Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring, velkendte lektion

Sammenligning: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d TouringSammenligning: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d TouringSammenligning: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d TouringSammenligning: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring

Helte i salget i mange europæiske markeder, Spanien saloner med velkendte krop er endnu ikke afsluttet stiksave kommercielt ... selv i Audi A4, for eksempel, er begyndt at disse versioner udgør næsten en tredjedel af sit salg. Det er en tendens, som vi tror vil ændre sig, og allerede vi langsomt ser rytmen, at samfundet er ved at vende til en familie livsstil stadig mere aktiv. Men i disse organer bør også konkurrere Nu, selvfølgelig, med SUV monopolisere alt i dag. Ja, der endnu ikke er blevet revet med af mode mod køretøjet hele vejen nu finde disse nye Audi A4 Avant og BMW 3-serie Touring, utvivlsomt bilen.

Audi A4 og BMW 3-serie hjemfamilie varianterEkstra cm høj i bageste rækkemere anvendeligt bagagerum kapacitetautomatisk portNetværk adskillelse12Vfolde ryglænder er alternativer, at for 5.000 euro mindreop til 100 liter boot reall VW eller Ford er enten i gang eller Audi og BMW

gratis online værdiansættelseAudi A4 Avant og BMW 3-serie Touring: ulige duel?

Og er, at en god og nyttig plads i alle tilfælde, Audi A4 Avant og disse BMW 3-serie Touring kig i dag primært en finjustering, dynamik og udførelse af kvalitet Supreme. Og selvom med nuancer, vi talte om to ... trods ankommer på forskellige tidspunkter generationsskifte. Audi A4 Avant debuterer den 5. saga i en sedan, der praktisk talt kun bevarer fornemmelsen af ​​manuel ændring og æstetik, som altid i Audi, meget continuista. Den resterende spild af nyhed og teknologi.

Udviklet på MLB nye VW Group platform, at den store Audi langsgående motor, Audi A4 Avant er nu et andet familiemedlem, der arver masse ny teknik Audi Q7 ... herunder op 30 Kørsel assistenter. For sin del, dette BMW 3-serie Touring er faktisk en opdateret model 2012, præsentere ja renoverede motorer, en justering chassis og bedre udstyr, men stadig stort set den samme bil.

BMW 3-serie Touring vs Audi A4 AvantIndtast Audi A4 Avant og BMW 3-serie Touring og brand som nogle forskelle. den Audi er nu et point foran som opfattes og materialer mere attraktive gadgets ... selv om mange ja du vil blive tvunget til kassen. Et eksempel er hans box konfigurerbar Virtual Cockpit 12.3 inches, 590 € transporterer dig til en anden æra af oplysninger. Alligevel må vi erkende, hvor godt BMW udholder miljø, frem for alt med dit navigationssystem Professional indeholder 8,8-tommer skærm i midterkonsollen til at oprette en MMS-system stadig i dag reference.

Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring: koldt data

Vi vil ikke gå langt for at sætte pris på den plads, fordi det næsten er inspireret af de to familie sedans: i en indvendig centimeter altid over BMW 3-serie Touring, med lidt større kuffert i Audi A4 Avant. Intet virkelig, der kan svinge valget. Så vurderer hånd to dieselmotorer, helt anbefales og at gøre to mest interessante familie biler selvom de passer.

den 2,0 TDI motor 150 hk af Audi A4 Avant Det er i dag Diesel adgang Denne velkendte, og helt sikkert godt nok selv med manuel gearkasse. I mellemtiden, i BMW 318d Touring fik på: Selvom Nedenfor er en 116 hk 316d, disse 150 hk tilbud vise sig at være mere passende end en 316d og noget lige ret til en familie. Begge versioner af BMW Diesel, ja, udgør de nye modulære motor familie "Effektive Dynamics" af mærke, at dele mange stykker, en balance aksel reducerer vibrationer, der, Spænder og distribution Dobbelt twin-turbo. Resultatet, eksemplarisk ... og ved en automatisk ZF 8-speed efter glæde i BMW til sin glathed og hastighed. Denne ZF automatgearkasse BMW gør det klart tilbage i dag til at ændre automatiske S Tronic dobbelt kobling Audi, skarpere og næsten lige så hurtigt.

