Ny Skoda Octavia RS 2016 4×4, priserne for Spanien

Nu til salg Skoda Octavia RS 4x4 i to kroppens versionerNu til salg Skoda Octavia RS 4x4 i to kroppens versionerNu til salg Skoda Octavia RS 4x4 i to kroppens versionerNu til salg Skoda Octavia RS 4x4 i to kroppens versioner

Uanset om det er til salg, med en officiel pris 35,670 euro ingen rabat, Skoda Octavia RS 4x4-version AWD sport sedan Skoda. Dette adskiller sig næppe fra ydersiden og stiger anagram trækkraft De to hjul versioner, hvilket øger både sikkerhed og sjov muligheder på glatte overflader, og en stigning i omkostningerne til 1.850 euro.

Det sker i en enkelt mekanisk udgave, med en motor 2,0 TDI 184 hk og DSG dobbelt kobling robotstyret. som Skoda Octavia RS forhjulstræk allerede bevist, 4x4 udmærker sig ved sin dynamiske evner og en motor med en leverance meget konstant kraft, med en fremragende respons mellemtone maksimale nominelle drejningsmoment 380 Nm mellem 1.750 rpm og 3250, at selv kan gnide 5.000 omdrejninger i minuttet, det bør ikke strække sig over 3500. Faktisk er området af det maksimale drejningsmoment er tæt på tidspunktet for maksimal effekt, i overensstemmelse med den seneste generation af motorer. I dagligdags sprog, Skoda Octavia RS TDI Det gør det muligt altid i stand til at vælge mellem mindst to forskellige gear alt efter om vi ønsker sportslige sensationer og nyde sin fremragende chassis eller cirkulær i samme tempo i en mere afslappet måde

Omfattende firehjulstræk har ikke betydet, dog et fald i ydeevne som det bare mister 2 km / t tophastighed på (228 km / t for salonen) Og mærkeligt forbedrer dens acceleration tal fra 0 til 100 km / t på 0,6 sekunder. Hertil kommer, hverken en stigning i forbruget er skandaløst. Kun 0,2 l / 100 km begge versioner sedan (4,9 l / 100) familie Combi (5 l / 100 km), eller hvad der er de samme emissioner af 129 og 131 g / km CO2 hhv.

Hvad bringer firehjulstræk Skoda Octavia RS til

den firehjulstræk den Skoda Octavia RS Det er en type Haldex -Svenske selskab nu en del af det konsortium, der udviklede Borg Warner i første omgang, sidste generation. I dette tilfælde har det en multiplade kobling nedsænket i et oliebad og elektronisk styret. I dette tilfælde mangler det separat olietank for fjerde generation og er blevet integreret i selve pumpen inducerer lukning eller åbning af skiverne. Stedet, femte generation har sensorer drejningsvinkel af rat, hjul og i stand til at detektere lateral inerti handle interconnectedly surtiendo information til den centrale styremodul, der håndterer så snart detexta eventuelt tab af adhærens, modificering af fordelingen af ​​drejningsmoment mellem de to aksler og derved bevare maksimal trækkraft på hvert hjul. Det får derfor i da det ikke er nødvendigt at vente på et hjul, der allerede er udskridning tid.

Den firehjulstræk suppleres af et effektivt system til differentiel elektronisk styring stand til at lette opgaven med ESP ved bremsning af indvendige hjul, som kunne være årsag understyring. Mens hvis det var at forekomme uden overstyring, baghjulene bremse, tage sig af, at der på alle tidspunkter hvert hjul når den maksimale effekt kan overføres til jorden, hverken mere eller mindre. Bilen bliver således ikke kun mere effektiv, men frem for alt nemmere at nyde, især hvis du har valgt køremåde sport.

Dette accelererer motoren respons og introducerer traction control og stabilitet en mere eftergivende logik, der ville endda glide bag selv forbundet til glæde for fans af sportslig kørsel ESP.

Du kan også være interesseret i:

- priser Skoda og nye biler

- Skoda Octavia: priser og tekniske data for hele spektret