Jeep Compass 2017: Vi testede en SUV med off-road stærk karakter

Jeep Compass 2017: vi kører en SUV meget 4x4Jeep Compass 2017: vi kører en SUV meget 4x4Jeep Compass 2017: vi kører en SUV meget 4x4Jeep Compass 2017: vi kører en SUV meget 4x4

fra 7 juli, jeep vil sælge Kompas, den anden SUV med dette navn og indskudt med sin størrelse mellem Renegade og Cherokee: kompakte SUV, derfor. Den leveres med en bred vifte af 14 versioner ved en hastighed på at kombinere fem trimme niveauer med to benzinmotorer og tre diesel.

Sport, Længdegrad og Limited trim niveauer er mellem Forskellene er baseret på standard udstyr og valgfrie pakker. Således kan for eksempel, jeep kompas sport -Dette niveau er unik for de mindre kraftige motorer og trækkraft konto delantera- fabrik med aircondition, seks airbags, Hill Start Assist, dæktryk kontrol, fire el-ruder foran -Kun ét tryk -, sensor lys, lysdioder, alufælge 16", blandt andre. I Længdegrad kan passagersædet nu foldes frem, tågelygter, bag parkeringssensorer og elektriske og opvarmede sidespejle eller fælge vokse til 17 "vises, plus utætheder er krom, dørhåndtagene de er farvet krop og tagrælinger i sort.

Det højeste niveau, jeep kompas Limited, udvider den tidligere klimaanlæg, læderindtræk, førersæde lumbal og kontrollere folde bagud i tre dele, giver kørelys med lysdioder, dæk er 18 "dæk har tryksensor, eksterne indsatser vises krom såsom tagbøjler eller udstødning eller tonede ruder. Også den sensor, der automatisk aktiverer lysene her gør det samme med vinduesviskerne.

2017 jeep kompasMidlertidigt ovenover anbringes den åbning Edition, alarm, elektriske regler i forsæderne, lyd Beats, herunder maleri, sammenklappelige sidespejle eller nøglefri adgang og start, ud over den større touchscreen af ​​tre mulige.

Hertil kommer den Jeep Compass trailhawk at selv har en lignende konfiguration til den Limited, mark afstande, især med en specifik konfiguration for at opnå en kapacitet større progression udenfor asfalten resten af ​​Jeep Compass og ualmindeligt blandt nuværende SUV segmentet skal være. De har for eksempel en højere frihøjde -22.9 cm, men andre kompas 2,5, 20,4 cm eller M + S dæk hjul 17" -Standard og Længdegrad, Sport bære 16" og Limited 17"-. også beskyttelsesplader ved lav eller en anden kofangere at få en vis grad for at forbedre produktionen angreb eller stejle skråninger.

Jeep Compass 2017 platform kendt

Den nye 2017 jeep kompas, som bruger Lille Bred platform svarende til Alfa Romeo MiTo, f.eks 14 cm længere end den jeep Overløber, en anden med samme base som Fiat 500X, selv om begge fra hinanden "kort" axes - og 23 cm kortere end Jeep Cherokee, som de fleste, i tillæg til de falder i tråd Grand Cherokee, fra synspunktet om udformningen af ​​kroppen.

Med sin 4,39 m, og hvis vi ser på længden, den rivaler den nye jeep kompas kompakte SUV vil være dem blandt hvilke Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4x4, Kia Sportage, Hyundai Tucson, Subaru XV, Renault Kadjar, Peugeot 3008, GLA Mercedes, BMW X1, Hyundai QX30, Ssanqyong Korando, Audi Q3, Nissan Qashqai, Range Rover Evoque, Ateca Seat eller Mitsubishi ASX.

2017 jeep kompasAkselafstanden på den nye Jeep Compass ligner typen Fiat; men suspensionen er meget forskellige med hensyn til den kompakte bil. Faktisk Jeep Compass og uanset hvilken type trækkraft -der FWD modeller i kombination med to mindre magtfulde benzin og diesel; plus firehjulstræk, som regel knyttet til manuel og andre Engines- uafhængige ophæng anvendes i begge akser: Er MacPherson foran; Chapman suspension og bag, begge arkitekturer koncept meget ens.

Jeep Compass 2017, deres motorer

Med hensyn til udvalg af spanske motorer er allerede kendt til brug i andre gruppe-modeller Fiat Chrysler Automobiles (FCA) til salg: Jeep Renegade, for eksempel, har du alle. Den omfatter en.4 Turbo MultiAir i to versioner, 140 hp, altid kombineret med forhjulstræk og seks-trins manuel gearkasse og 170 hk firehjulstræk og automatisk transmissionskomponenter ni. Ifølge skøn fra Jeep, benzinmotorer coparán omkring 25 eller 30 procent af salget. I andre lande, som Rusland, der er også en tredje benzinmotor, 184 hk 2.4 med automatgear altid.

