Volvo S90: teste den nye svenske luksus sedan

Vi kører Volvo S90 og nye V90Vi kører Volvo S90 og nye V90Vi kører Volvo S90 og nye V90Vi kører Volvo S90 og nye V90

med en meget elegant design, en rummelig og raffineret interiør og effektive motorer, ny Volvo S90 Det er vist som reelt alternativ den almægtige Tysk premium saloner. For at kunne konkurrere på lige fod med sine konkurrenter ankommer fire-dørs sedan karrosseriformer og af fem, Det kaldes V90, med den hensigt at nå niveauer, som undlod at erobre forgængeren S80.

Således nye modeller volvo S90 og V90, at indarbejde effektive motorer og innovative løsninger for sikkerhed og elektrificering, De er i stand til at opfylde de tyske saloner ligesom Audi A6, BMW 5-serie, Jaguar XF og Mercedes E-klasse. For at gøre dette, ud over at investere en sum på 11.000 millioner dollars i forskning og udvikling over de seneste fem år, de forlod Ny store brand platform, kaldet SPA (Udgivet i XC90), hvilket giver stor fleksibilitet og kan vokse i længde og højde er baseret på udviklingsbehov: salon, familie, SUV, el, benzin, diesel, etc. med nogle lethed.

online brugt værdiansættelse bilVolvo S90: ny fleksibel platform

Lanceringen af XC90 markerede et før og efter i den brand, som har til formål at forny sig helt over de næste par år. 2020 vil have en bred vifte af produkter i forskellige segmenter, dybest set støttede motorer tre og fire cylindre og elektrificering, der er beregnet til at være forsigtig med miljøet. De lover også, at i dette år vil forekomme ingen dødsfald om bord på nye Volvo ved et uheld. Tilgangen af ​​den nye model er meget lig den, der anvendes i XC90 SUV, model, hvormed det også deler nogle designelementer, ud over den vifte af motorer og transmissionssystemer.

den vifte af stødere medarbejdere i volvo S90 og V90 de er alle fire cylindre og to liter - diesel og benzin, turboladere og understøttes af elektrificeringssystemer at nå 407 hk i tilfælde af plug-in hybrid T8. Hvordan kunne det være anderledes, er de tilbydes versioner af trækkraft eller fuld afhængigt af det effektniveau, Det er den mest magtfulde firehjulstræk varianter i benzin og diesel, alle udstyret med automatiske gearkasser 8-speed med momentomformer.

Volvo S90 2016Den nye motor sortiment er også blevet udviklet under en modulær arkitektur, med opløsninger, der opnår høje effektniveauer uden at ty til store forskydninger for at opnå høje niveauer af magt. Således, med enheder firecylindret toliters opnås op til 235 hk i tilfælde af dieselmotorer D5. Det vil sige, ligner slagvolumen øget kapacitet og ydeevne ved at bruge sekventielle to-trins turboladere, plus et system kaldet PowerPulse, bestående af en trykluftbeholder med to-liters kapacitet, som fyldes via luftfilteret gennem en kompressor, der er i stand at fremskynde turbo reaktion, når en øjeblikkelig energibehovet anmodes gennem speederen. Acceleration lover D5 er overlegen i forhold til andre konkurrenter, der er udstyret motorer 6 cylindret dieselmotor og 3 liter.

Også den præsenterer andre Teknologiske nyskabelser i de nye Die motorersel-forbrænding, hvilket forøger fødetryk i common rail op til 2500 bar og ved hjælp af meget præcis, kan levere op til 9 dyser injektioner pr cyklus.

Volvo S90 og V90: to eller fire hjul drev

fra D5 diesel og benzin T6, den Volvo S90 og V90 har AWD system udviklet af borgwarner, som fordeler effekten mellem akslerne. Under normale vejgreb, næsten hele kraft sendt til forakslen, mens, hvis det er nødvendigt, du kan sende det samme til bag op til 50 procent af drejningsmoment. Op ikke føler meget tung, selvom den lettere variant annoncerer 1.800 kg, hvilket ville tilføje hele integreret transmission.

Under præsentationen havde vi mulighed for at D5-drev (AWD) i kroppen sedan og ejendom og sedan T6. Fra ledig, med næsten umærkelig lyd indefra, D5 tilvejebringer et lineært og kraftfuld respons og tillader cirkulær motorvej cruising hastigheder med meget lavt støjniveau. Godt spil på snoede områder er også trækker propellen, så bekvem og hurtig rulning uden forbrugstal stige for højt. Vi savner at indarbejde knaster på rattet -reservadas øjeblik for T8-, til håndtering skifteren sekventielt fjerner nogle virkningsfuldhed. T6 vist meget hurtigere acceleration, men også viser en udgift på højere brændstoftryk nok følsomme gasspjæld. på suspensioner ingen forskelle blev fundet mellem dem, med mulighed for justering af hårdhed på puden.

Volvo S90 og V90 2016Volvo V90, en familie meget alsidig

funktioner de samme motorer og giver de samme niveauer af salonen udstyr S90, men med en ekstra plus for alsidighed. Den stationcar variant V90 ikke kun tilbyder 60 liter kapacitet end sedan, frem for alt, Det letter indførelsen af ​​voluminøse varer én stor bagklap med åbningssystem og lockout. Højden af ​​bagagerummet er ikke meget prangende, men dens bredde og dybde, hvilket gør 560 liter cubicar med lukket toldilla. Hertil kommer, at lastning flyet er ganske lav, så at meget komfortabel bære bagage inde. De mærke ledere siger, at anvendelse af en tværgående bladfjeder på bagakslen, i stedet for spiralfjedre, Du kan tjene ekstra liter i bagagerummet. overraskende, Volvo V90 længde er mindre end 3 cm af sedan (4,93 meter), medens højden er 1,47 meter foran salonen 1.44.

Volvo S90 og V90: konnektivitet på højeste niveau

Som vi mødtes i Volvo XC90, den nye model indeholder et touch screen tablet typen, 9 inch diameter med en intuitiv grænseflade til tilslutning. Da hun kan håndtere de vigtigste funktioner på bilen og kan virke meget nemt med næste generation af smartphones. Det er især praktisk for deres dimensioner ved visning kortene, som også kan ses på instrumentpanelet og tegnene, gennem Leder Up Display. Derudover Apple carplay er tilgængelig mulighed for at betjene iOS enheder.

Volvo S90 og V90: sikkerhed frem for alt

Bortset fra systemet Pilot Assist, at mens Det kræver at bringe hænder på rattet, Den kan køre op til 130 km / t lettere, fordi det formår at centrere bilen i den vognbane og formår at opretholde en logisk afstand til køretøjet gennem nærhed radar. funktionen indføres også i modellen city ​​Safety at opdage store dyr (i Sverige 47.000 ulykker årligt dyr). dette system handling giver nat eller dag. Det giver en intuitiv advarsel, bistået bremsning for at undgå kollisioner. Også det indeholder en system til kollision bagfra advarsel, parkering assistent, etc.

Du kan også være interesseret

- Volvo S90 og V90 nye priser for Spanien

- Volvo XC90: En høj-klasse SUV

- Volvo S90 Excellence, indre revolution