Toyota Mirai, hydrogen-drevne

Toyota Mirai, vil analysere, hvordan den første brintbil serieToyota Mirai, vil analysere, hvordan den første brintbil serieToyota Mirai, vil analysere, hvordan den første brintbil serieToyota Mirai, vil analysere, hvordan den første brintbil serie

Ikke en Tesla, haren i fabel, på trods af sin tankning tyve minutter ved 100-kW i deres kompressor. Toyota Mirai er skildpadden i fabel, der vinder løbet, fordi du tre minutter er nok til at genoplade. Det er derfor, Toyota tænkt som en teknologi til fremtidens lange pendler ... ren. Toyota Mirai batteri er relativt lille, det samme af NiMH (nikkel-metalhydrid) Toyota Camry Hybrid, men konstant kilde el til fremdrift leveres af en brændselscelle. Batteri, ligesom Toyota Prius og andre Toyota hybrider, tjener til at genoprette strømmen til at opretholde eller bremsning, men også Mirai batteri tjener til at initiere bevægelse af køretøjet eller støtte ekstra kraft ved acceleration stærk, mens brændselscellen er indstillet til at køre på systemet og levere strøm.

Ifølge far Mirai, Yoshikazu Tanaka projekt, brændselscellen tager lidt at vågne Mirai, ca. 0,7 sek fordi kompressoren giver trykluft med nødvendige oxygen til at rekombinere med hydrogen. Brændselscellen er i stand til i sin drift 114 kW af elektrisk strøm, tilstrækkelig til at drive 113 kW elektrisk motor, som driver forhjulene Toyota Mirai. Hvis du åbner motorhjelmen, vil du ikke se denne elmotor fra Lexus RX 450h, skjult af elektronik. Det tager ikke gearskifte, begrænse dens maksimale hastighed til 178 km / t, fordi energitab er meget høje. Men på vores første tur til de tyske motorveje (allerede testet med specifikationer for USA) kunne vi se vedvarende hastighed, både styrtløb og stejle skråninger lys over 180 km / t uden problemer og en utrolige stilhed. annoncerer forbrug 0,7 kg hydrogen pr 100 kilometer. En meget lav værdi, resultatet af en nominel effekt af brændselscellen omkring 85 procent. Den advarsel er, at hydrogen koster omkring 10 euro per kilogram og den faktiske mangel på forsyning point. Dette er formålet med Toyota Mirai, sætte flere tusinde biler i omløb, elbilen viser, at brint er levedygtig og tilskynde stater til at fremme installation af "hidrogeneras". Med samme formål Toyota har udgivet 5.680 patenter frem til udgangen af ​​2020, således at andre producenter kan føjes til projektet. Ifølge skøn fra Toyota i verden hydrogen fremstilles som at cirkulere 250 mio Mirai på 20.000 årlige kilóometros. Jeg må sige, det er meget billigere Industrial hydrogen, ingen hydrogen opnået ved elektrolyse af vand under anvendelse af vedvarende energi, 9,5 eller 9.99 euro per liter.

Stilhed og styrke i Toyota Mirai

Toyota MiraiIkke accelerere som en Tesla imponere dig eller BMW i3, men Toyota Mirai er i stand til at officielt tabe 10 sekunder, hvilket er betydeligt hurtigere end en VW e-Golf. Så selv om det Mirai kan synes tung, med 1.850 kilo og skubber så blødt, at det ser ud til at løbe meget. Tanaka er ansvarlig for en præstation, da de har formået at sænke 100 kilo i vægt mål sat for projektet. Hertil kommer, at de eksterne linier camouflerer Toyota Mirai er en stor bil, fordi Den måler 4,89 meter lang, noget mindre end Audi A6, for eksempel, selv om en afstand mellem mindre akser. Hablarn mekanisk effekt 335 Nm drejningsmoment, som vises på det tidspunkt, at motoren begynder at bevæge sig. Det betyder, at på våde veje, det traktionskontrolsystemet har nok arbejde til at forhindre hjulspin hvis du bruger speederen generøst. Ikke noget foruroligende, fordi som føreren af ​​Toyota Mirai kun opfatte blødhed og lethed. Silence præsiderer skalten Toyota Mirai, en utrolig stilhed rullende 100 km / t Du har følelsen af ​​at køre ved 80 km / t eller derunder. Alt i denne særlige bil er ansvarlig for dette dæmpere, fra aerodynamik til de dobbelte sideruder eller rulle isolering. I modsætning til andre elektriske, der er at skingre bip inverter sig, at fodre motoren. I Toyota Mirai ikke høre eller klimaanlæg fan. At sige, at det mest slående i den akustiske sektion er ren, når du når til slutningen af ​​rejse ... kun hørt, at træde på en ikke særlig høj, akustisk, men næppe genkendelig som kompressoren støj, (I hvert fald, det er det, der fortæller dig den logik, der skal arbejde mere end normalt).

