Test: Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI 150ps DSG, fortrolig med plads

Test Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTest Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTest Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTest Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSG

En ven fortæller dig, at han har købt en Volkswagen Golf og den første ting, der kommer til at tænke er en GTI. Kan du forestille dig, hvad deres sport fælge, polstring billeder af livet og GTI overalt. Men når jeg lærte dig at finde en familie, med to barnestole bag tremmer på taget, og som har meget lidt at gøre med den sporty og lidenskabelig Golf du havde i tankerne, ja, der kommer ud i annonceringen og som du drømte, da du var ung. Sandt nok, forskellige versioner har gjort Golf tabe lidenskab. Ikke længere har denne essens, der ikke havde nogen anden, og som gjorde ham unik, og selv om det har ændret sig til at være mere praktisk, alsidig og passende for hver målgruppe. Som en glødende tilhænger af GTI vil fortælle dig, at den sport versionen har bevaret en del af sin oprindelige magi, men når man møder et velkendt mønster som denne her prøver jeg, uanset hvor godt det er, det er ikke længere den samme.

VW Golf Variant familiebillederden nye Golf Variant Det er en god bil og denne version 2,0 TDI med DSG og 150 heste synes det meget anbefalelsesværdig, men det er første gang, jeg føler en følelse Golf perfekt "apparat"; Denne variant gør alt godt, tilbyder god plads, kvalitet og transmitterer det kan ikke finde en enkelt alvorlig defekt. Det er meget tæt på idealet om, hvad der bør være en bil for hver dag. I løbet af de konventionelle Golf Variant tilføjer en spektakulær soltag (store) og en kuffert 175 liter top til højden af ​​bakken plads ganges hvis vi beslutter at udnytte hullet i loftet. Det er den eneste grund til (i dine æstetiske smag ikke rod), hvorved skal beslutte mellem en variant og Golf 5 konventionelle døre, som i andre målinger, mekanisk udstyr eller spores. Desuden, hvis du er på udkig efter plads til reelle, ikke spilder tid på Volkswagen selv ser på en Tiguan (180 liter mindre kapacitet) end Golf Variant selv giver dig mere plads på bagsædet, og der er også 4x4 udgave .

Du har måske tøve med at gå til en Passat og gemme den logiske forskel i pris, synes det rimeligt, selvom alt du tjener er plads på bagsædet (ikke dårligt), fordi til stammen af ​​Golf Variant er 20 større end de Passat Variant liter. Konklusionen på dette er, at du har en af ​​de modeller, der er mest interesseret i, hvad refererer til indvendige rum og udvendig størrelse. intet har naturligvis at gøre med en Skoda Octavia Combi, men sammenlignet med resten af ​​kompetencer den forbliver i meget godt sted. Ikke en spektakulær bildesign, men med krom tagbøjler og pæne hjul bliver attraktivt. Med finish Sport tilbyder gode forsæder. Bag er der ikke meget ergonomisk støtte, som hjælper passageren i midten er mere komfortabel end en Golf 5-dørs. Fluffy i disse steder er noget hårdt ... det er i smag, som nogle måske foretrækker den lavere hårdhed og større komfort sæder franske rivaler.

VW Golf Variant test fotoMed denne motor flytter Diesel Variant til overs. Denne enhed har været den mindste magt har givet til alle, der har passeret gennem vores tekniske center, og det har ikke forhindret prestacional niveau var god. Loaded til randen og kører klimaanlægget fortsætter med at give god respons på vejen, at være en god kombination. Med DSG vinder fornøjelse at bruge, selvom det får en højere end de fleste af sine rivaler pris. Det fungerer godt selv undvære 18-tommer hjul med dækprofil 40 bærer denne enhed (valgfrit), som Det forårsager nogle unødvendig tørhed i den bageste; bedre med 17-tommer hjul serie.

Det har et godt system af stop / start og øko tilsluttet tilstand opnår en succesfuld forbrug, der tilbyder en stort kompromis mellem udgifter og resultater, fælles for alle modeller VW-koncernen udstyret med denne kombination af Multilink bageste platform og 150 hk TDI. Med Sport trim formidler en høj følelse af kvalitet, både rullende og røre alle kontroller eller filtrering støj og vibrationer. Alt i alt ser det ud til en praktisk bil og anbefalede. En anden ting er, at prisen ikke passer, i hvilket tilfælde se på Seat eller Skoda, der har lignende funktioner, touch og pladsforbrug.