SUV’er og mere pålidelig SUV markedet

SUV'er med færre nedbrud af tidSUV'er med færre nedbrud af tidSUV'er med færre nedbrud af tidSUV'er med færre nedbrud af tid

når købe en bil, pålidelighed af de modeller, vi har i tankerne er det en af ​​de vigtigste værdier, når vælger den ene eller den anden bil. Vi ønsker, at vores biler sidste os så meget som muligt, så meget, at der fra de institutioner, vi hele tiden huske på, at den spanske flåde er aldrende år for år.

Derfor undersøgelser om pålideligheden af ​​de modeller på markedet De er så vigtige. JD Power er en virksomhed, der udfører en af ​​de pålidelighedsanalyse mest prestigefyldte i verden. Mens fokus på det amerikanske marked, er det altid en god reference, da mange af SUV'er og biler, der vises i pålidelighed undersøgelsen også markedsføres på det europæiske marked, ja, passende tilpasset til godkendelse standarder Gammel kontinent.

Så, opmærksomme på rangordning af pålidelighed problemer SUV med mindre tid, ifølge den JD Power Report 2017.

1. X3

den BMW X3 SUV Det har besteget positioner for at vinde Først Rankings, en privilegeret position opnået takket være en perfekt balance mellem de svar, der er indsamlet i deres undersøgelser, hvor købere har understreget både pålideligheden af ​​sine eksterne komponenter såsom interiør overvågning, noget der ikke er sket i en tidligere rapport, hvor der var en klar forskel mellem kundetilfredshed for god opførsel med dårlige indendørs tidligere modeller.

BMW X32. Chevrolet Silverado HD

dette dramatiske afhentning i 2014 modtog den højeste score fra JD Power så vidt muligt mekaniske fejl er bekymrede. Analytikeren understregede pålideligheden af ​​mekaniske komponenter til at ophøje ham til anden på listen. Chevrolet Silverado HD kun kan erhverves i fire versioner, men det, vi ser, alle af dem er af tilstrækkelig kvalitet til ikke fortryde dit køb.

3. GMC Yukon

den GMC største SUV, den Yukon lukker det sidste sted på podiet. Deres motorer er blevet højt værdsat i undersøgelsen, men hvor ellers har fremhævet dette imponerende SUV er i kvaliteten af ​​sine indvendige materialer, både i stof og elektroniske komponenter.

4. Honda Ridgeline

I dette tilfælde er vurderingen af JD Power det har ikke været medvirkende til at placere denne pick-up slangebøsse blandt de bedste modeller, som vi kan købe. Responses forbrugerne har tjent det japanske selskab til at placere din model på fjerdepladsen, hvor højdepunktet har været dets indre komfort og suspensioner. Dette køretøj blev indstillet i 2015, men efterspørgslen og påskønnelse af det offentlige har gjort Honda dig tilbage til livet med en opdatering på denne 2017.

5. Hyundai Tucson

En stor kendt i vores veje, Hyundai Tucson Han har nået halvdelen bord takket være JD Power gode værdiansættelser, især på din motor. Som for forbrugernes ratings, har dets ejere fremhævet den gode kvalitet af sin suspension og elektronisk udstyr, men vakler i andre afsnit, såsom hovednavnene.

6. Lexus RX

den populære Lexus SUV er en anden af ​​de modeller, der kan skaleres mange positioner at komme ind i top 10. I den tidligere undersøgelse, analyse gav en god note til mekaniske muligheder, som dette år, men synspunkter forbrugerne, som fremhævet knirker og nogle rangle når flyttede byen, dømt til at være lavere. Nu er disse problemer har resulteret i den seneste opdatering, som har øget sin samlede karakter.

Kia Sportage7. Kia Sportage

En anden sædvanlig vores byer og veje. den Kia Sportage Det har opnået indtaste mellem 10 og SUV'er SUV mere pålidelig takket være det gode arbejde af sine gearkasser og en god kvalitet i de andre sektioner, hvor intet særligt fremragende, men ikke overdrevent straffet.

8. Nissan Murano

Nissan modtager en note om den Motor pålideligheden af ​​dets Murano af JD Power. Men kvaliteten af ​​finish og interiør udstyr er ikke samme højde og, uden at være dårlig, plager den japanske SUV, relegating ham til en ikke ubetydelig stilling givet den stærke konkurrence.

9. Toyota 4 Runner

Ligesom tilfældet med Nissan Murano, Toyota få en god tone i deres 4 Runner Med hensyn til den motor pålidelighed. Ikke desto mindre ser sin model kan kun nå niendeplads på grund af et system af information og underholdning upraktisk. Hertil kommer, at kvaliteten af ​​andre materialer er simpelthen forkert, hvilket også hjælper med at forbedre din position.

10. Toyota FJ Cruiser

denne ejendommelige Toyota SUV med retro luft Det er den mest kompakte af listen. Som i andre tilfælde af den japanske virksomhed, den motorisering Toyota FJ Cruiser Det er meget godt bedømt, men forbrugerne har ikke fulgt vurderingen af ​​JD Power and understregede kvaliteten af ​​dens indre snarere end pålideligheden af ​​modellen.

Du kan også være interesseret

- Peugeot 3008 og Skoda Kodiaq, SUV med bedste design af 2017

- 10 biler og 10 bedst sælgende SUV i juli

- SUV åbenbaring af året: Veiling, XC60, Stelvio, 3008, C-HR, Ateca ...