Den Mirai er maksimal komfort

Ved rattet i Mirai eller som en følgesvend, man føler utrolig komfortabel under enhver bevægelse. Rammen af ​​bilen er den Toyota Prius +, forstærket alt, hvad der ses pasform. Og for Mirai har taget resten, for eksempel, usynlig bag deres lav helt lukket (Da der ikke er behov for at uddrive varmen fra udstødningen) er der et dæksel kulfiber for at beskytte brændselscellen. Karantæner søger filtrere det hele, bilen slidbaner godt og kun brolagt område vi mærke "ru" støjen kommer lignende, som om den hyper-stive legeme, minde superdeportivos kulfiber. Denne gang bilen leveres med set-ups for den europæiske chauffør. Du kan svinge, men føreren giver et mildt elektrisk styring, god touch, mens bremsepedalen ikke føler bremsning rebound typisk for de fleste elektriske og hybrid. Kort sagt, overgangen mellem mekanisk og elektrisk bremse ikke føler, bare så du ikke føler, når batteriet er skubber og når giver stafetten videre til brændselscellen for elektricitet til motoren. Det er Jeg let at beskrive driften af ​​fremdriftssystemet Toyota Mirai: Foredrag.

du har "men'er" Toyota Mirai

Ulemperne ved Toyota Mirai er Toyota selv har søgt bevidst. De kunne have gjort en SUV, så fashionable, men de ønskede ikke at gøre en bil kommerciel ... for nu. De gjorde en sedan krop, tre bind, på grund af dens fordele med hensyn til aerodynamik, så vigtigt i en elbil. Et organ af tre volumener betød for ingeniører en udfordring, som krævede maksimale miniaturisere komponenter. Hvorfor de er stolte, selv om beboelighed er ikke din forte, Han går som en handske, men uudnyttet rum eller passager fod bag (under sædet er brændselscellen), eller deres hoveder. Desuden er det kun fire pladser, og stammen er mere typisk for en Toyota Auris Toyota Avensis, at en dimensioner.

Toyota MiraiI mange henseender Toyota Mirai ikke nok i forhold til sin bror "lille" Avensis. Knopper og greb ikke komme til at røre eller materialer på dette, selv om det er rigtigt, at præsentationen af ​​Mirai kørestilling er innovativ og attraktiv. Se ingen elektrisk parkeringsbremse, f.eks. Splurging på teknologi, selv om de har reduceret omkostningerne med 20 gange i forhold til de første prototyper, Toyota Mirai solgt omkring 66.000 euro på de europæiske markeder (nu i Tyskland, Danmark, Storbritannien og Belgien, for eksempel til Spanien er endnu ikke defineret ankomst). måske køberen af ​​en bil som Mirai, meget mere eksklusiv end en Lexus, kunne forvente en mere blændende udstyr, selv om derved øge regningen. Dermed måske Toyota ønskede ikke kunden despistase med de teknologiske aspekter af Mirai "vulgær". Eller som ikke giver mening for Toyota dyre dette eksperiment på en gigantisk skala, for i virkeligheden De forsøger alle salg er til leasing, for omkring 1.000 euro om måneden, for at genvinde bilen efter fire år og grundigt studere resultater. Toyota Mirai vil blive produceret på en blid tempo (tre brændselsceller om dagen er lavet), fordi det kun er at lave perfekte biler, uden at mislykkes, for at lægge fundamentet for en celle bil pålidelig, troværdig og ufejlbarlig brændstof. Efter at de håber at komme rigtigt masseproduktion under den nye arkitektur og fremstilling af Toyota tnga som åbner med den nye Toyota Prius.

For alle ovenstående valgt til Mirai erfarne veteraner og NiMH-batterier. Så hans magt kan synes rimeligt at den vægt, du har. Hensigten er, at brændselscellen holder lige så alle nuværende forbrændingsmotor uden at miste magten over tid og ingen problemer under sin levetid, med en fem-års garanti for alle elektriske del og tre år for bilen. Velkommen til fremtidens bil, fordi fremtiden betyder Mirai på japansk. Toyota har afsløret, at den agter at 2050 producerer ingen andre biler, der har en vis elektrisk motor. Mirai, hvorfor det er, men den første af en vision om en mere bæredygtig verden (for nylig præsenteret på Toyota Challenge 2050), begyndt at vise, at brint bil er nu tilgængelig. Hvad?, Ville lavere omkostninger, der altid har været en specialitet af Toyota og brændselscelle bil ikke behøver at være undtagelsen ...

Toyota Mirai

motor

elektrisk

Effekt: 113 kW (154 hk)

Maksimalt drejningsmoment: 335 Nm (34,2 mkg)

transmission

Drev: Front

Change: monomarcha

ydermål

Længde: 4.890 mm

Bredde: 1.815 mm

Højde: 1.535 mm

Akselafstand: 2780 mm

Porter: 361 liter

officiel ydeevne

Acceleration 0-100 km / t: 9,6 sekunder

Maksimal hastighed: 173 km / t

officiel forbrug

Urbane / extraurbano / medium (kg / 100 km): 0,69 / 0,8 / 0,76

Autonomi: Over 600 km