Resten vil være diesel, primært med det 2.0 Multijet 140 hk som lokomotiv for disse salg. Der vil være en 1.6 Multijet 120 hk, transmission lignende konfiguration med mindre kraftfulde benzin; og en anden 2,0 Multijet 170 hk, som er eksklusivt for trailhawk. Da 140 hk altid vil være firehjulstræk og, mens det for det første kunne vælge mellem manuel sekstrins gearkasse og automatisk ni, den 170 hk vil altid sidste ZF automatgear kilde og fremstilling FCA.

De to enheder har kørsel jeep kompas denne automatgear var tilgængelige i begge tilfælde sammen med 2,0 Multijet: 140 hk enhed med begrænset finish og 170 hk med trailhawk niveau. Specifikt kan det være noget skarpere i andet automatisk iturevet at forbinde de to dele af den momentomformer, men Det bidrager lidt påfaldende overgange gear og begge versioner med 2,0 Multijet 140 og 170 hk, hvor vi kunne prøve, Den understøtter eller indgreb med den niende gear frekvens. Det er en udvikling på 62 km / t pr 1.000 omdr./min.

2017 jeep kompasJeep Compass 2017: en SUV med en masse af TT

Trailhawk har noget anderledes end andre versioner transmission, firehjulstræk som sin egen, for eksempel med en 4WD Low-tilstand. Det tilbyder en funktionalitet, der simulerer en reduktiv fordi der i dette tilfælde er logikken i forandring planlagt blok første skridt til anden fra kort- udvikling: i praksis, motoren når, arbejder på ændringen i manuel eller automatisk tilstand, den 5000 rpm uden gå derfra. Det betyder nåede et maksimum på ca. 32 km / t; men forbliver altid føreren at flytte håndtaget til at vælge den anden på det tidspunkt, som den finder.

Ved at bruge denne funktion med en af ​​de tre knapper indeholdende Selec-Terrain samtidig kontrol stabilitet er deaktiveret. De to andre knapper er på Hill Descent Control og 4 Lås.

Det første system er unikt for Jeep Compass trailhawk og, når aktiveret, automatisk og ensartet opretholder speed nedkørsler, og bruger bremserne 2 km / t Chaufføren kan ikke alterarla-. Den anden, som er fælles for alle hjul drev Jeep Compass gør fire hjul køre på alle tidspunkter.

den Selec-Terrain kontrol også det giver dig mulighed for at vælge, med sin roterende del, forskellige køreprogrammer tilpasse driften af ​​op til tolv forskellige jord-systemer. Heriblandt bremseapparatet, traktionskontrol- eller plade kobling, der fordeler effekten fra motoren mellem hjulene.

således auto, bagakslen kan slukkes for at reducere forbruget; i sne, den mere afbalanceret fordeling af trækket mellem begge akser opnås med maksimalt 60 procent af det forreste par og en bagside 40; mens der i sand og mudder, og det kan tage op til 100 procent af drejningsmoment til bagakslen og trækkraft kontrol tillader en noget højere hjulslip. Jeep Compass i trailhawk der er en femte, klippe, med tilsvarende nylige tilpasning, men med en større kapacitet for handling ved differential bremser.

2017 jeep kompasVi var i stand til at køre en jeep kompas Limited både som kompas trailhawk vej, brolagte eller snavs spor og selv med den anden ansigt trialeras af lidt svært. I den første begrundelse, vejen, forskellen af ​​hinanden er ikke særlig stor, selvom vi bemærke, at mellem de to enheder, jeep kompas trailhawk kunne indeholde yderligere bevægelse af legemet trods en suspension sobreelevada. Hertil kommer, på asfalterede baner, men med nogle områder meget ujævn, er bedre forberedt til off-road versionen viste en højere kvalitet slidbane, endnu mindre interferens af uregelmæssighederne i retning. Off-road, viste den begrænsede en fantastisk trækkraft, men det trailhawk havde fordelen af ​​større højde over jorden, udover at reducere rolle og støtte fra HDC. I begge tilfælde retning falder næppe, selv om det er moderat hurtigt, mens den 140 hk motor, der allerede har mere end nok til at frit at bevæge en SUV, der ikke er for tung eller føler på den måde.

