Volkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTE

Volkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTE: Mekanisk duelVolkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTE: Mekanisk duelVolkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTE: Mekanisk duelVolkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTE: Mekanisk duel

gennemgår bilens historie og du kan se, at ingen producent har formået at gøre sådan en global bil på alle måder, som Volkswagen med sin ikoniske Golf. En bil og et navn med aura. Så godt udtænkt og udviklet formel, der har betalt for alt og har tilladt alle. Alle former for organer og motorer. Fordi de angiver markedet, eller fordi det dikterer den rigtige golf. huske på, at Volkswagen Det har også udviklet sit relevante elektrisk udgave (E-Golf), så ingen anden bil i verden med sådan en mangfoldighed af mekanik.

Volkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTEMen af ​​alle de roller, som er udviklet i den automotive samfund, sport er hvad, der er givet ham hans største berømmelse. Akronymet GTI har deres oprindelsesbetegnelse i Volkswagen Golf. Og det er naturligvis den GTI par excellence. Ingen sport på deres niveau i nogen af ​​dens generationer så nuværende og tidløst. Det er den perfekte symbiose af praktisk og kompakt rationelle sport. Uden uforholdsmæssighed. den GTI Det skal være den sport for alle og enhver. Specialist, men afbalanceret og naturlig. Der er en Volkswagen Golf R for flere blodige konfrontationer.

Volkswagen Golf GTI, autentiske

i dag GTI i sin mest raffinerede variant det har en motor ydeevne 2,0 TSI 230 hk, 10 Mere om standarden GTI. Og som det kan kombineres med en ændring af DSG dobbelt kobling 6 gear der sympatiserer med hans filosofi. Mellem motor og transmission, Performance Pakken indeholder autoblocante mekaniske dannet af en multidisc kobling som afleder mere drejningsmoment til hjulet med større vedhæftning, at forbedre motoriske færdigheder og retningsbestemmelse lukket kurve. Svaret fortjener din motor.

den 2,0 TSI Det er en spændende mekanik, for hans kørsel og tunet udstødning lyd. Der er intet mere sport en motor af benzin. Og med tiden, med turbo. Driftsområdet GTI Det er formidabel. Du kan misbruge deres lav hastighed og jeg mener at tjene penge på dit svar nedenfor 2000 rpm, hvad du finder der er altid en pålidelig skub. Aldrig synes at bryde TSI med en progressivitet I sit svar, som ikke er opbrugt eller intensitet, heller ikke følelser Ankomster til 7.000 rpm. alene den 2,0 TSI Den er velegnet som enhver kørsel, som du ønsker i hvert øjeblik, fra den mest behagelige, selv de mest radikale, altid med en strålende svarnumre og former. Det er afgørende i den GTI filosofi.

Volkswagen Golf GTD, Diesel

I mellemtiden har vi måttet leve som motorer diesel De er blevet den standard generaliserede biler i dag. Og det var ikke let at assimilere. Men den mekaniske diesel De endte i segmenter luksus. Og i sport. Volkswagen Hun formodes at gøre en Diesel Golf GTI, GTD. I dag en af ​​motorerne 2,0 diesel mere moderne den marked, mono-turbo men enestående i verden fordeling variabel udstødning, GTD funktioner 184 hk, men mere drejningsmoment at ægte GTI: 38,8 mkg mod 35,7. Jeg ved ikke, hvad du accepterer til sport, men det sikker fordele og solvens GTD De er en del af kravet.

Heller har brug for dig karakter, når et trin brat lav til mellemtone kontrast til linearitet GTI. eller følelser akustisk, når hans resonator af flugt markerer en lydmærke hvis ikke er ægte, med sportslige identitet. Maquilla som du ikke kan forestille omgivende støj, men faktum er, at der ikke kan skjule sin oprindelse, når du sætter det op: deres vibes det afsløre. Mangler raffinement ... men også dig "reservedele effektivitet". Det er langsommere end GTI, men ikke mindre ubekymret i enhver form for kørsel. Men det er en diesel og snart, før 4500 rpm, dens klatrehastighed er skæring.

Volkswagen Golf GTI og Golf GTD Golf mod GTEVolkswagen Golf GTD ingen brøler som gør det GTI mere end 6000 rpm. Dens magt er meget lavere. Ingen grund til at få slynget mange revolutioner. Hans kørsel mindre stressende. Hvilket er det samme som mindre stimulerende. Men kilometer passerer og behøver ikke at tanke op. Det er ikke muligt at en sports forbruge så lidt. forandring DSG Det er også en del, hvis du ønsker, at GTD. Og det virker som i GTI, styring af glatte forandringer og hurtigt at tilpasse sig de særlige kendetegn ved hver motor.

