2017 Mercedes E-Klasse stationcar: bevis luksus familie

Test Mercedes E-Klasse stationcarTest Mercedes E-Klasse stationcarTest Mercedes E-Klasse stationcarTest Mercedes E-Klasse stationcar

den Ny Mercedes E-Klasse stationcar overraskelser med design meget stiliseret, moderne og bløde former. Ikke overraskende er det blevet forsøgt en dynamisk og sporty image, til en type karrosseri, der bliver mere og mere populære, især blandt de yngre klientel, elsker af sport og udendørs aktiviteter. Det skal bemærkes, at på markeder som Tyskland to ud af tre E-Klasse stationcar sælges, noget lignende sker i Italien, mens i vores marked næppe nå 15 procent, selv om andelen er stigende.

Foruden tiltrækningskraft, Ny Mercedes E-Klasse stationcar 2017 Du kan også prale af en ekstraordinær interiør rummelighed. Det har en bagagerum med en kapacitet på 670 liter der kan nå 1.820 liter hvis bagsæderne. Disse kan replikeres i en andel 40/60 og den resterende overflade er også helt glat, hvilket i høj grad letter transportere store genstande. volumenet af bagagerummet, kan imidlertid passere 700 liter hvis der vælges en position af den bageste ryglæn 10% mere lodret. den kapacitet belastning når op 745 kg og udover Estate Det tillader op til 2.100 kg blår. Til disse formål anbefales det stærkt luftaffjedring Air kropskontrol Det tilbydes som en mulighed, og at Estate altid forbliver vandret. Du kan også montere en tredje række, specielt designet til små børn og som forøger alsidigheden af ​​denne version.

Mercedes E-klasseden bagklap Mercedes E-Klasse stationcar 2017 systemets funktioner serie elektrisk drev og eventuelt kan du have et system, der tillader foden passerer aktivere nederste bageste kofanger. Det er også muligt at stoppe bagklappen i enhver position og begrænse åbningsvinklen for at undgå ridser på pladen, hvis for eksempel, garagen loftshøjde er begrænset.

2017 Mercedes E-Klasse stationcar Motorer

den nye E-Klasse stationcar Det vil være til rådighed med samme motorer som sedan, selvom først tilbuddet er begrænset til E 220d af 194 hk, mens benzin er til rådighed E 200 og 250 med 184 og 211 hk henholdsvis. Blandt Diesel senere også nå adgang varianten E 200d med 150 hk og den magtfulde E 350d med motoren 3 liters seks-cylindret. I benzin forsyning vil stige med E 300 2-liters turbo motor med 245 hk, også komme til markedet en Hybrid prop kaldet E 350e.

Afhængigt af versionen, vil blive tilbudt sekstrins manuel gearkasse eller automatisk 9G Tronic, logisk det er de mest efterspurgte af det offentlige. også Det vil blive tilbudt i kørsel 4 Matic med visse motorer, en anden mulighed for at overveje, er dæmpningen Agility Agility Kontrol Kontrol og sænkede højde 1,5 cm. Prisen på E 220 d Estate er € 53.350, € 52.100 på E 200 og € 57.200 på E250, svarende til en stigning på 3 til 5 000 euro vedrørende hatchback.

Du kan også være interesseret

Ny Mercedes E-Klasse stationcar: priser

Den nye Mercedes E klasse 2016 set indefra

Fremtiden for Mercedes-Benz: de nye biler ankommer