Volvo V40 Cross Country D2 Auto, teste Diesel adgang

Volvo V40 Cross Country D2 Auto, vores test fotosVolvo V40 Cross Country D2 Auto, vores test fotosVolvo V40 Cross Country D2 Auto, vores test fotosVolvo V40 Cross Country D2 Auto, vores test fotos

Volvo V40 i 2017 ændre fyrtårne som, mens den stadig beholder sin form, nu inkorporere en 'signatur' af will be led Volvo christens "hammer Thor"Og det blev udgivet i XC90. Også, selv endnu mindre, den grill, prietas hinanden flere og mere tydelige med sine nye færdig lodrette stænger. På den anden side, i det interiør, den mest betydningsfulde er den inddragelse af nye farver til dekorative lister.

Men hvad har gjort os se på dette Volvo V40 Cross Country Det er ikke så meget det ovenstående, men de tweaks foretaget på diesel-versionen mindre strøm og mere økonomisk familie, D2, at bruge mindre: hvis i første omgang, når iført en 1,6 og havde 114 hk, homologaba med krop Cross Country og automatgear -det indstilling ansigt mindre gunstig for forbrug 4,1 l / 100 km gennemsnitlige omkostninger for i dag prale, Ifølge officielle data, af 3,9 l / 100 km. den V40 "Manuals" I dag homologeret 3,4 l / 100 km

Volvo V40 Cross Country D2 Auto: motorisk adfærd

2,0 som i D3 og D4- den Volvo V40 Cross Country Det kommer i handy ikke kun reducere forbruget at ja rækker ud over laboratorium godkendelse til den virkelige verden, men også fordi dens motor gør det, mod en legion af konkurrenter med motorer med højere forskydning og i nogle tilfælde, færre cylindre, meget forsætlig: hvis det kan prale er stærkere ved lave omdrejningstal.

den forbrug, at der i et 100 km faktiske brug forbliver på 5,5 l / -under men ikke meget lav, i vores test kaster ikke så lyse som de bedste numre, BMW 116d territorium.

Volvo V40 Cross Country Test D2Men den fordele dette Volvo V40 Cross Country D2 De er meget rimelige og automatgear, blød og behagelig, men nogle gange, ligesom dem, der opstår, når lidt hurtigere og hastigheden er lav eller middel -i fastholdelse, for eksempel ved at gemme deres fokus, og deres søgen efter den højest mulige gear, kunne det tøve mellem med hvad gear for at blive. D passerer og i S.

Idet der henvises til Volvo V40 automatisk D2 Cross Country Auto, vi påvirker, at forandring er ikke kunst, men opløsningsmiddel, afgørende bidrager til kørekomfort, ud over at have en funktion "kørsel sejlads".

Volvo V40 Cross Country: så inde

den Inde i Volvo V40 Cross Country ødsler Hæld personlighed. Og en meget vellykket ergonomi; den synlighed tilbage, ikke så meget. Blandt de ændringer, den nye V40, at fremhæve den nye tone instrumentbrættet trim.

Med hensyn til den konfiguration instrumentbræt, volvo stadig afgivelser i deres kompakte biler af touch-skærme eller store. Med hensyn til tastaturet til at indtaste telefonnumre, vi anser praktisk, selvom usædvanligt.

og plads i kabinen af ​​Volvo V40 Cross Country? Højden er næsten tilbage coupé og umuligt bredde tre passagerer, da det er en ideel kompakt bil segment i fire beboere. Hvad hvis jeg kan sige er, at næppe finder en volvo som ikke tilbyder nogle eksemplarisk for komfort sæder. For sin del, bagagerum Det har en reduceret kapacitet på deres rivaler (275 liter, ifølge vores målinger).

Volvo V40 Cross Country: vores konklusion

den Denne crossover opførsel Det er ikke ændret og er stadig præget af en rimelig smidighed, bacheo selvom komfort er ikke din stærke fjedre -4 cm længere end en asfalt-V40 firma. Det har en god motor for hvordan skubber, men ikke det bedste for ydeevne: Brug mere end andre af samme magt. At på trods af ændringen, planetgear type og momentomformer, peger på besparelser for udvikling eller programmering.

Samlet set Volvo V40 Cross Country V40 D2 er tilfredsstillende. Især når de ses som en præmie, det er billigere end andre forslag til lige stor motorkraft og udstyr.

Volvo V40 Cross Country: datablad

TEKNISKE DATAVolvo V40 Cross Country Summum Auto
Engine (*)1,969 cm3 / 4 cylindre
Power (*)120 hk ved 3750 rpm
maksimalt drejningsmoment (*)28,6 mkg ved 1500 rpm
Acceleration 0-100 km / t11,0 sek
Maksimal hastighed (*)190 km / t
vægt1.536 kg
Rigtig gennemsnitlige forbrug5,5 l / 100 km
faktiske gadebrug5.1 l / 100 km
Rigtig by- forbrug6,5 l / 100
Bredde / efter140/131 cm
Space ben tilbage77 cm
bagagerum275 liter
prisFra 33,169 euro

(*). officielle data, resten af data, den målt ved Det Tekniske Center Highway.

Du kan også være interesseret

- Volvo XC40 ny SUV vil debut i april

- Nyt i 2017 til Volvo S90, V90 og XC90