Ateca Seat, Hyundai Tucson og Nissan Qashqai: Hvilket er bedre?

Ateca Seat, Hyundai Tucson og Nissan Qashqai: bedste billederAteca Seat, Hyundai Tucson og Nissan Qashqai: bedste billederAteca Seat, Hyundai Tucson og Nissan Qashqai: bedste billederAteca Seat, Hyundai Tucson og Nissan Qashqai: bedste billeder

Næsten 10 års handelsliv har Nissan Qashqai. Da han ankom, ingen, absolut ingen, ville jordskælvet generere i de smager af kunder, og beviset er, at ingen producent derefter havde forberedt en lignende model forestillet sig. Men i de senere år konkurrenter vil have regnet overalt, klar til at kæmpe for kronen og succeser. Den sidste gæst at nå frem til denne fest er den Seat Ateca en SUV kaldet til at spille en ledende rolle i sporten, og nu er en stor fokus. Men der er andre modeller, der er også forbinder meget godt med den brede offentlighed, ligesom Hyundai Tucson. Vil du vide, hvad der ville vinde i en tre-vejs kamp? i autopista.es du har.

Det magiske opskrift på en SUV

Ja, næsten et årti siden rev han en hel "socialt fænomen"I bilbranchen, men spørgsmålet er: hvorfor pludselig Nissan Qashqai Han blev den perfekte bil for mange mennesker? Svaret er givet også Ateca Seat og Hyundai Tucson: Da høj kørsel (som mange bilister generere dem mere sikkerhed og miljømæssig kontrol), bekvemmelighed at anløbe eller forlade kabinen og rumme børnene i familien, en god start og nok plads i en kompakt størrelse, ikke skyde forbrug og, selvfølgelig, en overkommelig pris.

Ateca Seat, Hyundai Tucson og Nissan QashqaiKlart, at der er andre modeller, der er stomped ind under denne kategori, selv interessant, mange af disse SUV aktie succes "genetisk" hinanden. Er for eksempel tilfældet med Kia Sportage, udviklet i fællesskab med Hyundai Tucson, med design forskelle eller små justeringer til tuning af hvert mærke, men deler den samme teknologi og de fleste komponenter. Noget lignende sker med Renault Kadjar, en anden SUV udnytter meget af bagage af hans "fætter" den Nissan Qashqai, som en del af samme industrikonsortium; mens en lignende situation eksisterer mellem Tiguan og Ateca Seat, som også de deler meget teknologi-platform, og trods at nå det endelige forskel på kroppen, om spørgsmål vedrørende opfattet kvalitet eller endda i de reserver i form af udstyr af hinanden.

kraftfulde billede af Hyundai Tucson

Og vi taler om størrelse, for eksempel, ser vi, at den spanske mærke har besluttet at lave en temmelig kompakt SUV, som den Ateca Seat præcist måler 4,36 m lang og gaver dimensioner næsten spores til Qashqai. Størrelsen af ​​begge er i en afstand fra de øvrige konkurrenter udviser netop Hyundai Tucson, der er 12 cm længere og andre 6 cm højere end dem. Helt ærligt, disse dimensioner giver det en overlegen emballage Sydkoreanske model, som er værdsat, især når vi ser de tre SUV sammen. Det er en mere kraftfuld image udadtil, men det indebærer også kontraindikationer som beskrevet nedenfor.

Men lad os vende tilbage til Inde disse tre SUV. den Ateca Seat Det er meget attraktivt, Den sender høj kvalitet til materialer og pleje set i auktionen, fremhæver stort centralt skærm 8 inches af de største multimedia-system, som Seat har brugt til dato en af ​​hans modeller. Funktionalitet er en af ​​hans dyder, en drivende position, hvor du befinder dig tryg med det samme. den Hyundai Tucson også betager med mange detaljer og kvalitetsniveau, kompromisløse kig på de mest prestigefyldte rivaler i denne kategori. den Nissan Qashqai Det er måske den mindst overraskende, men det har fortjent sit ry og har en meget attraktiv billede eksklusiv udgave Black Edition der ledsagede os i løbet af denne sammenligning.

Hyundai TucsonAteca Sæde: overraskende beboelighed

På trods af forskellen i ydre størrelse foran Hyundai Tucson, den Ateca Seat tilbud tre centimeter mindre akselafstand Hyundai og en mindre end Nissan Qashqai, så ved at måle den tilgængelige plads til passagerer hoppe overraskelse. For startere, Ateca sæder er i den laveste position, tættere på jorden i to rækker end sine konkurrenter, så der kommer til fil mere lodret clearance; og i de bageste sæder har Seat også nysgerrigt den største hule ben, over 3 cm til 4 cm Qashqai og Tucson. I den spanske mærke "de ville have pimped". Desuden er de indsamlet af vores tekniske center data indikerer, at Ateca har en trunk 450 liter, mod 455 Qashqai og 470 Tucson, alle med tilstrækkelig kapacitet til at levere løsninger på en familie.

den Ateca Seat TDI 150 4Drive, af AWD, under kølerhjelmen han bærer det velkendte motor 2,0 liter designede mange modeller Volkswagen-koncernen. Sammenfaldende med forskydningen CRDi den Hyundai Tucson, selvom det annoncerer magt 136 hk sammenlignet med 150 hk SUV Spansk. Nissan Qashqai inden for området for sammenlignelige version er den dCi 130 hk, med en motor 1,6 liter underskrevet af Renault. Under alle omstændigheder, Tucson, som reklamerer mere moment og mindre rutine: 38,1 mkg fra kun 1500 rpm. Et niveau af glathed drift kun mindre nuancer skille dem ad, men intet afgørende i at vælge den ene eller den anden.

