Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, prøve en af ​​de billigste Polo

Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, forsøgteVolkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, forsøgteVolkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, forsøgteVolkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, forsøgte

Der vil være quienpiense, at i en lille bil overstiger den rigt 1.000 kg af vægt optarpor én motor kun 75 hk, som det er tilfældet med denne Volkswagen Polo,Det er noget i retning af smide penge hvorved det betyder give afkald flytte flinkt. Men langt fra at være rigtig godt, og som i mange andre tilfælde, det balance alvorligt, uden lidenskab eller forudfattede meninger normal brug, før de beslutter. For at gøre dette, formentlig, mere end én chauffør vil finde, at i sidste ende, 75 CV er så få og hvis det er sandt, at der vil være en reaktion på den rivende accelerator, kan fordelen være tilfredsstillende.

Volkswagen Polo, en motor af Volkswagen Up!

den motor 1,0 den Volkswagen Polo er en tre identiske cylindre der anvendes inden for samme område, losVolkswagen Up! i også to versioner, af 68 og 75 CV. I tilfældet med den første pol er det erstattet af en 60 hk, mens den anden vil forblive uændret. Forskellen mellem de to versioner er udelukkende underprogrammet elektronisk styring. Den er ansvarlig for den mest kraftfulde motor, der er i stand til at strække sig mere og dermed en større evne til at skalere den hastighed, få mere magt. For sin del, det maksimale drejningsmoment er identisk i de to versioner af denne 1,0 multivalve og VVT til din indsugningsventiler: Er en måde at udvide området for at få en mere gunstig vejkryds, når motoren belastningen stiger i stedet for at skulle nøjes med et diagram kompromis mellem lav og høj regime.

VW Polo 1.0 MPI 75 hk testDenne motor Volkswagen Polo prægnante i området identificeret som 1,0, uden efternavn, er det faktisk MPI, som den ser ud indgraveret på tilfælde af dit luftfilter. Det betyder, at en motor Multipoint Injection, dvs. en motor multipoint indsprøjtning som i sig selv kan virke lidt relevant indtil for nylig det usædvanlige er, at der var en motor, hvor injektionen skal udvikles i takt admisión- men kontrasten i Volkswagen område, da det er den eneste motor af sin art, der stadig overlever i det. Reglen i dag er, at, som med mange andre producenter, brændstofindsprøjtning er direkte, det vil sige, er lavet i forbrændingskammeret. Det er en formel, der giver mulighed for at optimere hver eneste dråbe brændstof og at der siden mange år, bruge Diesel. men dette 1,0 Det er også noget enestående, fordi ingen overfodring af turbo. Begge argumenter -Mere få andre, der bidrager til dens sofistikerede, til det punkt, hvilket gør dem meget distintos- selv er i 1,0 TSI sidste parti. En af dem, 95 CV, sameksisterer også i Volkswagen Polo med dette 1,0 MPI, mens 115 hk versionen bruges for tiden udelukkende i Volkswagen Golf.

den 1,0 den Volkswagen Polo forskellig fra bærer Op! med identisk effekt, hvad angår anvendelse, hvori konto, for eksempel med start / stop-system. Dette system slukker motoren til at standse bevægelsen af ​​bilen og starter automatisk, hvilket er meget værdifuldt ved bykørsel eller trafikpropper og også gør det meget præcist, når det rører og forsigtigt.

Den anden forskel er anekdotisk: når bilen skal startes med nøglen, og i modsætning til hvad der sker i Op!, i Volkswagen Polo er det nødvendigt at trykke koblingen.

VW Polo 1.0 MPI testVolkswagen Polo, en ændring til brug

Den måde at skubbe begge er ens, med god område koncentreret mellem 2.750 og 5.500 omgange, selv om det er fuldt ud muligt, og endda ønskeligt, hvis vi ønsker at få mest muligt ud af motoren, tage op næsten hans regime injektion cut: lå den på 6500 rpm og maksimal effekt leveres praktisk sammenfaldende med det.

Bon appetit hjælper ud ændringen, selv om kun fem-hastighed er hurtig, præcis og glat nok. som udviklinger er godt tilpasset til mulighederne for denne motor, med en femtedel af 29,4 km / t pr 1000 km -den tophastighed opnås ved 5.900 rpm- og uden store spring mellem gearene forekomme: den mest mærkbar uden være meget, er mellem anden og tredje. Således er denne manuelle ændring er nøglen til at få en god motorydelse med den overraskelse, at de ikke gøre noget støjende til denne version Volkswagen Polo: Det er hverken mere eller mindre end repræsenterer den gennemsnitlige nytte med benzinmotorer mindre end 110 hk.

