Test: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familie

Test: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familieTest: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familieTest: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familieTest: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familie

1973 kører når Passat kommercielle karriere begyndte, først som en vision om underskrivelsen af ​​Wolfsburg Volkswagen Audi 80. 8 generationer samtaler med den B8 kode for nyligt udgivet, selvom faktisk seks, da B4 og B7 er intet mere end en opgradering, mere eller mindre dybt, for B3 og B6 hhv.

I øjeblikket er det den model større Volkswagen-koncernen med MQB-platform, selv om det er mere end sandsynligt, at blive overgået i størrelse af den tredje generation af Skoda Superb i. hensyn til Forrige Passat er så lang, en cm bredere og fire lavere. Ikke desto mindre, Inde tjene meget plads tak hans kamp vokser otte centimeter. Også det vinder tre-vejs centimeter brede i front og to i den bageste, som sammen med væksten af ​​slaget kan øge sin slidbane og derfor forbedrer dets adfærd.

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDISelvom det indvendige design er helt nyt, reminiscens den tidligere Passat er meget til stede. Det forbedrer den opfattede kvalitet føler. Dens design er meget sober, men med konnotationer af stor elegance, som instrumentbrættet trim strimmel med vandrette krom barer, der genskaber den kølergrill og integrerede forreste luftudtag.

Ergonomi, igen, Det er enestående, med alle knapper lige ved hånden og en De søger sæder komfort og tilstrækkelig fastspænding Sport- i hvert fald i denne version. Vi virkelig gerne de justerbare nakkestøtter i dybden, men nogle gange flytte, hvis den bageste passager ikke er forsigtig, når du logger ud af kabinen. De otte cm end slaget tillade rummet aflevering være bemærkelsesværdigt høj, at rummet fremragende, især til langsgående afstand Bagsædepassagererne, der vil tro næsten en limousine rejse. Og for at vinde tre cm, som giver dig mulighed for at stå op og seks bred Hyundai i40 CW, og mindske kløften til syv cm med spektakulær denne måling Superb. Vundet to cm i bredden foran mens højden trods lavere vokser én foran og fire i de bageste sæder, der altid rejser bedst to voksne tre, mere for store center tunnel bredde eller sæde former.

I versioner Sport er digital instrumentering og resten traditionelle ure og nåle med en skærm i midten for indikationer af indbyggede computer. I midterkonsollen kan vi også finde forskellige touchscreens. Af den udgave dækker et areal på 6,5", som i Advance, herunder navigationssystem (€ 660 i Edition), mens Sport fundet en 8" , som er udstyret med navigation, harddisk kontrol af stemmekommandoer og dvd blandt andre ting.

Ligesom en hule, organiseret

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDIDens kuffert tilbage for at få den højeste score. Det er ikke den største i sin klasse, men er over gennemsnittet; men i dette tilfælde langt fra Skoda Superb (640 liter). Sammenlignet med sin forgænger går fra 535 til 520 liter Mens dette tab er ikke reel, da vores enhed med Sport trim kommer med hjul 235 / 45-18 ", og som reservehjulet er lig med de andre fire (bifald til Volkswagen) ikke tilladt at bruge konfigurerbar mobil etage på to højder andre versioner og kapacitet svarende den udgående model. Bortset fra, at under denne etage finder vi en Beholder til opbevaring af bagage dæksel styrehuset som ikke er placeret med meget komfort, fordi du er nødt til at trække to plast-paneler, der kræver trække en indsats, huller i nødsituationer trekanter og værktøjer. Desuden er det den bevægelige gulv kan anvendes til at inddeler lasten.

Som forventet funktioner 12V stik og gode folde håndtag, der sat net eller stropper til at fastgøre lasten. Andre gadget er to optrækkelige kroge og to fastsat for hængende poser, styrer til at folde sæderne fra selve stammen og især muligheden for at folde sædet i tre dele (40:20:40) med en central mere den typiske praksis svingdør at indtaste ski, men tillader ikke placering af objekter også længe er høje. Og hvis vi beslutter at aftage de tre sektioner, kan vi gøre det muligt for en helt flad gulvplads med 2,05 m ved bunden, 1,88 foroven og en bredde på mellem 1,44 og 1,00 m for at tillade en cubicar 1095 liter. I indstillingen det giver åbningen af ​​porten og toldilla elektrisk bagagerumsafdækning (460 €, med mulighed for at åbne sensor til at flytte din fod under kofangeren med håndfri-tasten), partition netto rum med bagagerummet (205 €) og netværk til sikring af lasten (75 €).

