Kia Picanto 2017 forsøgte den nye lille bil fra Kia

Vi har testet den nye Kia Picanto 2017Vi har testet den nye Kia Picanto 2017Vi har testet den nye Kia Picanto 2017Vi har testet den nye Kia Picanto 2017

Kia Picanto ændrer lidt sit image, men Den fastholder kendetegnende for den forrige generation og modtag de nyeste funktioner i den nye Kia familien, ligesom grillet "Tiger-næse" eller surround aflange forlygter med LED-lys, men noaumenta hans samlet længde, der ligger på 3,59 meter. Deres kamp vokser 15 mm op til 2,4 meter, og den forreste overhæng er forkortet med 25 mm, hvilket giver ham en fremragende manøvredygtighed. vedtager Også C-søjle mindre stejl end i den forrige generation og forlænger det bageste overhæng 10 mm forbedre dens evne til at støvle, som nu er oppe 255 liter og den bageste ryglæn delt (60:40) kan svinges via et håndtag, hvilket tillader udvide belastningen volumen til 1010 liter.

den nye Kia Picanto også reagerer på den stigende tendens til 5-dørs modeller i segmentet A i borgernes, så Kia ikke tilbyde en tre-dørs version i denne tredje generation. Det vil være til rådighed forhandlernettet Fra næste juni med et prisinterval inkluderet mellem 8535 og 11.865 euro, i tilfælde af støtteberettigede finansieringsvilkår.

Kia Picanto 2017: mere udstyr

Meget omhyggelige med præsentation og justeringer, den nye Kia Picanto Det tilbyder usædvanlige faciliteter i dette segment. Således kan den centrale armlæn flyttes 55 mm tilbage en første i denne kategori og sover en liter kolbe og bunden af ​​midterkonsollen har en åben hulrum med to praktiske.

Kia Picanto: InteriorInstrumentbrættet layout er nu mere på linje mod centrum, med en berøringsskærm "flydende" 7 tommer HMI med integreret bakkamera, Apple og Android Auto carplay, meget let at se uden at se væk fra vejen. Det har også forbedret ergonomi og komfort hvorved man opnår, justerbare aktive nakkestøtter, mere komfortable sæder i den bageste, har mere tilbøjelige tilbage (25 til 27 grader).

For første gang, Kia Picanto version vil tilbyde GT-Line, inspireret af den sporty image højere ydeevne modeller. I GT-Line-versionen, er det ydre forstærkes af pigge af rød og sort, sølv gitter, trinbrætter og bageste kofangere, samt en dobbelt krom udstødning stikkontakt.

Serie 2017 Kia Picanto funktioner stålfælge 14 inches, undtagen GT-linje færdig featuring aluminium hjul 15 tommer og sikkerhed forstærkes af seks airbags som standard: Front, side og foran og gardin stabilitet kontrolsystem VSM. Eventuelt nye Picanto fås med systemet med nødbremsning bistand.

Kia Picanto 2017: største bil komfort

den ny udgave af Kia Picanto, som har større slag, Han har modtaget en række ændringer til suspensionen (McPherson uafhængig front og torsion stråle bag), for at forbedre smidighed og komfort. Det har været reduceret krop roll takket være en bar Forreste stabilisator 2 procent -colocada stivere og mere en lav ryg er 5 procent stivere og er forankret højere.

Kia Picanto: udenforen ny lynlås mærker adressen er 13 procent hurtigere end den tidligere Picanto: udvekslingsforholdet går 16,5-14,3: 1. Dette giver ikke kun en hurtigere respons, også reducerer vindingerne mellem stoppesteder (3,4 til 2,8 omgange). Vektoring Systemet omfatter bremsemoment, et ekstra træk ved elektroniske stabilitetskontrol reducerer understyring i sving. også forbedring af lydkvaliteten takket være en ny isolationspanel under instrumentpanelet og gulv af kabinen med ekspanderende skum, den isolerende afdækning af motoren og en specifik luftudløb. Motor mounts har forbedret og vinduesviskere er 6 mm lavere for at reducere støj, der genereres i bunden af ​​forruden.

Kia Picanto 2017: tre benzinmotorer

Den nye Kia Picanto vil tre muligheder benzin. Atmosfærisk multipoint indirekte injektion (MPI) på 1,0 og 1,25 liter komme fra den tidligere serie Picanto, om end med en række modifikationer, som forbedrer besvarelsen. I slutningen af ​​året vil være tilgængelig den nye motor T-GDI (TDI benzin) 3 cylinder og en liter slagvolumen 100 hk. Selvom alle motorer er forbundet med en manuel fem-trins gearkasse, 1.2 med motoren automatisk gearkasse 4 hastighed er også tilvejebragt.

den 1,0 MPI motor Det er den version af Kia Picanto adgang, med 67 hk ved 5.500 rpm og drejningsmoment 9,8 mkg. Blandt forbedringerne er modtaget inkorporerer en ny udstødningsmanifold integreret i topstykket, et nyt kølesystem med ventil, der reducerer den nødvendige tid for motoren varme op fra koldstart og en olie pumpe totrins reducere mekanisk friktion.

Den mellemliggende motoren er MPI 1.25 84 HP og 12,4 mkg drejningsmoment, som Det har nye lav friktion segmenter og forbedringer i kølesystemet. For sin del, motoren T-GDI 1.0, giver 100 hk og 17,6 mkg, med tilføjelse af turbolader.

Kia Picanto: DynamiskKia Picanto 2017: god opførsel

Under den indledende kontakt har vi haft mulighed for at 1.25 drivende variant Kia Picanto med manuelle fem relationer og sandheden, har vi glædeligt overrasket. Ikke kun tilbyder meget høj køreglæde, også fornemmelsen af ​​den kontrol og instrumenter er bemærkelsesværdig: styretøj, bremser, gearskifte, pedaler ... Alt fungerer glimrende glathed og formidler en følelse af at være en større bil, det er. Hertil bidrager også et udstyr, hvor der ikke mangler noget, den indeholder elementer, der i mange modeller er valgfrie opgradering, som boot-system med smart nøgle, automatisk klimakontrol, bakkameraet, LED kørelys, opvarmede sidespejle, forskydelig midterarmlæn, el-vinduer i bagruder eller multimedia-system med nyeste tilslutningsmuligheder generación tilsætning delos nævnte elementer af aktiv og passiv sikkerhed.

Kia Picanto 2017: priser

Den nye Picanto vil være til salg i Spanien i juni, 7 års garanti eller 150.000 km standard. Prisen på 1,0 T-GDI variant, vil blive annonceret senere.

udgave

pris

rabat

endelige pris

Picanto 1.0 CVVT Concept

11,590 euro

1.050 euro

10,540 euro

Picanto 1.0 CVVT Concept (Comfort pack)

12,090 euro

1.050 euro

11.040 euro

Picanto 1.0 CVVT GT Linje

13,090 euro

1.050 euro

12.040 euro

Picanto 1.2 CVVT GT Linje

13,590 euro

1.050 euro

12.540 euro

Picanto 1.2 CVVT GT Linje AUT.

15,040 euro

1.050 euro

13,990 euro

Avanceret Driving Assistance pack

300 euro

Kamera browser assistance estaciomaniento + ADAS

900 euro

* Hvis finansiere en yderligere rabat på 1.475 euro gælder.

Du kan også være interesseret i:

Den seneste Kia: så er den Stinger

Alt om Kia Niro

Det var den tidligere Kia Picanto 2015