Opel Astra 1,0 Turbo: prøv en af ​​de mest interessante Astra

Opel Astra 1,0 Turbo Test DynamiskOpel Astra 1,0 Turbo Test DynamiskOpel Astra 1,0 Turbo Test DynamiskOpel Astra 1,0 Turbo Test Dynamisk

De tre-cylindret motor benzin Opel er ikke noget nyt, denne attraktive og interessante Astra 1.0 Turbo fortsætter en tilfredsstillende måde af den teknologiske udvikling. I slutningen af ​​90'erne, i 1997, blev Opel ridning i En motor Corsa 1,0 med 12 ventiler oprindelse Suzuki, derefter erstattes af Ecotec 1,0 TWINPORT selv. Begge havde lavt forbrug for sin tid: 5 l / 100 km i gennemsnit. Navnet på både (12v) og gav en idé, der var tre-cylindrede.

Opel Astra 1,0 Turbo Dynamic TestMed en lignende tilgang i opgørelsen, men en verden væk med hensyn til ydelse, køreglæde ... Jeg glans af ydeevne, kort sagt, i to år Opel har en ny 1,0, også tre cylindre, turbo oprindeligt udgivet i Adam, så indarbejdet i Corsa, og at nu når den kompakte mærke, Astra -den Karl har en atmosfærisk version af det med 75 hk. Denne motor funktioner Variable Valve Timing og vandpumpe afmonteres når køling ikke nødvendig, og en Start / Stop. i Astra ankommer i den version af 105 hk med nogenlunde samme specifikationer som med 115 hk Corsa eller Adam, så at mellem en og andre direkte indsprøjtning, på trods af forskellen af ​​magt, der kun forskellen anvende hver elektronisk styring. Derfor i praksis, at de ikke kan skelnes.

Opel Astra 1,0 Turbo, dynamiske opførsel

den smidighed til at ændre retning Det er et af kendetegnene ved sin dybeste adfærd sammenlignet med andre kompakt endnu mere i denne version end i diesel, som der er en fornuftig afstand vægt: 80 kg. Også bemærkelsesværdigt er det god mening, som de er tunet i denne retning samt Astra affjedring, der giver både god opfattelse af asfalten og god kontrol over bilen.

Den gode form for denne -ved motor på 115 hk kant og meget konstant trykkraft-mellem 2.000 og 4.500 rpm, giver 90 procent af den maksimale meget High- par sammen med lethed af denne model tillader Astra excel i levering, selv mod teoretiske og faktisk mere kraftfulde versioner.

Lad det være nok at sige, at denne version af accelerationer Opel Astra 1.0 Turbo er ens, for eksempel til Ford Focus (1,0 EcoBoost 125 hk) eller Kia Ceed med motor 1.0 T-GDI (dette Opel Astra 1.0 Turbo Han er i stand til accelerere fra 0 til 100 km / t på 10,6 sekunder, og gøre det fra 0 til 50 km / t på 3,5 sekunder, ifølge vores målinger).

Dens ydeevne er meget troværdig sammenlignet med tre andre cylindre anvendes i kompakte biler såsom Peugeot 308 beskæftiger med lignende effekt, den 110 hk 1.2 PureTech, men kreditten til Opel motor har endnu mindre forskydning.

Opel Astra 1,0 Turbo, forbrug

Og det er, at denne Opel Astra kører også bruger meget lidt: Road, selvom du kun har en kasse med fem marcher og ingen sidste lange et område, hvor det bør føre til optimering af brand, derfor, selv med en seks marcher-der er ingen kompakt, af dem, der har passeret gennem vores hænder med en tre-cylindret bruge mindre ... med undtagelse af BMW 116I, som pris, og så meget som også kompakt, er i en anden liga. (Tallet, som vi har opnået i vej med den Opel Astra 1.0 Turbo Det er 5,6 l / 100 km). I byen, men ingen anden kompakt tre-cylindret motor bruger mindre, Så meget som fremhævede biler som Kia CEE'D 1.0 T-GDI ophold næste (den forbrug opnået i byområder med den Astra 1.0 Turbo er 6,7 l / 100 km).

Opel Astra 1.0 Turbo DynamicDisse forbrug gøre det til en alternativ til at overveje Diesel. Faktisk uden at forlade Astra rækkevidde, det 1,6 CDTI ækvivalent, med 110 hk ture på næsten samme måde, blot den gennemsnitlige forbrug overgår om denne Astra 1,0 Turbo 0,8 l / 100 km, mens forskellen prisen er 2.600 euro mod den første: kombinationen af ​​disse data kan gøre det vanskeligt amortisering af CDTI hvis ikke mellemliggende eller mange kilometer (kun fra 180.000 km, det ville begynde at spare med Diesel at holde forskellen mellem den aktuelle pris på brændstof hver) eller mange år. Beyond Diesel træk når etiketten af ​​en højere NOx-emissioner, miljømæssige problem, der meget vel kan blive taget i betragtning med mere end én.

Opel Astra 1,0 Turbo, konkurrencedygtige priser

Denne motor er tilgængelig med tre trim niveauer og i de to organer tilgængelig fra Astra, med den fem-dørs hatchback og familie, også med det samme antal hits, og sidste ST.

I tilfælde af sedan, med det mest grundlæggende niveau af de tre, Expression, og Opel Astra er ikke mellem den billigste kompakte med motorer af lignende effekt, men snarere i en tempereret zone. Denne situation er spillet på højeste niveau, Selektiv, hvis prisen er i tråd med biler som Renault Megane, Peugeot 308, Ford Focus ...

den Interiøret er en meget afbalanceret bil Med hensyn til fordelingen af ​​plads -at stammen, meget lille, hvilket ikke virker, med en følelse af soliditet i finish, fremragende sæder selv ty til de mest grundlæggende konfigurationer og moderne teknologiske ressourcer, muligheden for at have en permanent forbindelse til eller WiFi support "om bord" OnStar. Du kan også have, for eksempel, dot matrix LED-baserede forlygter, den Intellilux.

Kort sagt, tre-cylindret motor af Opel Astra er blandt de bedste 1,0 Vi har testet til dato i et kompakt. Årsagerne er knyttet til sin elasticitet det i en bil så let som Astra giver dig køre meget komfortabelt og tilbringer på noget tidspunkt, lidt, næsten som diesel med tilsvarende effekt. Og det er også med en høj grad af komfort i form af vibrationer og lyd. I den forstand, snarere end motoren, måske er det den rullende støj, som kan forstyrre komforten over det normale.