Kia CEE’D 1.0 T-GDI 120 hk: faktiske forbrug … og første indtryk

Kia CEE'D 1.0 T-GDI 120 hk: faktiske forbrug ... og første indtryk

Det er vores første dag med den Kia CEE'D 1.0 T-GDI i dens variant 120 hk: Kia lægger et andet marked kun 100 hk. Begynd at spille for en af ​​de test mere engageret bør overvinde: vores test faktiske forbrug. Motoren vi allerede genereret bestemte forventninger på forhånd, fordi mekanikken i tre cylindre er normalt altid en gåde i drift, indtil du kommer til at rulle med dem.

Det første, vi kan sige det nye Kia CEE'D 1.0 T-GDI 120 hk Det er, at vi har overrasket, og til gode. Det er energisk i byen og derefter acceptabel i gadebrug, men også forudsætte at, indlæst, Det kan være tålmodigt havne og overhaling. Fra mellem omdrejningstal, denne lille motor dukker op omkostninger, men udviklingen i den hastighed Det kan siges at være bemærkelsesværdigt.

Idet vi nu vender målinger, den forbrug dette Kia CEE'D 1.0 T-GDI 120 hk De er virkelig gode nok til at konkurrere med en diesel modstykke. i vej, men stadig har for 5,0 l / 100 km, vi ser i den bedste Diesel, har brugt os kun 5,7 l / 100 km, en figur meget god, og udfordringen af ​​disse små benzinmotorer i dag er at falde i faktiske anvendelse af 6,0 l / 100 km. Ja, glem alt om 4,2 l / 100 km, godkender udgifter til vej, kan du se, at som altid er uvirkeligt. Også nævne Computer fejl er slående: 18,1 procent over deres faktiske forbrug, fejl, der ikke er meget almindeligt og overraskede os.

Flere detaljer af Kia CEE'D 1.0 T-GDI 120 hk

Ture i vores første test med den nye Kia CEE'D 1.0 T-GDI 120 hk vi kunne lide hende en masse også synlighed skråt frem, fordi spejlene ikke blande sig. Dens kørestilling er komfortabel, har manuel bremse hånd og masser af plads til depositum objekter. Hans start er nøglen.

Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 CVden suspension ny Kia CEE'D 1.0 T-GDI 120 hk Det er lidt tør, når jorden er ikke glat, blive forstyrret, når vi flere kilometer bag os. Bemærk også, at det tager at fylde tanken fra dysen hoppe: ikke mindre end ti minutter.

Du kan også være interesseret

- Hvad er den bedste Kia CEE'D? Vælg din

- Kia CEE'D forsøgte den nye

- Kia Sportage 2016: teste en problemfri SUV