Ateca Sæde: Hurtig og sparsommelige

Sammen med den kraft af deres motorer, vægt er en anden nøglefaktor i sin smidighed. Så på vores skala Seat Ateca har scoret 33 kilo mindre end Nissan Qashqai og '215 kilo mindre !! Hyundai Tucson, en byrde, som naturligvis har konsekvenser og er afspejlet i performancemålinger. Således for eksempel, ser vi, at accelerationen 0 til 100 km / t Ateca Seat TDI 150 er pålagt med absolut klarhed (spejlvende 9 sekunder eksakt) og afstand i en anden halvdel af Hyundai Tucson CRDi 136 og to af Qashqai dCi 130. Og hvis vi analysere overhale referencekørslen, 4., der passerer 80 til 120 km / t Ateca Seat er meget hurtig, der anvender lidt mere end 7 sekunder i at inddrivelsen, Hyundai Tucson 8,3 sekunder og 8,8 sekunder efter Nissan Qashqai, også gode sikkerhed poster giver, når de passerer andre køretøjer.

Ateca SeatMed det 5. gear, er tingene meget lige; mens der i det 6. Seat Ateca er betydeligt langsommere end sine to rivaler til hende lange afsluttende udvikling, læsse meget fokuseret på mekaniske rullende krydstogter understøttet af motortrafikveje. Dette vil igen, hjælper dig med at opnå en stor faktiske gennemsnitlige forbrug på 5,8 liter, ligner Nissan Qashqai (5,9 l / 100 km), som det også er meget lyse i dette afsnit, og næsten en liter afstand Hyundai Tucson (6,7 l / 100 km), beskylder forskellen i størrelse / vægt -og vi sagde vi ville og contraindicaciones- Stop ikke findes en ordning&Start at reducere byens udgifter.

Ateca Sæde til adfærd; Hyundai Tucson til komfort

Derudover plads opretholdes i Ateca at god chassis tuning næste fremherskende i deres modeller, så der ender med at blive den ene bærer mest dynamiske fornemmelser driveren til ydeevne eller adfærd i snoede områder, med hurtigere og behagelig retning som at røre ved de tilstedeværende i disse versioner af Nissan Qashqai og Hyundai Tucson.

Suspensionen bemærkes Ateca noget fastere ved kørsel på ujævne sektioner, med bedre absorption af uregelmæssigheder i konkurrenterne, med den Hyundai Tucson den SUV som opnår et højere niveau af komfort. Det er klart, disse biler reagerer på en filosofi om familie brug og i den forstand at tre er meget rart at rejse, ved den måde de fungerer i motortrafikveje og komfort passagerer, de opfatter efter akkumulere kilometer, men ville placere et punkt over tur kvaliteten af ​​Tucson testet. Vi er heller ikke til specialister til at roll off asfalten, men deres 4x4 systemer giver dem stor kredit til glidende spor eller stier lidt svært med de begrænsninger af lav frihøjde kroppen og også typisk monteret dæk som standard. Hyundai Tucson tilsat i dets udstyr nyttig Descent Control til brug "off road".

Nissan QashqaiNissan Qashqai: meget konkurrencedygtig i pris

Med hensyn til prisen / begavelse forhold, har vi taget som reference de mest basale versioner turbodiesel motorer riding sammenlignet (130 til 150 HK) og med lommeregner i hånden er meget klart, at Nissan Qashqai for stram i denne sektion, omkring 1.200 euro væk mod Ateca og over 4.000 i forhold til Tucson.

Men alt har sin forklaring, som Hyundai SUV Den leveres som standard med en meget rigere udstyr, der integrerer mange drivende hjælpemidler, yderligere elementer af komfort eller endda en browser i Nissan Qashqai skulle betale ekstra, eller gå til deres mest komplette finish til at disponere over det, den N-Connecta eller Tekna. Det samme gælder, omend i mindre grad, i Ateca Seat, som også har et niveau mere komplet xcellence. Den handelskrig er ekstremt intens i denne kategori, så du er nødt til at studere nøje begavelse, at vi leverer virkelig gå forhandler og kigge nærmere ethvert budget.

Du kan også være interesseret i:

Ateca Seat X-perience: de mere eventyrlystne Ateca

TDI Ateca tilfælde: alle taster

SUV Sammenligning: Q2 Audi, Mercedes og Mini Countryman GLA

De bedste sedans og SUV midler ankommer i 2016 og 2017

Hvad er svigt i biler og kompakte SUV'er bedste sælgere?