Volkswagen Polo, for mere end blot byen

Det er klart, deres fordele er meget beskeden. I det mindste er den rating det fortjener en acceleration fra 0 til 1000 m over 37 sekunder: 37,4 s, nøjagtigt. Det er blandt de hjælpeprogrammer, der sælges, den langsomste registrering; selvom vanskeligt at tro på de tal på grundlag af fornemmelser. Ja, fordi dette Volkswagen Polo flytter dygtig til at slå trafik, endda motorveje. Ganske vist, så er det vigtigt at bringe motoren til et levende system, selv gøre brug forandring og selv misbruger den fjerde gear, men resultatet er værd.

Og med denne udvikling, den Volkswagen Polo 1.0 75 hk selv Det er tilladt at komme sig næsten ligner meget mere kraftfulde biler hvor forandring synes mere fokuseret på at tilskynde til forbrug. Eksempler? Da der er mindre forskel i den forventede, mindre end et sekund, mellem, hvad det tager at accelerere fra 80 til 120 km / t, hvis vi ikke dreje til forandring og forblive fjerde eller femte blandt denne Volkswagen Polo og hvad Mazda2 1.5 SkyActiv-G 90. Også andre mere potent som Clio 0.9 TCE 90 hk eco² S / S eller Hyundai i20 1.2 MPI 85hp afstand synes også mindre end den forventede.

Denne ændring, derfor hjælpe Volkswagen Polo at være mere dynamisk end oprindeligt anslået, men hvad er et problem for forbrugeren? Svaret er nej. Efter alle de udgifter på 5,62 l / 100 km vej og 6,68 i byen, Altid ifølge vores tests, er det meget rimeligt uden at være noget enestående.

så dette Volkswagen Polo 1.0 MPI Dette er en fremragende motor til den by, hvor det er behageligt at køre, komfortable og meget overskueligt; og dens umiddelbare periferi. Men, og som det er blevet sagt, kan det godt gå videre, fordi du kan flytte rundt hurtige veje med trafik på konventionelle veje og udføre overhaling langsomme køretøjer såsom lastbiler. Bedre, og hvis der anvendes ændringen, men så sandt som det er her tydeligst vist sine begrænsninger. Vil logisk mere, hvis deres chancer indlæse bytte med en rummelig indvendig plads til fire voksne, med bagsæder i den bedste kategori, og et bagagerum med en kapacitet i midten af ​​sin klasse.

I adfærd adskiller sig ikke fra de øvrige Volkswagen Polo, som det Det er komfortable og, på samme tid, stabil, med adfærd i enhver form for kurve, der føles langt overlegen i forhold til, hvad der er i stand til at give af din motor. Vi føler dog, at i tilfældet med denne enhed, der er udstyret med Nexen nblue hjul, at adfærd, nedbrydes især hurtigt, hvis jorden er våd fordi de også hurtigt miste grebet. Tør dog ingen fejl at sætte. En demonstration af dette er ligesom sin mere end ordentlig bremseevne under disse betingelser.

VW Polo 1.0 MPI 75 hkVolkswagen Polo, besparelse er en succes

den 1,0 motor 75 hk den Volkswagen Polo Det kan kombineres med Volkswagen Polo tre trim niveauer: A-Polo, den eneste med Edition version 1.0 af 60 hk og er forbundet Advance. Sidstnævnte er den mere standardudstyr og som er flere muligheder til rådighed. Og giver serielle, bortset aircondition, justeringer og yderligere læselamper for bagsædepassagerer, forfængelighed spejle i solskærme med lys, justerbar højde eller læder rat og Skift knop, som mange ekstraudstyr forsæder .

Men måske Den mest anbefalede tre er i mange tilfælde, Volkswagen Polo A, en speciel version til 120 euro mere end standard elementer Edition giver alufælge 15", CD-radio med touch screen 6,5" eller Bluetooth, multifunktions læderrat og tripcomputer. Derudover kan det være beriget med aircondition, (645 euro), pakken indeholder regnsensoren og lys (140), kontrol af marchhastighed (380), gardinairbags (725) eller browser (735) . Er ikke mange funktionelle elementer som dem, der findes i Advance, ej heller hans hold serien så rig; men næsten 1.400 euro udgør mindre prislisten: A-Pole i tre-dørs version repræsenterer 13,990 euro; fem, 560 mere, ligesom resten af ​​Volkswagen Polo.

Du kan også være interesseret

Mazda 2 1.5 SkyActiv-G 90 mod Volkswagen Polo 1.2 TSI 90

Test: Volkswagen Polo 1.2 TSI 110 BMT, teknologisk nytte

Test Volkswagen Polo 1.4 TDI 75 hk