Porsche 911 Carrera Cabriolet, åben for turbo æra

Porsche 911 Carrera Cabriolet i billederPorsche 911 Carrera Cabriolet i billederPorsche 911 Carrera Cabriolet i billederPorsche 911 Carrera Cabriolet i billeder

Ofte har vi givet hyldest til Porsche i en sådan idyllisk som miljø Kanariske Øer. En næsten 30 graders varme, omgivet af vulkansk lava i twisty Teide National Park og altid med havet i baggrunden, atmosfæren var varmt, varmt. Ikke underligt, hvis deres veje, og endda en lille strækning af stævner lukket for trafik, lade dig prøve alle de seneste nyheder: startende med den nye Porsche 911 Carrera S, sport sport; og efter den nye Porsche Macan GTS, den SUV mere adræt i det øjeblik. Selvfølgelig, i november måned og før afgang tilbage til fastlandet, vi kunne ikke glip af en anden fantastisk mulighed: komme bag rattet i sin, også opdateret, konvertible variant Porsche 911 Cabrio, denne gang i hans Race grundlæggende version.

Porsche 911 Cabrioumiskendelig den Porsche 911 Carrera Cabriolet som altid for sine æstetik, på trods af at tilbyde lidt redesignet og nye hjul 5 dobbelt talte optisk I dag er det dog efterfølgende ny hætte med lodrette blade, som nu genererer kontroverser. Måske ikke så meget ved design, men ved den funktion, som de er født: at sikre luftindtag og køling perfekte ny kompressor. Ja, du hørte rigtigt. Halvtreds år senere, Porsche 911 Carrera afslutte deres traditionelle atmosfæriske motorer bokser at gøre plads til den største revolution siden luftkøling næsten 20 år siden opgivet. Tid til at åbne den meget avancerede blød top med aluminium arme og indre plader magnesium (Op til 50 km / t kan udføre driften af ​​åbning og lukning kun omkring 13 sekunder), Og se, hvad der i dag i stand til dette fornyede cabriolet.

Porsche 911 Carrera Cabriolet: med to turbos

Til at begynde med, vil jeg sige, at teknisk set de nye trykladning Porsche 911 Carrera er et vidunderbarn. af direkte injektion (Nu med nye centrale dyser, der indfører brændstoffet ved et tryk på 250 bar, høj i produktionen biler), det har plast bundkar og blandet smøring, men frem for alt to nye turboladere BorgWarner (Begge fast geometri, i modsætning til nuværende stadig 911 Turbo) med trykladning tryk op til 1,1 bar og udløbsventiler mekanisk aktiverede. Som du kan se, en 6 cylindret bokser helt ny og meget bedre specifik ydelse: nedskæringer i dag til 3,0 liter slagvolumen, men altid vinder 20 CV og næsten 15 procent mere maksimale drejningsmoment, lovende brændstofforbruget på op til 1 l / 100 km mindre. En del af godkendelsen af kun 7,5 l / 100 km.

Selv vægten af ​​motoren sænkes, med inkorporering af intercooler og rørene 911 Carrera Cabriolet er i dag mellem 20 og 30 kg tungere samlet. Det betyder lidt, med i dag byder på endnu mere magt den bedste effekt / vægtforhold i sin historie: fra 3,6 kg / CV. Så, hvad vi startede som altid med venstre hånd og flyvende. ¿Helligbrøde?

Porsche 911 CabrioDenne gang uden 420 hk Carrera S a herunder modificerede kompressorer, udstødning og forskellig specifik elektronisk styring, men starter allerede enorme 370 hk, ny Porsche 911 Carrera Cabriolet Det er en sand fornøjelse. også tilgængelige for purister med sin karakteristiske 7-trins manuel gearkasse, Det er dog med Automatisk PDK, også 7-hastighed og i kombination Sport Chrono pakken, når du tager delirium. Det er rigtigt, at leveringen er nu mere kraftfuld og instant gasspjæld (forbedring i 6/10 fra 0 til 100 km / t afspejles i dag på kun 4,4 sekunder), Men stadig vidunderligt lineær, progressiv og næsten lige så undværes som før på trods af tydeligt med en gennemsnitlig fyldigere regime. Og det er elastisk, hvad hvis det er. Hvis de 7.200 omgange skære den nuværende 911 Turbo (eller 7000 som bebudet af den nye Honda Civic Type R) syntes ekstraordinær og usædvanlig i trykladning, den nye Porsche 911 Carrera Cabriolet overskrider dem i dag. Piskesmæld inkluderet, kort ikke mindre end 7500 rpm.

Måske måske denne gang kroppen vil tage længere tid bede disse nye Porsche 911 biturbo så højt ... og skiftende omkring 5.000 rpm (når nu slutter sin lange maksimalt drejningsmoment) få sikker hastighed og effektivitet. Det er en masse. Men der er i hvert fald, og kan udnyttes. Ja, selv om forbedringer i næsten alle afdelinger, ændringer altid medføre ændringer forventer ikke denne gang så dåse altid lyde så karakteristisk 911. endnu mere betydningsfulde cabrioleter, de rilbido dag opfatter og kun 1.500 rpm De gemmer sig aldrig, at 911 også nået turbo æra.

