2016 Ford Focus RS, mere kraftfulde og radikal end nogensinde

Ford Focus RS 2016 testedeFord Focus RS 2016 testedeFord Focus RS 2016 testedeFord Focus RS 2016 testede

De er et dusin nyt Ford højtydende mærke stiller til rådighed for sine kunder her i de næste tre år. Denne proces med "deportivizar 'rækkevidde starter med carketing den Ford Focus RS, den tredje af sit navn, men den 30-modellen af ​​det mærke med den særprægede (Rallye Sport, betydning), der peger på den mest kraftfulde og modig.

den Ford Focus RS er meget mere kraftfuld hans to forgængere. Mens den første generation Ford Focus RS, af 2002, tilgængelig en firecylindret 2,0 liter og 215 CV noget mindre end den 250 hk med som i dag udgør en "Simple" Ford Focus ST og den næste, i 2009, og med springet til den fem-cylindret, 305 hk pralede en 2,5, som begynder sin rejse i markedet gør med 350 hk. Det er sådan en magt, der opnåede den mest specielle Ford Focus RS500 baseret på den tidligere generation til at pentacilíndrico, men med forskellige luftfiltre, intercooler, udstødningsmanifold, brændstofpumpe og endelig specifik elektronisk styring; også med en turbo varierende sit arbejdstryk meget lidt.

Langt fra at dele 2.5 med det, den nye 2016 Ford Focus RS Tag fat i en af ​​sine seneste motorer at nå orglet banken industrielle Gruppe: 2.3 Ecoboost der har været ansvarlig mærke, i det mindste for Spanien, Ford Mustang, selvom version af 310 hk. USA Det er under motorhjelmen i Lincoln MKC og Ford Explorer. Det er en fire-cylindret, direkte indsprøjtning, variabel ventilstyring og en turbo dobbelt bogholderi.

2016 Ford Focus RS testFord Focus RS, dens rivaler

med 350 hk Denne motor, opnået efter modifikationer turbo ladeluftkøler, foruden et redesign af indtag og udstødningssystem, nye Ford Focus RS 2016 Det målte med biler som BMW M135i, Mercedes A45 AMG, Audi RS3 Sporback og Honda Civic Type R. Alle har til fælles en magt større end den 300 hk, grænse, som er den Volkswagen Golf R.

Følgelig Nye Ford Focus RS også virkelig det kører meget. Dens ydeevne er meget mere end hurtig for en kompakt turisme, fordi ned fra 5 sekunder at accelerere fra 0 til 100 km / t Det er ikke noget, der er inden for rækkevidde af mange biler på markedet, hvad enten kompakt eller ej: En Porsche 911 Carrera, en ikke mistænkt for at være sporty bil accelererer på samme måde som Ford Focus RS. Tro mig, når jeg fortæller dig, at, ved acceleration hårdt, er tilbage til deres sport sæder bogstaveligt hængende i et par sekunder. I øvrigt er der en valgfri der fortsætter, som de gjorde tidligere, mærket Recaro. Standard sæder føler fastere end i andre sportsgrene, store og meget god sidestøtte biler. Bil ideel til vandre og kan give meget tværgående acceleration som dette Ford Focus RS.

Ford Focus RS, nogle hemmelige teknologi

Af æren for, at accelererer som det gør, er motoren i sin firehjulstræk (Ja, for første gang Ford Focus RS du har firehjulstræk) Og, selvfølgelig, har også hvad sætter sit Lancere Kontrol revet Kontrol: Du skal blot vælge tilstanden på menuen, satte første skridt på gashåndtaget og slip koblingen at opnå, uanset tilstanden af ​​vejbanen, den maksimalt mulige acceleration. For at ændre på det rigtige tidspunkt forud for levering (boks er altid en manuel sekstrins præcis og hurtig betjening, men alt for lange afstande), en lys fortæller føreren Ford Focus RS som nærmer sig 5.900 omgange, blinker, hvis det 6.800 rpm. Indsprøjtningen cut er omkring 300 omgange senere end den version af denne samme motor, der bruger Ford Mustang.

dette motor Det er meget elastisk, med meget stærkt fra lave omdrejninger, selv med en overboost (en transient stigning på ladetryk) i ca. 15 sekunder, ifølge Ford, hvilket øger næsten 10 procent af selv om det er ved fuld gas.

