Er den bedste SUV? Sammenligning: 3008, Tucson, Tiguan, Ateca, Sportage, Koleos …

Stor sammenlignende SUV: alle store selling-bevisStor sammenlignende SUV: alle store selling-bevisStor sammenlignende SUV: alle store selling-bevisStor sammenlignende SUV: alle store selling-bevis

13 er ikke i dag, for os, at antallet af uheld: tværtimod, er det utroligt mange ny SUV vores kolleger auto Pan De har formået at sætte på asfalten og kredsløbet i sin Endelig Master Test 2017: En øvelse i stringens, metode og objektivitet, der har gennemført siden 2007 gennem komparativ makro global indvirkning med den bedste nyhed bil i øjeblikket. Og denne gang, selvfølgelig, skuespil løse mode segmentet: den nyeste SUV.

Komfort, kvalitet, effektivitet, sikkerhed, adfærd ... Alt scannes for, denne gang, den bedste nye SUV, der har nået markedet, en kategori, der skal også opfylde nutidens vigtige ydeevne attributter og velkendte komfort til at blive den referencekøretøjet for mange husholdninger. Så vi ikke spilder mere tid. Vi startede notering 13 SUV ansigt: Honda CR-V, Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee, Kia Sportage, CX-5, Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail, 3008, Renault Koleos, Ateca Seat, Subaru Forester, Toyota RAV-4 og Tiguan. Og vi fortsætter med at værdsætte udførelsen af ​​hver af alfabetisk rækkefølge, at afslutte score i op 6 Specifikke tests og maksimal vanskelighed tør elg, elg våd variabel slalom uendelig, våd bremsekurveovervågning og bremsekurveovervågning. Attack!

Honda CR-V: hvad en overraskelse!

Og vi kan ikke starte bedre, og heller ikke mere nyhed. den nye Honda CR-V 2018! Det kommer til Europa i Frankfurt Motor Show, Auto Pan, men de er allerede blevet bevist takket være det forskud premieren på den anden side af Atlanten. Og også det kommer med den nye motor vil være kronjuvelen i Europa i meget kort tid: En 1.5 VTEC Turbo med 188 hk og CVT automatgear. med 4.58 meter, Denne SUV har altid skilt sig ud som en af ​​de mest rationelle, der samler den største plads i sin klasse og talrige shopping modulære løsninger. det bevarede også.

Honda CR-VOgså spore den nye Honda CR-V har vist en af ​​de runde SUV (Som du kan se enden på øvelser). A forbedrede finish og materialer, nu i sin nye generation tilføjer en god udvikling i dynamiske vilkår: ved sædvanlig komfort, denne gang bedre tolereret agile køreegenskaber, bremser og suspensioner mere effektivt. Det kan ikke være stadig den hurtigste og mest atletiske, men det gør til efterretning og ikke føler sig akavet. Stor balance, der også tilføjer en 1,5 Turbo motor ekstraordinær reaktion. Vil den nye reference?

Hyundai Tucson: bet komfort

Vi fortsætter med en anden SUV, der har stor succes i Spanien: Hyundai Tucson. Koreansk model 4.47 meter lang, Han har formået at sætte en stor bule i de diagrammer takket være sin fantastiske billede og en god opfattet kvalitet. Det kan ikke være den bedste i en bestemt sektion, men opretholder en meget god balance og stor komfort og gnidningsløst som gør det til en meget ønskeligt SUV.

Hyundai TucsonVed denne lejlighed, Auto Pan havde en benzin enhed med sugemotor på 2,0 liter og 165 hestekræfter, som ikke er solgt i vores marked: her kommer med en 1,6 GDI 136 hk eller en 1,6 TGDi, og med turbo og 176 hk. I tests Hun er kendt for en noget blødere affjedring end dens rivaler SUV, at prioritere mere komfort om bord i stedet for den dynamiske respons. Også dens retning er mere "på assisteret", ideel til at bevæge sig i byen og trafikken, men mindre hurtigt, når uforudsete eller overvinde forhindringer. Bare ikke på kompromis sikkerheden på noget tidspunkt. Plads og faciliteter er meget god.

