Mini interval 3 og 5 dørs: bedste benzin- og dieselmotorer

Mini interval 3 og 5 dørs: bedste benzin- og dieselmotorer

Selvom benzin Cooper går rigtig godt med fremragende præstation-ikke som i pasadas- udgaver, den Cooper S Det giver os forynge et par år mere, når vi er på dit hjul, sporty acceleration og en umiddelbarhed i sit svar at hooked. Den økonomiske indsats er meget højere, med en forskel på 5.400 euro, men også dens standardudstyr er noget bedre end den Cooper.

Alligevel, hvis vi har en tilstrækkelig udstyret enhed, må ty til valgfrie elementer, som er ikke svært at overvinde lang barriere af 30.000 euro; som for mange kan det være for stor til at være kun en "nytteværdi" segment B. I næsten endeløs række af optioner for denne den mest interessante version, vi ser, er: den LED-forlygter (850 euro), den adaptiv dæmpning (525 euro), den Kørsel Assitant (1.050 euro, som omfatter adaptive cruise control kamerasignal læsning, automatisk skift mellem fjernlys og nærlys og automatisk bremsning assistent by mellem 15 og 60 km / t.), The parkering kontrol Bag (360 euro), den lys og regnsensor (125 euro) incompresniblemente som ikke er af serien-, den farverige og praktiske panoramatag (950 euro), radio visuel Boost (530 euro) skærm 6,5 "og højere tilslutning og 17 "hjul (650 euro).

Mini 3 døreI Diesel, Mini Cooper D

Derfor, hvis vi ønsker en billigere Mini og frem for alt, en lidt mere praktisk, bedre kig på dieselmotorer. Blandt dem, hvis vi søger mellem bedste pris / produkt den Cooper D med krop fem-dørs sejrende. Takket være dens større amplitude er meget mere alsidig end de tre-dørs er næsten lige så visuelt tiltrækkende og holder en fremragende balance mellem ydelse og forbrug. Med fremragende tal takket være en fremskyndelse af 0 til 100 km / t på 9,5 sekunder og et gennemsnitligt forbrug på 4.7 l / 100 km ifølge optegnelser er opnået ved vores tekniske center. Alle for en 25,220 euro fremkommer som summen af ​​mængden af ​​bilen (23.000 euro) og udstyr valgt at oprette vores enhed, efter tilsætning: den multifunktionsrat at betjene radio, fartpilot ... (300 euro), den bageste kontrol parkering (350 euro), den tågelygter (150 euro), den lys og regnsensor (120 euro), den folde armlæn (150 euro), radio visuel Boost Bluetooth (500 euro) og alufælge 16 " (650 euro).