Ny Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk: Vi har allerede testet

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk, bevisNissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk, bevisNissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk, bevisNissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk, bevis

fra 1 januar, 2017 Det vil være tilgængelig i forhandlernettet af Nissans nye motor-version 2,0 og 177 hk den X-Trail, den større SUV mærke i vores land.

Ankomsten af ​​denne nye motorserie ikke indebærer ændringer i udseende og både eksternt og internt Nissan X-Trail er tilbage som vi kender.

indtil nu, den Nissan X-Trail motorede mest kraftfulde diesel Det var den 1,6 dCi 130 hk. En forsætlig mekanisk, men at der i visse situationer forblev lav fremstød, for eksempel ved kørsel med anhænger eller campingvogn. Nu siger Nissan, at ny 2,0 dCi, selv i de tilfælde, vil køretøjets præstationer være mere end nok til at opretholde en god fremdrift.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hkEn anden af ​​de ny denne version 2.0 dCi er, at du kan kombineret med en X-Tronic CVT og trækkraft til fire hjul, hidtil ikke-eksisterende mulighed. Du kan også vælge denne samme ændring for at drive forhjulene. Også den 2.0 er tilgængelig med en manuel seks relationer og firehjulstræk eller forhjulet.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 2017 bag rattet

den ny 2,0 dCi 177 hk Det har været en klar forbedring i forhold til de 1,6 dCi udnyttes på high-end-version. den 47 hk mere det har gør det langt mindre adræt end sin bror.

i vej, denne nye version af Nissan X-Trail opfører dynamisk bedre 1.6 dCi 130 hk. Mærkbar, selvfølgelig de ekstra 47 hk. Og meget. Den første kontakt vi har gjort med den Alle Tilstand variant 4x4i med automatgear CVT trinløs. Og som med ændringer af denne type, motor respons er ikke øjeblikkelig gasspjæld, selv om det er den høje rygte, der kommer fra mekanik.

i min mening, forandring CVT har en meget mere brug ud af asfalt. Sandt nok, turen gjorde vi var ved lav hastighed og mudrede områder. Men selv spor, der var mere tørt og fastere overflade, den Nissan X-Trail Han er vist i stand til at opfylde 90 procent af bilister: de vil aldrig finde lignende situationer, der har lagt os til at teste mulighederne i bilen. Tilføj som potholed spor suspensionen er særlig behageligt. Men det betyder ikke, road bil flyde eller svinge mere end ønskeligt.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hkNissan X-Trail 2.0 dCi: dets udstyr

dette Nissan X-Trail 2.0 Det bliver versionen øverste ende model. Som sådan kan have bemærkelsesværdig udstyr. For eksempel kan du bestille to ekstra pladser folde i bagagerummet. Disse omfatter en mindske belastningskapacitet, fra 550 liter Fås i fem pladser til 445 i syv. I tilfælde af at alle stillinger er besat, er 135 liter bagage plads.

mellem komfort-udstyr og kan bestilles elementer som delvis åbning soltag med elektrisk, læder, indvendig belysning af will be led forsæder hurtig opvarmning, kopholdere opvarmet eller kølet, infotainment-system NissanConnect med 7-tommer berøringsfølsom skærm og mobiltelefon via Bluetooth.

Nissan X-Trail 2.0 dCi, priser

Som jeg allerede har forudset ovenfor, denne nye version af Nissan X-Trail 177 hk Det vil være tilgængelig fra begyndelsen af ​​januar. Den helt forventer monopoliserer en tredjedel af det samlede salg model næste år. Det vil være tilgængelig i tre udstyrsniveauer (Acenta, Tekna og N-Connect) og med priser startende fra 31,750 euro (4x2 Acenta med automatisk Xtronic) til 40.675 euro den Tekna 4x4 Xtronic.

Du kan også være interesseret

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition, limited edition mere udstyr

Nissan X-Trail Hybrid salg X-Trail grønnere

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130PS