Masser at vælge imellem

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDII den kommercielle starten forskellige versioner Det er bemærkelsesværdigt. Hertil kommer, at i løbet af året nye varianter vil tilslutte sig. I benzin adgang trin er 1.4 TSI 125 hk, som efterfølges af en 1.4 TSI med afbrydelse af cylindre ACT 150 og 1.8 TSI 180 hk. Vil ankomme i maj 2,0 TSI med to effektniveauer: 220 og 280 hk. Diesel tilbud fokuserer på 1,6 TDI 120 hk og 2.0 TDI med tre effektniveauer: 150, 190 eller 240 hk, de to sidstnævnte turboladere i serier og eksklusiv DSG 7 -af hastigheder nyudviklet som oliebadet 6, ikke tør som andre DSG7 monteret mindre kraftige modeller som 1,8 I alt TSI- og 4MOTION. Således alle motorer er fire-cylindret, turboladet og direkte indsprøjtning. Ændringen kan være manuel eller automatisk sekstrins dobbelt kobling sekstrins drevet DSG i 2,0 TDI 150 og 190 hk eller 2,0 TSI. også, Samlede 4MOTION kan være forbundet med TSI'en 1.4 2.0 TDI 150 og 150 eller 190 hk.

Der vil også være en version GTE hybrid stik, der vil kombinere en 1,4 TSI 156 hk 109 hk elektrisk sammen til opnåelse af en maksimal effekt 211 hk, med et interval i elektrisk tilstand 50 km, mere end 1.000 i alt.

Silence, skydning

Må ikke have den samme kvalitet rullende den nye Mondeo, men dette er meget høj, det giver en selvsikkerhed, højere end i den foregående Passat, og frem for alt, meget mere smidighed. Mens der i snoede veje vi tror, ​​at vi tog en Golf, ikke en slægtning til 4,77 meter og 1.633 kg. Og selvom mærket hævder at have reduceret 85 kg (33 i legemet 9 på chassiset 3 og ledninger til motoren 40), vores delstreger fra sidste Variant 2.0 TDI 140 bevist reduktion på kun 12 kg, og vi må ikke overse belastningen både teknologi og udstyr er meget højere. Som for komfort når ikke finheden af ​​en Citroen C5 med luftpude, men det holder mellem de to faktorer sandsynligvis den bedste balance af alt sin kategori. Og at der i denne version med lavprofildæk som dæmpning føles fast. Men er det adhærens er udestående, med sådan en lille, selv i snævre hjørner og foregribelse speederen, koster tænke på biler af denne størrelse uden sport kaldenavn opføre sig ikke bedre selv på samme måde understyring. Og ikke at standse i så små afstande. Med denne ramme Intet under 2,0 TDI 150 hk ved lidt, selv om hastigheder over gennemsnittet og 5,9 l / 100 km overholde udgifter effektivitet, men mindre end 500 euro du kan få adgang til 190 hk version. Selvfølgelig, i hvert fald med DSG, så hurtigt som nogensinde, og som glatte manøvrer som nogensinde. Og med ændringer, så kan vi ikke hjælpe, men tror, ​​at den manuelle er død. En hurtig og præcis styring uniform topper den bedste Passat dynamisk bygget til dato.

Fra 26.983 til 45.743 euro

Afsnittet er mindre balanceret pris. Og man ser, hvor man ser, regningen Passat er højere end konkurrenternes generalister, selv om nogle siger, at det også under andre betyder familie præmie. Denne enhed er over 40.000 euro, selv om rabatten -a 1811 af det resterende beløb god som en gave-udstyrspakker sænker den psykologiske barriere 38.279 euro, som kan reduceres med yderligere 1.635 euro (36,644 i alt), hvis vi beslutter at finansiere transaktionen gennem brandet.