Allerede i gang, både Audi A4 Avant TDI BMW 318d Touring som viser en arrogant ordning i henhold og en strakt, at skulle skubbe yderligere kalkede vægt i begge familier. særlig omtale, fordi det for BMW kan altid være en lille prik foran TDI ydeevne: Roadside tilbringer 0,3 l / 100 km mindre (i både du flytter i nærheden af ​​en ekstraordinære 5,0 l / 100 km i gennemsnit) Og det er også i næsten hver 0,2 sekunder hurtigere målinger. Maksimal lighed i alle tilfælde, hvor BMW, selvfølgelig ikke beskylde sin teoretiske anciennitet. Eller se bagud, hvor Audi A4 ingen ender at drage fordel af deres større modernitet, selvom derefter rullende imponerer med adaptive fartpilot med marmelade funktion, deres avanzadísimos Matrix LED forlygter eller især med dens prædiktiv effektivitet assistent med Intelligent dødvande og, ved hjælp af data fra kameraer og navigation overrasker selv ved beregning af nærhed af en rundkørsel, for eksempel. Men lad os se bort de kolde data.

Audi A4 Avant vs BMW 318d TouringAudi A4 Avant og BMW 3-serie Touring Adfærd

Ja, porquepese sine gode resultater, det er her den BMW 3-serie og regningen går den tid ... sammenlignet, selvfølgelig, med denne nye Audi A4 fremragende. Og er, at i dag Avant føler at du er næsten i en miniature Audi A8. Isolering og kører raffinement er fantastisk, med tavshed meget højere rullende den hårdeste og typiske BMW saloons og repræsentation.

Meget blød, komfort affjedring Audi A4 Avant er, Derudover skyhøje. Du kan montere serie dæmpning, fastere sport (400 €) eller elektronisk adaptiv (1150 €) ... men at se og føle, hvor sidstnævnte værker, uden tvivl vælge justerbar. Det er, hvor du ender i en Audi A4 Avant opdager, at der ud over yderst komfortabel, er især agile. Meget neutrale reaktioner uden inerti i understøtninger, med en meget god emne og en bageste elektroniske styringer, der næppe bør aldrig gribe (og når de gør, eller noter), i dag selv dynamisk sætter reb til BMW 3-serie... og siger.

Ja, for hvis noget fremhæver denne BMW 3-serie Touring, snarere end forfinelse (ikke dårligt), er det ved dets sportslighed. Det er rigtigt, at jeg stadig føler, her, at satse givet komfort til i dag i hele BMW rækkevidde: den krop er allerede noget løsere. Men stadig, det er stadig en direkte sedan, med en mere informativ og hurtigere end Audi A4 retning med et strejf bagerste fremdrift og stimulerende at gøre delagtig altid føler kørsel.

Bagsiden af BMW 3-serie Touring, selvfølgelig, det er mere inddragende og mere påtrængende støtte, men en meget adræt familie. Og at nogen af ​​dens undervogne, tre i Audi A4: standard, sport M (445 €) og Adaptive Chassis M (1255 €). Et sidste ende altid særlig familie Touring og når debuterer og BMW ny generation, give meget at tale om. Men der vil 2018 ... og i mellemtiden er der ingen tvivl om, at raffinement, teknologi, komfort og udstyr, Audi A4 Avant er nu på et højere niveau. BMW bør fortsætte sin velkendte jagt: Audi undslipper.

Du kan også være interesseret i:

Audi A4 vs BMW 3-serie og rivaler

Familie biler, der bruger mindre

Normal eller familie sedan?