Volkswagen Golf GTE, hybrid

Til alt dette, hybrider De begynder at cirkulere i vores gader. Og også på vores veje. den hybridisering Det er ikke en løsning energieffektivitet, også, er resultatet en teknisk ræsonnement hvor inspirere formel 1, flere biler avanceret og sport den verden. Og det er argumentet for at give liv til Volkswagen Golf GTE.

hans varme motor 1.4 TSI giver 150 hk. Profil har 2,0 TSI skaleret. 102 hk bringer hans motor elektrisk. Sammen tilføje op til en magt kombineret effektiv 204 hk. Og som sådan, GTE accelererer. Lot. Det er lettere at se den GTD fra ede den GTE, end omvendt. den GTI Det er ukrænkelig. Men det er nok det GTE den mindre sport hvis du ikke søger. Selv med deltagelse af motor elektrisk, den GTE Det ser ud til at bevæge sig til lyden af ​​sin motor 1.4 TSI. Hvilket er noget, men medmindre GTI og GTD. Indtil vi søger at inddrage sin hybridisering.

I træder på speederen hårdere og især grundigt, straks få et ryk en "peak" i sin skubbe nogen effekt turbo af GTI og GTD Det er ikke noget. Drift og synkronisering af sine to motorer er meget elegant. ingen ringe GTE hvad vi har assimileret i sport det sidste århundrede, da de også er spørgsmålstegn i denne henseende i dag F1. Alt er mere tynd og tavs. mere raffineret. du behøver ikke en DSG som den foreslår mere normalt og enkelhed så meget modernitet. Det gør vanguardismo GTE er magi når vi skudt udelukkende på elektrisk. Det er en overjordisk sportsånd. Idyllisk når vi parkerede sporten, og vi ønsker blot den praktiske gennemførlighed af urban Golf.

Volkswagen Golf GTEVenstre gaderne er der motorveje og veje. og Golf GTI og golf GTD De viser deres bedste evner der. I de snoede stier, den GTI dette er den bedst. Det er den mest specialiserede og sport. især dette ydeevne. Jeg føler det mindste. Og hvis du har åbenbart bedre end hjørne indgang GTD, det gør bedre output med en autoblocante mekanisk aktiv med hvem du tør at gå videre, længe før acceleration med den GTD, til ikke mangler det en surrogat elektronisk af autoblocante.

Alligevel føler jeg mig ikke chassiset GTD mindre omfattende, med jer hjul med samme intensitet og enkelhed. De er ikke den golf radikale dynamisk biler. Og ja den mest afbalancerede. Og mere balance pålægger Golf GTD på motorvejen åbne kurver. ikke ved chassis, af motor. hans 2,0 Diesel Jeg roterer indgivet til 6. mest generøse. Og dens effektivitet ved høje hastigheder og krydstogter er ikke overvindes eller vedligeholdes af hybridisering den GTE. Ekstravægte kilo (130 mere end de andre), Golf hybrid det føles fast at holde deres større masse. Og at røre ved og tillid, ser du rider med det samme ønske. Men markerer en frontend du understyring du troede ikke-eksisterende i golf, især i GTI. Og bacheando, dets bagaksel reagerer undertiden temmelig brat. Det bliver mere upræcis og straffer komfort bagsædepassagererne.

Selv meget godt fordelt akselafstand, større vægt fører til flere forpligtelser end i Golf GTI og GTD, Jeg kan godt lide god sport i dag, din dæmpning Det fungerer godt afbalanceret i de mest barske asfalt. I stedet sin bremsning ikke mærkeligt. Du modtager gennem sin touch og bejdsemiddel konventionel pedal bil.

Ikke ved, hvordan vil udvikle sig den futures golf GTI og GTD, hvis Golf GTE er ikke længere hans evolution. For nu er der plads til alle tre. golf GTI Der er kun én, især hvis du har kendt, og du har det gjort chauffør, der var den oprindelsen af ​​alle, tilbage i 1976. Men vi lever i forskellige tidspunkter. BLIVE forskellige dem. Nostalgisk, pragmatisk, visionær? Vælg din Golf.

Du kan også være interesseret

Volkswagen Golf hel række

Hvad VW Golf er interesseret i at købe?

VW Golf GTD vs Ford Focus og Peugeot 308

VW e-golf, vi analyserer dit multimedia-system