende indhold, selv om at opnå en mere tålelig end en lavere effekt Outback tal med gennemsnit miljø 7 l / 100 km faktiske forbrug hvis vi tager os forsigtigt pres på speederen.

Subaru Outback vs VW Passat Alltrack: vej og mark

Subaru Outback som Volkswagen Passat Alltrack funktion effektive transmissionssystemer, men med meget forskellige tilgange. den Subaru Outback tilbyder en blødere suspensioner, flere rejser og mindre begrænset i omfang. Absorberes godt ufuldkommenheder og ikke straffe de ombordværende, giver større kapacitet til at påtage sig spor eller veje i dårlig stand.

VW Passat Alltrackden Volkswagen Passat Alltrack, til gengæld har den en variabel dæmpning seriel og flere rejser af et konventionelt Variant uden at nå niveauer Subaru som frie løb. Dette større højde ikke påvirker kroppen kast, da det går meget emne og hårdhed suspension opkrævet yderligere. Hvad felt mister effektivitetsgevinster i vejen, fordi der på alle tidspunkter, du har god kontrol over situationen. Hvis brug at vi vil give, er mere orienteret mod vejen, den Volkswagen Passat Alltrack Det er i sidste ende hurtigere, mere præcis og forbruger mindre. men hvis vores fokus er på banen, sikkert den Subaru Outback er vores bil.

Du kan også være interesseret i:

Volkswagen vil fjerne mere end 40 modeller

Subaru Legacy Outback Touring og Sport

Volkswagen Passat GTE: indtryk og det faktiske forbrug