2017 Jeep Compass, kørsel hjælpemidler

Kørsel hjælpemidler monteret som standard for hele spektret af Jeep Compass advarer ved en frontalkollision eller vognbane afgang, kombinere begge arbejder et kamera og radar. Begge disse fungerer meget godt: den første uden for store advarsler; den anden, uden skarpe korrektioner. På den anden side, De er valgfri cruise control adaptive cruise køretøjet i den blinde vinkel, eller at hjælp parkeringsmanøvrer: Bakkameraet, køretøjet detektor efter Jeep Compass som vi træde et skridt tilbage eller som beskæftiger sig med batteri og park parallelt med minimal chauffør intervention.

2017 jeep kompasJeep Compass 2017 detaljer indeni

Ligesom alle Jeep, den ratkransen har en betydelig tykkelse. I det finder vi styringer til stereo, fartpilot cruise håndtering kørehjælpemidler ... Det har højdejustering og dybde med kontrol føler og udseende af dårlig kvalitet, som med plastic omkring knappen støvle. De øverste områder er polstret som trimmer, de har bedre tilstedeværelse.

den gennemførelse af de to enheder, vi havde kørt computerskærmen mellem speedometer og omdrejningstæller, farve og større -7 "mod 3,5 i Sport og iført Longitude-. Det tilbyder et væld af oplysninger. Jeep Compass trailhawk i kapellet af instrumentering, samt andre elementer, såsom højttalerne i døren, ja, med dem, stive tasker begrænset kapacitet - eller grundlaget for forandring har røde skær, der tillader skelne det fra andre versioner. Det er også specifik polstring.

I midten af ​​instrumentbrættet, med et design, der minder om det samme element Jeep Cherokee og Grand Cherokee, Det er MMS-skærmen. De kan være af tre forskellige størrelser: 5, 7 eller 8.4". Alle ansøgninger om godkendelse via internettet nødt til at forbinde til din smartphone og begge med flere funktioner, de ældre skærme er kompatible med Google Android Auto og Apple carplay på Limited og trailhawk. systemet 8.4" Det har en browser Det støtter indførelsen af ​​destinationer med stemmen. Det giver også ruter ud for netværket eller off-road record og deler dem, der foretages eller reflektere over din skærm data såsom organ roll, tryk, højde ... med parametre som styreudslag, G kræfter ... gennem hele Jeep Skills Application.

Under skærmen, som i den anden jeep, knapperne for opholdet Compass klimaanlæg funktioner, Mens nogle såsom opvarmning eller ventilation af pladserne drives fra skærmen. Også med disse kontroller, de er dem af de parkeringssensorer og automatisk parkeringssystem.

Vi kunne ikke lide siddepladser ved ergonomi, trods den mest sofistikerede, med elektriske forskrifter. Årsagen er i projektering hovedstøtten og skubber. Ud over den måde, det kræver, at vi placerer mere tilbøjelige end vi oprindeligt ville støtte. De er en god størrelse dog, nysgerrigt, længden af ​​din bænk er lavere end for de to bageste side sæder. dette bedste bænk er sat til to at for tre personer, med en tunnel ved foden af ​​den centrale passager fremspringende meget lidt -i foran ham, i tillæg til et udløb af 230 volt, ventilationsåbninger i for- og derefter Armlæn Det mangler nogen funktionalitet end foldningen af ​​ryggen: Afhængigt af versionen, i to eller tre dele, mens der i dette tilfælde som et centralt område med reposabotes når den er foldet og adskillelse af de to side sæder.

2017 jeep kompasden Stammen er ikke meget bred, med omkring 302 liter kapacitet, hvis vi placerer jorden i den højeste position, flugter med lastning flade; selvom det vokser 80 til 90 liter, når vi placerer i de lavere placeringer: I disse tilfælde vil et trin med sænkede ryglæn forekomme, selv i den højeste position vises også i den modsatte retning, fordi jorden er over sæderne få centimeter. Nedenfor jorden ville stadig plads til et reservehjul, selv om vi kunne drive enheder ikke har det, men en reparapinchazos kit. På den anden side, fjernelse af den øvre bakke skal nøje følge instruktionerne, intet at tage initiativ uden yderligere. Og dog, ikke være behageligt drift: sikkert kunne have været løst bedre. Uden at forlade stammen, også det henleder opmærksomheden på porten, motoriserede, ikke har den indbyggede automatiske spjæld, men har en arm, der er en, der bevæger sig.

Ifølge vores målinger, beboelighed er korrekt: enhver af sine dimensioner, eller bredde, langsgående rum eller høj, står overbid eller mod konkurrence. Under alle omstændigheder bør det afspejle, at der sker med den vertikale dimension, selv når det har den panoramatag.

Hvad angår priserne, billigere version er på 25.500 euro -den mindre magtfulde benzin og Sport- finish og den dyreste motor, 39.600 og 39.900 euro. Disse er de Opening Edition finish og henholdsvis ved hjælp af 2,0 Multijet 140 hk og 170 hk 1.4 MultiAir.