Kontaktperson: Ford Tourneo Courier, den lille familie

Kontaktperson: Ford Tourneo Courier, den lille familieKontaktperson: Ford Tourneo Courier, den lille familieKontaktperson: Ford Tourneo Courier, den lille familieKontaktperson: Ford Tourneo Courier, den lille familie

Tilbuddet i segmentet B synes endeløs. Ford lancerer i disse dage Courier efterbehandling rækkevidde Tourneo, en Light Commercial bliver Minibus, Det kendt for sin bredde og alsidighed reduceret i størrelse. Foretaget på baggrund af B-Max og Party søger at reagere på den stigende efterspørgsel, får vi at vide, aktive familier til ofre, på en måde, design og æstetik lasteevne og det indre rum. Dets mere end 708 liter belastning, kan udvides til 1656 med rækken af ​​bagsæder foldes ned, (i sine 4.17 meter lang med 2,06 bred og den høje 1,72), er nogle af de bedste argumenter. Den kan rumme op til fem passagerer. den Adgangen til disse bagsæder er nemt og komfortabelt fra den brede side skydedøre, let åbning.

Ford Tourneo CourierIndenfor finder vi Mange elementer i rækken af ​​biler, Ford. til at begynde med instrumentbrættet, meget korrekt, med vedhæng eget mærke modeller er udstyret med SYNC (Med AppLink, stemmestyret fra september), med 3,5 tommer MFD (ekstraudstyr til 800 euro). Førerpladsen er komfortabel, med alt ved hånden og tilbyder sin egen bemærkelsesværdige udstyr af biler i sit segment. fra obligatorisk stabilitetskontrol, ESC og bakke starthjælp, den Systemet bremseassistent, EBD, den trailer svaje kontrol og regnsensor og lys. I deres seværdigheder er rivaler som Citroen Nemo, bipperen Peugeot eller Fiat Qubo.

Sammensætningen af ​​intervallet Tourneo Courier er meget enkel. To udstyrspakker, Trend og Titanium, og tre motorer, to diesel Duratorq TDCi, 1,5 og 1,6, 75 og 95 hk, henholdsvis og en benzin en 1,0 EcoBoost 100 hk. Dette er et segment, hvor der er små benzinmotorer, en stor mulighed for at skinne motorer Ford EcoBoost indhold. Mens de fleste salg vil gå i retning af de to Diesel, faktum er, at den Benzin adfærd og forbrug, annoncerer 5,2 liter blandet forbrug, indhold, Gå op lidt mere i Real-test, vil de gøre mere end man skulle tro. Det er adræt. Alle motorer er forbundet med en fem-trins manuel gearkasse let at bruge og meget glat.

Tourneo Courier pris på 16.380 euro del med transport og inkluderet skat, hvilket svarer til 1,0 EcoBost 100 hk, og Diesel 17,780 euro, som det er, hvad det koster 1,5 TDCi.