Første test: Mini John Cooper Works, kanon skudt!

Kontaktperson: Mini John Cooper Works, kanon skudt!Kontaktperson: Mini John Cooper Works, kanon skudt!Kontaktperson: Mini John Cooper Works, kanon skudt!Kontaktperson: Mini John Cooper Works, kanon skudt!

Jeg har altid troet: den Mini er naturligvis set nytten 911. Især i sin allerede lange mytiske versioner John Cooper Works, et historisk navn knyttet til løbene og den britiske producent i over 55 år. Det er til den sporty føler altid overføres til rattet, er, hvordan man vise gennem deres kropsbevægelser og i sidste ende, det er den hastighed og effektivitet, der er i stand til at få både på vejen og i de mest krævende behandling kredsløb. Nu, i og tredje generation af den nye æra Mini, JCW står (altid forbundet med dets 3-dørs organ) Retur ikke skuffe. Spænd sikkerhedsselerne vi fik på den mere sport utility marked.

Mini John Cooper WorksFør vi går videre til aktionen, først huske nogle tekniske data for at forstå omfanget af den nye Mini JCW. Således startede, er det en 10 procent mere kraftfuld og hurtig, og har næsten 25 procent mere drejningsmoment. Og det er meget, og kommer fra, hvor det kom. således den store motor 1.6 THP 211 hk erstatter fra den tidligere generation, i dag lancerer en ny 2,0-liters turbo BMW kilde, derivat allerede monteret Cooper S, men med 231 hk i stedet for 192. Altid med direkte indsprøjtning, turbo dobbelt skal (TwinPower Turbo) og fuldt variabel ventilstyring (valvetronic og Double Spåns systemet), denne gang åbner en turbo højtemperaturbestandigt og genererer et højere ladetryk, ny optimerede stempler og udstødning til at generere mindre modtryk af gasser og give en virkelig spektakulære lyd. Mamma Mia!

Den mest kraftfulde

Glem for både nye Peugeot 208 GTi 30. og Opel Corsa OPC 207 hk. For at finde 231 hk i det segment, du kan kun se på Audi S1, som i øvrigt Mini "kopi" eksakt magt. Tilfældighed? Tid til at starte den nye Mini JCW og næsten straks føle en racerbil. Hans kørsel er storslået, overvældende, med sin allerede god maksimalt drejningsmoment på 32,7 mkg kun tilgængelig 1.250 rpm. Derfra er det strækker med stor slagkraft til at nå deres Skæring 6,000rpm. En rigtig kugle, i stand til at tilbyde en tophastighed på 246 km / t og også annoncere 0-100 km / t fra blot 6,1 sekunder. Ja, de er 3 point mindre end S1 ... men husk på, at Der er ingen firehjulstræk og Audi. En anden grund til at forstå det ekstra krydderi, der er i stand til at tilbyde som sport.

Altid derfor forhjulstrukket, den nye Mini John Cooper Works stor styrer sin nye og stærke 231 hk, selv i maksimale gasapplikationer. Og det gør, i høj grad med teknologi stammer fra konkurrencen... og den store rullende basis af en tredje generation Mini, der ikke stoppe voksende. Og, mere afgjort takket være den samlede stigning i størrelse (målt 3.87 meter lang, men har en stor sporvidde -1,49 -2,50 meter-og slaget meter-), den nye Mini er også mere bil, selvom der i denne version JCW fortsat tilbyde større frugt af en nerve også meget stærkere end deres konventionelle sødet versioner og også avancerede affjedring.

sportsundervogn

Mini John Cooper WorksBegge akser har den nye Mini JCW med nye bøsninger, stivere og lettere materialer (aluminium som ny bærer), foruden tykkere stabilisator. Eventuelt som i resten af ​​intervallet, Du kan montere den adaptive suspension DCC, justerbare dæmpere varierende hårdhed i to positioner. Ledsaget hele sportsundervogn med et nyt hold meget holdbare og specielt udviklet af Brembo bremser (Med skivebremser 4 bowlers og faste kæber også specifikke 17 hjul", 18 valgfrit), med nye aerodynamiske anordninger (såsom nye luftindtag besætter traditionelle sted af tågelygterne) og en stabilitetskontrol det er herunder Ydelse Kontrol og EDLC funktioner til at simulere udførelsen af ​​en begrænset slip differentiale mail, dette Mini JCW Mini er meget. A damptromle.

Udstyret standard med Mini Driving Modes, denne JCW kan ændre indstillingerne for gasspjæld, styretøj, lyd eller ændre i stilling MID (behagelig), Grøn (effektiv) og Sport. Ingen grund til at fortælle dig, hvad test kredsløb spiller i dag. Throttle og maksimal hastighed, den nye Mini JCW ikke kun kører en masse, men det gør meget godt. meget lys (Knap vejer 1.200 kg og har en vægt / kraft forhold på kun 5,2 kg / CV) Fortsat fastholde, at strejf af "kart" så karakteristisk altid, men være så stressende som før, når vride det ud. Stand til at forcere denne gang af klaverer som en reel haubits, meget altid straks til enhver anden adresse anmodning, helt flade takket være dens ekstremt lave tyngdepunkt og har en tur fantastiske motorik, selv når vi afbrudt deres bistand kredsløb til altid forblive aktive elektroniske forskellen fremragende præstationer. Dens bagaksel tilbage, men nu også lettere styrbar i live: hvis du ved hvordan man kan finde god pointe, kan du altid fremskynde stierne spores afrunding.

Mini John Cooper WorksDen nye Mini JCW er derfor en lille "kæmpe killer" i stand til at få farverne til mere end én superbil selv hurtigste omgang kredsløb. Suma også i, at adræt håndtering og sjov både udfordrende og hurtig manuel gearkasse, med cortitos ture og udviklinger, og ikke ønsker, og få ud af det. I valgmulighed, vil du også finde nye automatiske Converter og seks relationer, underskrevet af Aisin og som stammer rider BMW i8 super sportsvogn: det er også en glæde for glathed og hastighed (selv i manuel brug cam), også lovende en reduktion i forbruget på op til én liter: fra 6,7 l / 100 km i gennemsnit er godkendt af Mini JCW Manual passerer omkring meget god 5,7 l / 100 km: næsten 20% mindre end den forrige generation.

æstetiske forskelle

Genius, som altid Mini John Cooper Works ... men også regne. For det meste er behov for ventilation vil føle, fordi det er en særlig udgave, høj ydeevne, men også i deres Specifikke nederdele, bagskærm i JCW i deres sport udstødning og selv i deres nye farve Rebel Green, til rådighed udelukkende for ham.

På indersiden, vil du skelne i dag det nye Mini John Cooper Works for sine sportssæder med integrerede nakkestøtter, for deres JCW trim, for rat og gearstang specifik, af pedaler i rustfrit stål, loftsbeklædningen i antracit farve ... og instrumentering med yderligere olietryk indikatorer og trykladning, og stopur.

den nye Mini John Cooper Works er nu til salg fra en pris på 31,750 euro -Automatic- 33.700 euro, cirka 6.000 euro dyrere end den nuværende Mini Cooper S, men på samme niveau som den forrige generation. Og i dag er meget bedre sport.