2016 Ford Focus RS testBegge skubbe og over mange omgange, hvilket resulterer ikke kun i leveringen, acceleration og inddrivelser, men også i køreglæde: den Ford Focus RS kan ikke kun være ekstremt hurtigt på bjergveje, motortrafikveje eller endda i kredsløbet, kan det også være behageligt at køre for at komme rundt i byen. Den mest begrænsende aspekt i dette scenario er din Rheumatisk lav profil (235/35 R19), en boot-system og automatisk motorstop Auto Start Stop i langvarige driftsstop, der ikke altid fungerer som det skal, og frem for alt, hvordan lille tur, der gør manøvrering er ikke let.

Ford Focus RS, med Michelin allieret

Disse, på alufælge 19 " specifikke RS, er Michelin Pilot Super Sport serien, egnet til dag til dag; selv om de kan erstattes eventuelt af en af ​​identiske dimensioner, men sportslige egenskaber: Michelin Pilot Sport Cup 2.

den standarddæk og er i god del ansvarlig for den fremragende dynamiske opførsel, meget tørt greb (som er, hvordan vi fandt under vores test asfalt) og meget god respons. en suspension (Ikke mindre end en tredjedel stivere end den Ford Focus ST) Det fremmer sin gode slidbane under alle forhold, også en rimelig tur kvalitet, og firehjulstræk Ford ydeevne med dynamisk drejningsmoment split er de også medansvarlige for fremragende start på asfalt Ford Focus RS.

Alene fortjener særskilt firehjulstræk plads. Dette system er baseret på en flerpladekobling forbinder de to akser, således at tilpasse sig mulighederne for at overføre kraft til jorden af ​​hver, har også evnen til at justere drejningsmomentet mellem de to baghjul, hvilket er særligt værdifuldt i sving. Han kommer til at arbejde som en stabilitetskontrol, men i omvendt: i stedet for at gribe ind på bremserne på et hjul, hvad det gør, er at give mere moment for det modsatte, hvilket eliminerer risikoen for, at bilen åbne lange vej.

Hans præstation kunne gå ubemærket hen til føreren, men når klemme motor 2.3 i tacking områder det er, at der ikke engang antydning af tab af motoriske færdigheder, det har en bagaksel at retsakter aktivt kørsel og dermed sving er meget hurtig.

Tekniske særheder vrimler for dette meget speciel udgave af Ford Focus RS og blandt dem, de er dem, der er knyttet til driften af ​​stabilitet kontrol. De fortæller os, at deres set-up har været et af de aspekter, hvor den tekniske højtydende afdeling -Ford ydeevne- de har investeret en større indsats. Resultatet er evnen til at tælle for ham med forskellige køreprogrammer, som lader dig justere derudover som motoren, styretøj, støddæmpere eller udstødning lyd arbejde. Også naturligvis den firehjulstræk, dette element roterer om meget af differentiering Ford Focus RS om nogen af ​​sine rivaler.

2016 Ford Focus RS testFord Focus RS, nu med forskellige køreprogrammer

Sammen med den Modes Normal, Sport og spor, Figur yderligere ene står usædvanligt. Faktisk husker vi, at ingen anden bil inkorporere noget som Drift tilstand. Dette hjælper føreren til at gøre kontrolleret overstyring. Ford tydeligvis tale, der er designet til kun kredsløb ...

Ideen er at få baghjulene Ford Focus RS arbejde uhindret elektronik efter tryk på knappen ved siden af ​​gearstangen, men Ford insisterer på, at meget om at få "kontrollerede slæbesko".

Ford Focus RS, pris

den Ford Focus RS Det solgte 40,260 euro, en pris meget konkurrencedygtig. altid krop fem-dørs (Ovennævnte Ford Focus RS var altid tre-dørs), i sin standard udstyr ikke kun Recaro sæder del læderindtræk eksklusive letmetalfælge 19", men også forlygterne adaptive bi-xenon, (valgfri der er microfiber inkluderet) SYNC-system 2 til at styre lydsystem, browser, eller mobil air-condition osv

Du kan også være interesseret

- Mercedes-AMG 4 Matic A45, Bevis: sport blødning

- Audi RS3 Sportback test, koncentrere sportsånd

- Sammenligning: BMW M235i vs Volkswagen Golf R