Første test: 2015 Mazda6, mere raffineret

Kontaktperson: Mazda6 2015 mere raffineretKontaktperson: Mazda6 2015 mere raffineretKontaktperson: Mazda6 2015 mere raffineretKontaktperson: Mazda6 2015 mere raffineret

D segment progressivt formindsker sin andel af det samlede marked, både i Spanien og i hele Europa, og dens kundekreds er i stigende grad gearet til premium-modeller. I denne sammenhæng Den opdateres Mazda6 efter kun 30 måneder siden lanceringen i slutningen af ​​2012, øge den opfattede kvalitet. Mazda6 er en bil agtværdige dyder og usædvanlige tilgang. Dens længde på næsten 4,9 meter dimensionelt ham tættere på de øverste klasse luksus saloner. Men på samme tid, Dette 4-dørs sedan og hans bror Wagon (Med nogle mindre slag og længde, men endnu større bagagerum) De er blevet designet med lav vægt som en af ​​sine vigtigste resultater; Målet opfyldt i absolutte tal og i forhold til andre mindre lange rivaler.

motorer

Mazda6deres hovedmotorer, i det mindste for Spanien, er en 2,0 benzin 145 hk og 2.2 Diesel 150 hk, selv om der også er en 2,5 benzin og diesel 192 hk og 175 hk, begge kun tilgængelig med automatgear med hydraulisk momentomformer, og logisk stige betydeligt i pris. Der er også en 2,0 benzin med 165 hk, men ikke bragt til vores marked. Begge væsentligste 'motorer SKYACTIV navn De er bløde, elastisk og meget økonomisk forbrug. Mens benzin udmærker blandt andet, den store komprimering, den turbodiesel holder lige det modsatte (for en diesel) og kommer til at blive enige om figuren. Og de to er kombineret med manuelle gearkasser lange udvikling, der ikke synes for den fremragende elasticitet opnået så meget. 150 diesel automatgear kan også bære den samme version 175, hvilket indebærer et vist tab af ydeevne og øget brændstofforbrug. Diesel 150 og 175 hk -i krop Wagon- De kan kombineres med en integreret gearkasse som kan være nyttige for dem, der besøger skisportssteder flittigt, men tilføjer dem til 60 kg og gør fordelene forringes en smule og øger brændstofforbruget.

Bortset fra, at mekanisk transmission nyhed, alt andet var allerede tilfældet i Mazda6 kendt siden 2012, nu æstetisk de retoucheret, især på de forreste lys og grill, Men der fortsætter med at annoncere god aerodynamik (Cx 0,26); Vi må også konstatere, at sidespejle er mindre.

Mazda6den ombygget indre forstærkning i nærværelse og det har også været mere omhyggelig lydisolering, med målbare resultater, og i overensstemmelse med den overordnede kvalitet af denne model. den Mazda6 er behagelige at køre, med tilfredsstillende vej opførsel, god komfort, rummelige interiør og stammen af ​​god kapacitet, bedre end det officielle tal. Og deres elastiske motorer tillader fremragende brændstofforbrug opnås, både benzin og diesel. Desuden diesel (og benzinmotor 192 hk) har en sindrig enhed kaldet i-ELOOP, Det består af en genvinding / elektrisk energiakkumulator under bremsning der genoplader i 10 sekunder og leverer derefter elektricitet til forbrug punkter uden at skulle gøre batteriet. Vises kun ved parkering af relative ulempe ved sin berygtede længde.

priser

Som for hans priser, at i praksis starter med 22.000 euro for version 2.0 af 145 hk Termineringstype, De nyder godt af generel rabat på 3.500 euro, incitament 1.590 euro til finansiering for brand, og i sidstnævnte tilfælde udvidet garanti til 5 år / 150.000 km, i stedet for de 3-årige / 100.000 Km. De har også givet andre gratis pakker med frigivelse. Den diesel-versionen af ​​150 hk, sagsøgte, ville have en startpris på 27,675 euro, men denne fordel ved finansiering vil forlade tallet til omkring 26.000.

Den 'grundlæggende' opsigelse stil og indeholder mange nyttige detaljer, som dual zone klimaanlæg, 17 "hjul, vidne dæktryk, fartpilot, lys og regnsensor systemet, bremseassistent, trip computer, bag ryglæn folde i tre sektorer (og overflade resulterer belastning helt glat), elektrisk parkeringsbremse og touch screen 7 "multifunktions fingerhjulet. På den anden side, standard konfiguration er med antipinchazos kit uden reservehjul; og anbefalede reservehjulet er et tilbehør afgift og betales separat. Stil + version tilføjer retningsbestemte LED-forlygter, parkeringssensorer, kontrol og advarsel blinde bagerste trafik. I den øverste udgave Luksus vises chefen Up Display, Adaptive LED-forlygter, navigator (ekstraudstyr på andre) detektor træthed, advarsel vognbaneskift, Bose lydsystem, soltag, opvarmede forsæder, bageste kamera eller hjul 19 " .