Hænder tilbage til hende også nydesignet rat og lad os gå et skridt videre. I dag vedtog Porsche 918 Spyder, nye 911 Carrera nu omfatte en "Manettino" for at ændre parametre såsom suspension, dynamiske motorophæng, ændringen operation eller udstødningslyd mellem Normale tilstande, Sport, Sport + og Individuelle. Men frem for alt, de omfatter en ny central knap mærket Respons Sport Knap gør det muligt at tilbyde ekstra og maksimal ydelse i 20 sekunder vil du se nedtællingen instrumentering. Ingen tvivl om denne Porsche 911 Carrera Cabriolet er vanedannende. Hold på ... at, nu kommer kurver.

Porsche 911 Carrera Cabrio: Dynamisk

Derfor hurtigere og mere effektiv, kunne det også være muligt, at Porsche også havde forbedret deres adfærd? Først forbundet ... og dette 911 er for 911. Hvis den første 991 og indførte det største teknologiske spring i sin historie, dette MkII dag kroner. Og at vi er i en Porsche 911 Carrera, som desværre ikke kan montere den nye retningsbestemt bagaksel eksklusiv mulighed for Carrera S (Og udgivet tidligere i Porsche 911 Turbo og GT3), med dem, der føler, at får endnu større smidighed. Men på trods af ikke at have enten platform forandring, der er helt nyt.

Porsche 911 Cabrioaf første gang, alle 911 Carrera Cabriolet serie aktiv undervogn monteret PASM med yderligere forsænket 10 mm højde for lavere tyngdepunkt, som kan være 20 mm endnu mindre, hvis du vælger den valgfrie Sport chassis. Det justerer også fjedre og stabilisator, tilbud PSM ny Sport-funktion elektronik, der sikrer bedre styret slip og en ny generation af Bilstein variabel hårdhed med udvidet ydeevne kurve, Porsche embedsmænd sagde, for mere komfort. Selvfølgelig bremsning er altid garanteret, denne gang med diske på op til 20 mm bredere end, og dens acceleration, du naglet til Baquet.

Også ledsaget i dag nye aktive aerodynamik systemer taget igen 918 Spyder (som ydersideark i bunden af ​​den forreste kofanger, der åbnes eller lukkes i overensstemmelse med den hastighed for at sikre en lavere rullemodstand og bedre køling), Porsche 911 Carrera Cabriolet er en kæmpe cabriolet. Selvom naturligvis noget mindre adræt end Coupé resultat af dens lavere strukturel stivhed og en noget mindre fast forhjulsophæng, ekstremt nøjagtige, altid meget hurtigt og med en direkte og informativ kontakt du forblive enestående som superbil. Ægte følelser maskine udendørs.

Porsche 911 Carrera Cabriolet: flere nyheder

Agility, men også meget fornøjelse at bruge altid i en cabriolet i dag debuterer også nyt Valgfri hydraulisk lift system til akslen knapper foran: Meget praktisk, kan hæve næsen til 4 centimeter i kun 5 sekunder at angribe bump eller garage ramper uden at få lav og ved hastigheder under 30 km / t. En Porsche 911 Carrera Cabriolet mere teknologi ... som vi ser indenfor.

Ja, fordi i opdateringen kunne heller ikke gå glip af en opdatering dag samlede tilslutning. ny Porsche 911 Carrera nu udstyret med den nye PCM multimedia-system med kapacitiv touch skærm 7-tommer, Internetforbindelse og en mobiltelefon-lignende interface. Selv i dag omfatter applikationer Porsche Car Connect og Connect App til at styre med fjernbetjening visse funktioner og forespørgsler. De kan se, en Porsche 911 Carrera mere komplet end nogensinde. Selvfølgelig, hvis der stadig, stadig pining for 911 atmosfæriske, stille: selv om det er på tide at få dig selv GT3, er Porsche altid forbeholdt nogle Collectors Edition. Næste en Lettet 911 atmosfærisk R med manuel gearkasse vil lancere i 2016. Længe leve kongen.

Porsche 911 Carrera Cabriolet priser

Porsche 911 Carrera Cabriolet: 122,036 euro

Porsche Carrera 911 S Cabriolet: 143,857 euro

ark

Porsche 911 Carrera Cabriolet

Motor og transmission

Type og position

6 Boxer modstående cylindre typen, langsgående bageste

Slagvolumen og dimensioner

2981 cm3 - 91 x 76,4 mm

fordeling

Dobbelt knastaksel i hvert topstykke. 4 ventiler pr cylinder

fodring

direkte injektion, dobbelt turbokompressor og varmeveksler

kompression

10,0: 1

maksimal effekt

EØF 370 hk ved 6.500 omdrejninger i minuttet

maksimalt drejningsmoment

45,9 mkg EØF mellem 1.700 og 5.000 omdr./min

transmission

baghjulstræk. automatisk dobbelt kobling 7 speed PDK

Chassis og karrosseri

forhjulsophæng

McPherson med lavere wishbone

baghjulsophæng

multilink

forbremser

ventilerede skive 330 mm

bagbremser

330 mm ventilerede skive

adresse

Rack, servoforstærkede

dæk

235/40 ZR19 foran og 295/35 ZR19 bag

koefficient Cx

0,30

Længde x bredde x højde

450 x 181 x 130 cm

Front./back slag og veje.

154/152 og 245 cm

vejer

1.520 kg

Benzintank

64 liter

bagagerum

145 liter

OFFICIELLE AFKAST

maksimalhastighed

290 km / t

Acel. 0-100 km / t

4.4 s

by- / ekstra by- / kombineret forbrug

9,9 / 6,2 / 7,5 l / 100 km

CO2-udledning

172 g / km

Du kan også være interesseret

2016 Porsche Macan

faktiske forbrug af Porsche

Hele Porsche rækkevidde