Jeep Cherokee: mere europæisk

den jeep Cherokee stoppe op og mærke deres europæiske gener i forhold til tidligere generationer. Og endelig denne nye SUV på 4,62 meter lang Det tilbyder en spektakulær interiør, med flere detaljer og vision pleje, og meget godt løses på ergonomi, finish og finish. Selv har nye praktiske detaljer som skuffer under passagersædet eller til anden glidende række.

jeep CherokeeI Europa sit tilbud fokuserer på den mekaniske Diesel frem for alt, men findes også i andre markeder med en 2,4 benzinmotor 184 hk, ledsaget af den nye automatgear med 9-speed gruppe. Sættet er lidt langsom og ikke den mest energiske. Værdsæt og dynamisk understrege, at i tests har vist en noget Overstyring trend at hvis forvaltes bedre kontrol stabilitet og trækkraft, ikke fratrække point til et chassis, som selv står for dens adræt og underholdende touch. Sikkert hvis testene var off road, ville jeep tjene flere point ...

Kia Sportage: tunede

En anden klassiker i de senere år i Europa ... og en anden stor sælger, selv i stand til at sætte spørgsmålstegn ved nogle måneder ledelse af Nissan Qashqai. Vi taler naturligvis den Kia Sportage, Bror SUV platform og komponenter med Hyundai Tucson ... men kommer tilbage for at vise, at han har en anden tunet forskelligt. Faktisk, dynamisk affjedring tilbud fasthed større kontrol og ramme.

Kia SportageOgså en hurtigere og mindre blød retning kom denne gang (i modsætning til de fleste af sine rivaler) med version permanente firehjulstræk. I tests har det stået ud for at have en noget løs ryg, men med en meget godt greb grænse. Derudover dens fortrin understreger kørestilling (Alle meget intuitiv og god overordnede kvalitet), anatomiske sæder, en anden række meget store ... selvom ikke overdrevent store kuffert.

Mazda CX-5: gæsten "premium"

den CX-5 Det er blevet renoveret, men ikke alt for radikale generationsskifte, fremstår som en SUV med en stor indvendig finish næsten til niveauet for premium-mærker. Også kendt for sin præcision touch og dens store respons mellem bekvemmelighed og smidighed ... trods dynamisk rum for de personer er det ikke den bedste.

CX-5med 4,55 meter lang og det samme SKYACTIV-G 2.5 motor 195 HP og automatisk skinner i vores marked, har Mazda CX-5 lige præsenteret en muldvarp: at have kontrol over løs stabilitet og lidt langsom i sin kalibrering, som gør det muligt bagakslen glide over kontoen i øvelser som slalom . Elektronik udebliver i tid til tab af vejgreb. deres bremser, ja, meget god.

Mitsubishi Outlander: værdien af ​​robustheden

Enkleste aspekt og løsninger, som mange af sine konkurrenter, men også med store dyder. Vi taler denne tid af Mitsubishi Outlander, en SUV, der sport en visuelt og med imponerende mindre funktionalitet instrumentering, med en kørestilling, der ikke er den mest moderne og ergonomisk, eller en lidt kort og flad sæde uden for meget lændestøtte. Alligevel rum (selv med 7-personers versioner) er meget god, og opfattes altid som en meget robust og godt konstrueret SUV.

Mitsubishi OutlanderFødt og begrænse test, har Mitsubishi Outlander altid vist en meget neutral og sikker adfærd, et chassis godt tunet. Selvfølgelig er dette ikke en sports model eller følelsesmæssig, men meget komplet. Denne gang ankom med en motor på 166 hk 2.4 og CVT.

