Første test: Mazda 2 uimodståelig

Kontaktperson: Mazda 2 uimodståeligKontaktperson: Mazda 2 uimodståeligKontaktperson: Mazda 2 uimodståeligKontaktperson: Mazda 2 uimodståelig

Mazda fuldstændig fornyet sin bymodel, Mazda 2, som vil på salg fra marts. i sin fjerde generation, Mazda 2 kommer med luft mere 'Premium', mark peger som i design og elementer af udstyr og teknologi omfatter innovationer i sit segment B og côtoie større. I sit design, følger Kodo online (Alma bevægelse) og se Mazda 3, Mazda 6 og CX-5, som blev skabt til sendeeffekt og dynamik til hver af modellerne. Tilbydes med 5 finish: Tryk på (den mest grundlæggende), stil, stil + Style + komfort og luksus.

Vokser i størrelse

Mazda 2Dens tidligere 3,90 meter lang, Den passerer omkring 4,06 meter bred; Den bevarer laanchura, 1.69 meter, og højden hæves to centimeter. Med 5-dørs krop (mærket har udelukket muligheden for en 2-dørs), er disse større dimensioner afspejles også i deres kamp, ​​nu udvidet til en god 2,57 meter (8 cm mere end før).

en gang inden, og i den drivende position, llama opmærksom på sin kerne ur på instrumentbrættet i nogle versioner indikerer hastigheden og andre revolutioner, da der i sidstnævnte overflade har en digital speedometer i nederste højre hjørne. justerbart rat højde og dybde, flot finish, der omfatter et væld af oplysninger.

hans instrumentbræt, enkel, Flygt 'botonaduras', hvilket skaber en ren og rummeligt miljø. Centret er præsiderer over en touch screen 7 inches tilgængelig fra Style + at efterbehandling betjenes via en knap (fra slut Style +) godt placeret mellem forsæderne med gummi støtte til håndfladen, som kan håndtere kommandoen mere komfortabelt, det har fem knapper, der har adgang til så mange typer af information. To flaskeholdere og et lille hul til at tillade små objekter eller mønter fuldføre midt foran.

Mazda 2Bag er det blevet noget reduceret plads bredde og er konfigureret således, at to passagerer gå sidder bekvemt, eftersom, selv om det er godkendt til 5 personer, den centrale plads er noget smal til lange transporter. Støvlen med 280 liter kan udvides til 950 liter ved at folde ned bageste sæder konfiguration 60:40 (fra Style slut). Reparapinchazos leveres som standard med kit, kan vælges eventuelt cookie hjulet.

thrusters tilbud

Premiere i intervallet meget lette motorer, der består af Skyactive 1,5 benzin og diesel versioner, med nye mere effektive manuelle og automatiske gearkasser. Benzin, 1,5 tilbydes tre effektniveauer på henholdsvis 75, 90 og 115 CV, alle har stop / start mærkningssystem (i-stop), og den mest kraftfulde, med i-ELOOP regenerativ bremsning. Det har det højeste forhold af kompression kategori og reducerede maksimale indre friktion for forbedret ydeevne. I afsnittet Diesel, den nye Mazda 2 får sin debut i Europa med en ny motor SKYACTIV-D 1.5 115 hk, en dieselmotor, der modtager små teknologi 2.2 l Skyactive-D og kendt for sin glathed, ydeevne og lavt strømforbrug, og ikke indtil juni, når det går på salg.

De mærke ledere peger på benzin 90 hk version af den højeste efterspørgsel registreret i Spanien. Denne variant tilbydes med manuel gearkasse af 5 relationer (som tilbyder den laveste forbrug af benzin, 4,5 l / 100 km) og er den eneste hele spektret byder også på seks-trins automatgear. Dette er en motor med god respons og meget flot og med en gearkasse med glatte og præcise ruter. Hans lange udvikling kræver gearskiftet i små stigninger eller hurtig overhaling, men aldrig viser svaghedstegn. Up er blevet forbedret komfort niveau i forhold til den tidligere generation, med fremragende kvalitet rullende og fast fod, på højden af ​​Mazda 3.

Mazda 2 a la carte

Mazda 2Når tilpasse, har ti organ farver, blandt hvilke er to helt nyt: Dynamic Blå (Sport) og Smoky Rose (Smart) og fem typer polstring (herunder interiør hvid læder) for et kig mere tilpasses.

Den nye Mazda 2 er tilgængelig med alufælge 15 og 16 inches (tilgængelige på Style Luksus og med luksus Pack henholdsvis) eller med stålfælge 15 inches (slut Press).

priser

1.5 Skyactive-G 75 hk med manuel gearkasse af 5 forbindelser: Fra 13.250 euro. Leveres med efterbehandling Press, stil og stil + komfort +

1.5 Skyactive-G 90 hk med manuel gearkasse af 5 og 6 hastighed automatisk: Fra 15,450 euro. Leveres med finish stil + komfort og luksus.

Skyactive-G 1.5 115 hk med manuel gearkasse 6 relationer: Fra 17.800 euro. Luksus kommer med finish.

1.5 Skyactive-D 115 hk med manuel gearkasse 6 relationer: Fra 17.800 euro. Ankommer slutter Style +, stil + komfort og luksus.


Kampagne lancering:

• Rabat 1.210 €

• Gift Pack Style + på stil og stil + Comfort +

• Luksus in Luxury Gift Pack slut

• Ekstra rabat på 500 € fra mål Style + komfort

• Ekstra rabat fra 800 € Luksus Pack læder finish

• Yderligere rabat Promofinance: 420 € + gave Sikkerhed Mazda 730

• Rabat kundeloyalitet med en anden model Mazda: 363 € + gave Sikkerhed Mazda 730