RC Lexus 300h: vi forsøger den unikke hybrid coupé

RC Lexus 300h, de hybride coupe billederRC Lexus 300h, de hybride coupe billederRC Lexus 300h, de hybride coupe billederRC Lexus 300h, de hybride coupe billeder

Når du nærmer dig RC Lexus 300h med nøglen i lommen og dørhåndtag, lyser udvendig høflighed, instrumentbrættet og nogle andre baggrundsbelyst detalje af kabinelyset, du ved, du er på en speciel bil, dem, hvor vinduerne decelerere før de når slutningen af ​​sin rute, fornemmelsen af ​​kontrollerne er perfekt, og lyden af ​​døre lukning betegner kvalitet. Intet nyt i en Lexus, ikke engang hybrid-system med hvilken forlader garagen diskret tavse og røg. Tværtimod i naturen Lexus RC F Kroning området, drevet af en lyd indsugning V8 477 hk-model, der følger en Lexus RC 200T 2-liters turbo og 245 hk, som ikke sælges i vores land. den hybrid, 223 hk, Det er derfor det trin adgang til familien Lexus RC.

RC Lexus 300h: Japansk raffinement.

I den første kontakt med RC Lexus 300h Vi havde mulighed for at køre dette niveau coupe Afslut F Sport (54,600 €), der er forbundet med en komplet standardudstyr indgår i aktive dæmpere (AVS), en funktion, der afbøder den rullende skærpelse yderside af kurven og blødgørende indersiden. Denne gang dog, vores test enhed monterer konventionel suspension, hvortil kan du ikke virkelig skyld ... med mindre du har prøvet AVS, som er endnu bedre. Under alle omstændigheder, den komfort, som den RC Lexus 300h og tur kvalitet De er værd en komfortabel luksus sedan, men samtidig opnår en optimal kompromis på stabilitet og vejledning nøjagtighed i områder stifter, altid i kombination med en meget udarbejde en idiot retning og den mest succesfulde. Afbalancerede og ædle reaktioner og progressiv, lavt tyngdepunkt RC Lexus 300h kompenserer lidt overvægtig batteri og hybrid-system, men forvent ikke en sports reaktioner som du måske tror at se deres aggressive æstetik.

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

chassiset RC Lexus 300h Det er pletfri og meget effektiv, men yderst føjelige og ledsaget af en meget progressiv kraftudfoldelse på grund af "slip" transmission, svarende til en kontinuerligt variabel skift drift, hvilket gør det til en model lidt eller intet radikal. Derimod giver det en høj fornøjelse at bruge til normal bevægelse, ingen sportslige prætentioner, men ikke uden sin smidighed og dynamik. Blødhed er den dominerende tone, pakket ind i et organ, der forvandler hoveder, hvor han går, og en raffineret ydeevne alle de mekaniske, herunder bremse altid delikat touch af hybrid og elbiler, som i dette tilfælde ikke udgør nogen hits og doseret med præcision.

den RC Lexus 300h Det er i sidste ende en anderledes og fuld af attraktive coupe, ikke kun med hensyn til design og omhyggelig gennemførelse, men også med hensyn til teknologi og omhyggelig tuning er berørt.

Du kan også være interesseret i:

Liste priserne spænder Lexus RC

Test: Lexus RC F, Sport samurai

BMW M4 vs Lexus RC F to coupéer at drømme