Nissan X-Trail: konservativ SUV

Drej til et af de mærker med mere stamtavle som SUV-modeller, Nissan. Denne gang, før hans rivaler er X-Trail, en model af 4,63 meter der er placeret over Qashqai over størrelsen af ​​de fleste af konkurrenterne. En meget robust model oprindeligt gik til en meget moderne, praktisk og gennemtænkt som en familie bil SUV. Kun fremkomsten af ​​nye modeller med mere sans for detaljer har resulteret i nogle henseender kan han blive anklaget for mere enkelhed.

Nissan X-TrailOgså med mulighed Tre rækker af sæder og sæder 7, Nissan X-Trail er placeret som en interessant SUV, men også i risikabel adfærd, lidt samlede engagement udmønter sig i en meget konservativ model. hans tuning og elektronisk arbejde for at undgå enhver chok Root, så det er en meget sikker model, men mindre agile reaktioner. Din støtte hjælper for eksempel reagere før det selv får lov til at ske et tab af vedhæftning eller bane. Hvem værdsætter den mest dynamiske afsnit vil savne måske mere glæde.

Peugeot 3008: fantastisk!

den Peugeot 3008 Det har været en af ​​de nyeste SUV at ramme markedet ... og stort! Ja, fordi sikkert har rejst stor interesse og har allerede vist en stærk start som valgmulighed. Til at begynde med, det har et interiør af de mest originale, kantet og høj opfattet kvalitet. Digital instrumentering, materialer og teksturer, gør det en SUV, der kunne næsten være placeret et trin ovenfor. Mekanisk det havde sin store motor 1.6 THP 165 hk og automatisk, man også fremragende sæt.

Peugeot 3008Alle, der også ledsager miljø i en Peugeot 3008 stor begavelse i komfort og sikkerhed (Tilbud op sæder massage) og en fremragende dynamisk tilgang. Det har et strejf af fasthed sikrer god vej agility, og dens stabilitet er over gennemsnittet ... trods en enkelt bagaksel torsionsstivhed. Enten i rummet det er den bedste af alle, eller praktiske, men alt andet 10 til Peugeot: det har skabt en vidunderlig SUV.

Renault Koleos: en SUV reimagined

Hvis vi talte i 3008 af en ny SUV, i dette tilfælde bevæger vi os ind i helt nye Renault Koleos Disse dage begynde markedsføring i Spanien. En radikal ændring, hvad der var den tidligere Koleos, denne nye model Renault stiger til over gener Nissan X-Trail. Din krop er meget smart, og har et strejf af personlighed med en noget mindre blød end Nissan suspension ... selv om lidt mere nervøs også undervejs.

Renault KoleosDens generelle skiller sig ud som en SUV også ganske konservative adfærdsmæssige, til det punkt, at deres stabilitets- og trækkraft kontrol nogle gange undlader at rette vej, men blot for at stoppe helt modellen. Og inde, gode teksturer og materialer tilføje op til en Infotainment meget avanceret og spektakulære, med den større centrale skærm end gennemsnittet og let at bruge. I Spanien kun kommer i Diesel versioner af tid.

Ateca Sæde: høj kompakt

Bogstaveligt talt "en løve stilt". Definerer den nye Master Test SUV 2017 til Ateca Seat, en model næsten næsten runde. Med stor alsidighed, et stort indre rum og krop, og en god opfattet kvalitet, første SUV Seat Han snart ankom, men er nu blevet en af ​​referencerne.

Ateca SeatMed stor effektivitet bag rattet, den Ateca Sæde (der måler kun 4,36 meter og dette er den mindste) er opført som en af ​​de mest adrætte SUV ... også begunstiget vej kursus er den letteste. At drage fordel af mange komponenter VW gruppe, dets mekaniske kombination 1.4 TSI 150 hk og den automatiske gearkasse DSG er en glæde, både til anvendelse som blød magt i form af fordele. Og alle meget indhold forbrug. Måske kunne man forbedre med lidt mere effektive bremser, men det er klart en af ​​de mest komplette modeller.

