De 10 bedste sportsvogne testet i 2016

Den bedste sport i 2016, i henhold til vores testDen bedste sport i 2016, i henhold til vores testDen bedste sport i 2016, i henhold til vores testDen bedste sport i 2016, i henhold til vores test

365 dage går langt (366 dage, i dette tilfælde, fordi vi havde skudår). Igennem 2016, testere Highway og Automobile magasiner har været drivende den mest lidenskabelige sportsvogne og tid. Her er en Ranking af top 10, de 10 biler, som vi have ønsket for sportslighed og køreglæde de tilbyder.

1. Turbo S 911 Coupe

Porsche 911 Turbo S er vores forståelse det bedste sports år. Ikke kun for sin usædvanlige dynamik og nedrivning ydeevne rejste også lethed og glæde tilbydes på kontrollerne.

2. BMW M4 GTS

BMW M4 GTS er en udpræget sportslig udgave udviklet på humør BMW M4. imponere din effektivitet og transmitterer unikke køreoplevelser. En bil for rigtige entusiaster, der vil blive en værdsat samlerobjekt.

BMW M4 GTS3. BMW M2

BMW M2 er den nuværende model, der bedst formidler den filosofi M. den sjov ved rattet er sikret, Det er også yderst effektiv og selvom ikke billige, er inden for rækkevidde af mange økonomier.

4. Audi R8 V10

den V10-motor den kraftfulde Audi R8 rester atmosfærisk og det er noget at blive budt velkommen på et tidspunkt, hvor kompressoren er pålagt. Det er også en meget afbalanceret sporty og meget effektiv.

5. Honda NSX

Den japanske bilproducent har vist, at Hybrid teknologi er gyldig i den højtflyvende sport. Den nye Honda NSX overrasker også for sin effektivitet og nem kørsel, uden at glemme sin effektivitet.

Lexus GSF6. Lexus GSF

Den japanske virksomhed får lov til at stå op til den almægtige BMW M5 Lexus GSF, en sedan, der kombinerer sportslighed og køreglæde perfektion, med førsteklasses komfort og stor alsidighed.

7. Porsche Panamera Turbo

Porsches nye sedan imponerer med sit ekstraordinære dynamik og fornemmelser som den er i stand til at transmittere på kontrollerne. Det er i øjeblikket den mest effektive sedan høje område, der kan købes.

8. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio er en bil til at tage hatten af. den signering af Biscione Du har formået at gøre en stor bil. Det er ikke let at bygge en midrange salon i stand til at klare den almægtige BMW M3.

9. Seat León Cupra 290

Ankomsten af ​​Honda Civic Type R og Ford Focus RS har gjort det meget vanskeligt, men det Seat Leon Cupra 290 holder den type og er fortsat den mere afbalancerede og effektive sport kategori. Det er også den billigste.

10. Ford Fiesta ST200

Ford Fiesta ST200 er ikke den stærkeste blandt sine rivaler, men denne version selskab tilbud følelser svære at matche og det er også tilbydes til en pris, der er en reel fristelse. En bil til at nyde.