Renault Megane 1.2 TCE 130 hk: faktiske forbrug … og første indtryk

Renault Megane 1.2 TCE 130 hk: faktiske forbrug ... og første indtryk

i Tekniske Center Autopista.es Vi arbejder allerede fordele og forbrug af en ny variant af den nye Mégane Renault, den franske kompakt debuterer i denne 2016 en ny generation. Denne tidsforskydning til 1,2 TCE benzinmotor 130 hk med turbo direkte indsprøjtning. Og den første ting i vores dage spiller specifikke tests med hver model blev kontrolleret hvad deres faktiske forbrug i vejen. Og vi forventer, at du har været en mere interessant optegnelser i forhold til den udgående Renault Megane. Det er også helt sikkert en klart alternativ den stadig mere komplekse dieselmotorer kategori.

den forbrug i byen ny Renault Megane 1.2 TCE 130 hk er den mest fanget vores opmærksomhed: 6,4 l / 100 km i faktisk brug, selv uopnåelige for nogle aktuelle diesel. den tripcomputer mærke 7,6 procent med hensyn til deres faktiske forbrug er opnået ved os.

andre detaljer, som vi gerne af vores første ture med Renault Megane 1.2 TCE 130 hk er dens ligelig vægtfordeling mellem hjul, fælles i de tre benzin versioner vi har testet til dato. Med hensyn til ergonomi, forbedre kørestilling en reguleret roulette eller elektrisk styret ryglæn (som armen er meget præcis), og også med en regulering ryglæn vinkel.

Renault Megane 1.2 TCE 130 hkog andre sidste to anbefalinger om den nye Renault Mégane 1.2 TCE 130 hk: den første, brættet af du udstyre bilen med reservehjul, da ingen mistet bagage mindre nyttig mod lappegrej; og for det andet, benzin købe dig denne version af 1,2 liter og 130 hk, og desestima 1.2 TCE 100 hk i variant: Den mest kraftfulde tilbringer mindre og 100 kører ikke noget.

Du kan også være interesseret i:

Alle priser og faciliteter Renault Megane i Spanien

Sammenligning: Renault Megane vs Opel Astra og VW Golf

Renault Mégane Sport Tourer er i Genève