Subaru Forester: kraften af ​​teknologi

Subaru. Det mærke, der sjældent kommer i puljer efter købet, men hvordan gode biler siden ... og især i dag SUV-modeller. den Forester er en anden mulighed, der som altid gør særlig vægt på teknisk innovation. har en turbo bokser motor med symmetrisk AWD eller kasse automatisk CVT (I øvrigt, den bedste på markedet i denne henseende). På den vej, du skal vide for at forstå, da turbo lag gør du skal spille med manuel tilstand af ændringen, som simulerer eksistensen af ​​op til 8 forudindstillede hastigheder.

Subaru ForesterDen Subaru Forester er en SUV stærk, robust, hvilket giver dig stor kontrol på vej og meget præcist, men også nogle nervøsitet respons selv i en retning, der hopper mod pludselige bevægelser. Hans greb grænse, selv om, er de højeste dels takket til Kontant 4x4-system monteret. Dens interiør kan ikke nå kvaliteten af ​​at udføre mange af hans nye rivaler, men i stedet tilbyder en af ​​de bedste visibilities under kørslen.

Toyota RAV-4: Pioneer

Det var den model, praktisk opfandt den kategori, en pioner... og i dag stadig udstille god tone. Vi bliver fyldt med Toyota RAV-4, en SUV, som udviser en indre måske for simpel. Space, ja, på både foran og bagpå, med et fladt gulv uden fremskrivninger markeret til at hjælpe rumme bedre end de fleste rivaler inde i en passager femtedel.

Toyota RAV-4Som i Honda CR-V, stammen smigrer med et meget lavt gulv til lastning, hvilket letter indførelsen af ​​tung bagage. Et chassis plan er RAV-4 vist som en SUV meget balancerer, selvsikker og reaktioner gråbrun på alle tidspunkter. Det er en overbevisende model i almindelighed, at i vores marked står for dens hybrid sæt, der gør det mest specielle.

Volkswagen Tiguan: den historisk reference

En anden SUV fuldstændig renoveret for nylig, og det fortsætter med at skinne som en af ​​referencerne. Nu endnu allerede på markedet med en 7-sæders udgave Allspace, den Volkswagen Tiguan Han har altid vist meget god kabineplads og et stort bagagerum, yderligere viser generelt en standard af enestående kvalitet.

VW TiguanVed denne lejlighed også udstyret med den kraftfulde motor 180 hk 2.0 TSI med DSG, SUV er en spektakulær optræden og magt. Dynamisk føles adræt, behøver du ikke mister en stor kørekomfort og selvom tungere end Ateca, ender komponere en SUV med et rungende svar på vejen. Utvivlsomt, ved siden af ​​fantastiske nye Honda CR-V, den nye Peugeot 3008 og hans Sæde bror Ateca, vi er taler om de 4 store vindere af denne sammenlignende makro SUV. Tillykke!

TEST og målinger

VARIABEL slalon: Øvelser med kontinuerlig sving, mere og mere fart og kogler også variere deres afstand ikke genskabe almindelige situationer i hverdagen, men de giver en idé om det dynamiske respons af biler, der skal modstå kontinuerlig overførsel af pesos. Bedste resultat her for en Volkswagen Tiguan som det favoriserer dens firehjulstræk og en retning. Unluckiest fik Mazda CX-5, der opstod som vinder af løbet for deres smidighed, men nærmer sig slutningen, pludselig mistede han kontrollen over bagakslen og bare glider.

CARMÅLING
Honda CR-V13,7 s 64 km / t
Hyundai Tucson14,4 s 66 km / t
jeep Cherokee13,5 s 67 km / t
Kia Sportage12.5 s ved 70 km / t
CX-513,7 S70 km / t
Mitsubishi Outlander13,4 s 63 km / t
Nissan X-Trail13.3 s til 66 km / t
Peugeot 300812,9 s 63 km / t
Renault Koleos14,1 s 62 km / t
Ateca Seat12,9 s 67 km / t
Subaru Forester14,0 s 66 km / t
Toyota RAV-413,2 s 64 km / t
Volkswagen Tiguan12,5 s til 69 km / t

UENDELIGE KURVER: Stillet over for en cirkel med 25 meter radius, denne øvelse er at skyde så hurtig og stabil som muligt. God opførsel kommer garanteret af effektiviteten af ​​elektroniske assists og chassis tuning. Her lidt forskel til den generelt gode ESP kalibrering og stativer. For at understrege Honda CR-V for meget fin kontrol stabilitet og meget god samlet respons.

CARMÅLING
Honda CR-V0,86 g til 57 km / t
Hyundai Tucson0,83 g til 54 km / t
jeep Cherokee0,83 g til 54 km / t
Kia Sportage0,83 g til 54 km / t
CX-50,84 g til 56 km / t
Mitsubishi Outlander0,83 g til 53 km / t
Nissan X-Trail0,85 g til 55 km / t
Peugeot 30080,85 g til 55 km / t
Renault Koleos0,82 g til 55 km / t
Ateca Seat0,84 g til 53 km / t
Subaru Forester0,81 g til 53 km / t
Toyota RAV-40,83 g til 55 km / t
Volkswagen Tiguan0,83 g til 52 km / t

MOOSE DRYDenne øvelse i SUV 2017 Master Test simulerer en undvigende manøvre mod enhver forhindring, såsom en pludselig forekomst af dyr i vejen eller en fodgænger. Forpligtet til at gøre det så hurtigt som muligt, derefter vende tilbage til udgangspositionen vognbane eller ved tilstedeværelse af en påstået modkørende køretøj. dem, der De blev bedst løst det og Toyota RAV Peugeot 3008, efterfulgt af VW Tiguan, Seat Ateca, CX-5, og CR-V. hvilket var bageste var Jeep Cherokee, en stabilitet kontrol, der undlader at forvalte godt sin store chassis.

MOOSE i våde: Samme metode denne gang, men med den skærpende omstændighed af et vådt gulv yderligere kompromittere greb og kræver det bedste af bremserne, den support, du kan give suspensionen og kalibrering af elektroniske hjælpemidler. Ved denne lejlighed, bedste resultat for Mitsubishi Outlander. i modsatte side, CX-5, med en bagaksel, der ikke vil bære som sine rivaler.

målingerBremsning på WET: Vigtigt at kende reaktionen af ​​en SUV nødsituationer, såsom kontrol overholdelse våde jord. Denne gang øvelsen løber fra 60 km / t. Triumph her for Volkswagen Tiguan, med den bedste bremsning segmentet. Toyota RAV-4, Mitsubishi Outlander og Renault Koleos få de værste optegnelser.

CARMÅLING
Honda CR-V16,6 m
Hyundai Tucson16,5 m
jeep Cherokee17,5 m
Kia Sportage18,1 m
CX-516,5 m
Mitsubishi Outlander18,5 m
Nissan X-Trail17,5 m
Peugeot 300816,6 m
Renault Koleos18,4 m
Ateca Seat16,4 m
Subaru Forester17,4 m
Toyota RAV-418,9 m
Volkswagen Tiguan14,7 m

Cornering Brake: Denne gang er bremsning udført med tør gulv og kurveradius på 25 meter. Dette er for at stoppe fra en hastighed på 65 km / t. Den tunet Peugeot 3008 var den bedste performer viste, næsten umådeholdent Volkswagen Tiguan. i ulempe, igen en Jeep Cherokee med meget langsom kontrol stabilitet. Så endelig kan du se tabellen med tør bremsning i en lige linje på 100 km / t til 0.

CARMÅLING
Honda CR-V40,0 m
Hyundai Tucson39,1 m
jeep Cherokee45,8 m
Kia Sportage42,1 m
CX-541,4 m
Mitsubishi Outlander43,1 m
Nissan X-Trail42,4 m
Peugeot 300836,3 m
Renault Koleos43,1 m
Ateca Seat40,6 m
Subaru Forester44,7 m
Toyota RAV-439,3 m
Volkswagen Tiguan36,9 m