Ford Kuga 2017 testede vi den nye kompakte SUV

Ford Kuga 2017, kørsel dens opdateringFord Kuga 2017, kørsel dens opdateringFord Kuga 2017, kørsel dens opdateringFord Kuga 2017, kørsel dens opdatering

Vi er klar til din reservation, og de første leverancer annonceret i begyndelsen af ​​2017, havde vi mulighed for at komme tættere på Warszawa (Polen) til at teste den nye Ford Kuga.

Vi uvidende om de kolde æstetik, der ser mange af bygningerne i landets østlige, valgte en enhed med finish ST-linje og vi modregne i en temmelig fuld af grønne landskaber og bandt Vilnius (Litauen) rute. Sandheden er, at det visuelle aspekt af denne bil er meget mere attraktive end i 2015, fordi vi har en Ford Kuga 2017 hvilket er tæt som aldrig former for stor Ford kant, især i deres front er berørt. I øvrigt, siger opsigelse ST-linje (Som havde premiere for første gang), du føler dig fantastisk model og har ikke den store ekstraudgift på Vignale, Også for første gang denne Ford SUV. Det omfatter adaptive forlygterne med bi-xenon-teknologi, tonede ruder (tonet, bortset fra den forreste forbud mod lov af cirkulation i Spanien) og en lille hækspoiler. Hertil kommer, ved at erhverve ST-Line, har du specielle design af dæk og affjedring og styretøj fordel fra en ny indstilling, som gør det muligt at køre mere 'levende' uden nogen svaje.

Inde i Ford Kuga, finder vi den sædvanlige følelse af et stort rum i forsæderne, hvilket giver en god højde for en bred forrude. Denne følelse overføres til de bageste sæder, mindst to rigtige du har denne funktion læne muligheder. Centret bagsæde reduceres i overensstemmelse med, hvad vi er vant i segmentet, hvilket gør at tilbringe mange timer med ryggen støttet det kan ikke være ønsket af mange. For lange ture, måske to bageste passagerer med midterarmlæn indsat.

Interiør Ford Kuga 2017

den håndbremse nu er det slags elektronisk og de har fået interessante muligheder, såsom rattet og opvarmede forsæder.

Apropos midterkonsollen, siger Det har lettet belastningen af ​​knapper, Jeg kunne endda være overdreven og vanskelig at håndtere, før opgraderingen. Nu skal vi bare have overlevet knapperne der hører til klimaet, samt et par af dem for infotainment-system (med SYNC 3), Som den er nu for det meste styres fra en touch skærm. Visionen for denne skærm fra førerens stilling er perfekt, men det er måske for dybt stilling til håndtering. For at gøre dette, bedre bruge knapperne på multifunktionsrattet.

den navigationssystem er langt mere intuitivt end vi nogensinde har set på nogle ældre modeller og vejledning er praktisk og tilpasses.

Det tilbyderBAGKLAP Electric'Hvilket kan have håndfri eller ej. Hvis det er tilfældet, kan du åbne og lukke passerer foden under den bageste kofanger. Dets funktion er meget præcis og hurtig, ingen a priori bemærkelsesværdige fiaskoer under brug og uden aktiveret ved et uheld passerer bag bilen, som om det er sket på lejlighed med modeller fra andre mærker. Når den åbnes, få adgang til et bagagerum med et volumen på 456 liter og som kan udvides op til 1653 liter hvis bagsæderne læne sig tilbage. Ikke segmentets største bagagerum, men er stadig i en god position i forhold til konkurrenterne, såsom Nissan Qashqai (430 liter) eller Hyundai Tucson (488 liter).

Blandt de sikkerhedssystemer og chauffør bistand, kan vi tale om vi har testet ved høj hastighed på motorvejen, den 'Lane Keeping Assist', Hvoraf lidt dreje på hjulet, hvis du går på jernbanelinjen, enten kontinuerlig eller diskontinuerlig. Det gør den præcist og med stor glathed.

Hvordan er Ford-motorer Kuga 2017

Jeg må sige, at ingen af ​​motorerne indarbejde Ford Kuga 2017 De kommer som en nyhed, hvis den relative nye tilføjelse af mekanisk Diesel 120 hk 1,5, en version, der ikke var tilgængelige under præsentationen vi deltog i Polen. Årsagerne synes at være venter en meget kompliceret vejr, så de besluttede at fjerne fra vores optioner modeller med forhjulstræk. Selv om 'midlertidig' aldrig kom, denne beslutning gjort vores chancer var begrænset og røre os prøve den mest kraftfulde version af benzinmotorer (den eneste AWD) og blandt styreraketter diesel med firehjulstræk, valgte vi også for mere strøm (selvom 4x4 150 hk var også tilgængelig). Hvis benzinmotor monteret som standard automatgear typen momentomformer (ikke de dobbelt kobling Powershift diesel versioner af bilen) for diesel, vi satte os for at teste manuel gearkasse (automatgear Powershift og vi har forsøgt ved talrige lejligheder, og vi ved mere end din faktiske arbejde).

Ford Kuga 2017

Startende med enheden med benzinmotor 1.5 182 hk Ecoboost, Jeg siger, at parret gør mig justito (24.49 mkg), Selv om det er den mest potente af alle (det maksimale drejningsmoment er ens i alle tre effektniveauer af motorblokken) og ændringen ikke stoppe med at arbejde så godt, som det gør dobbelt kobling bærer Diesel. Ville vælge før nogen af ​​de andre to effektniveauer med manuel gearkasse (hvis du ønsker en lidt hurtigere respons), medmindre 4x4 trækkraft og benzinmotor er et must for dig. Hertil kommer, at motoren lyden er ganske bemærkelsesværdigt i cockpittet, måske fordi det er en høj effekt for sådan en lille forskydning, ekstra grund til at sætte sig på en af ​​de to andre mindre potente, med præference for 150 hk, som er en bil hvilken vægtintervaller mellem 1.591 og 1.716 kg. Vi kan se forskellene mellem disse to versioner og diesel, hvis vi konsultere det maksimale drejningsmoment af de mindre kraftige diesel mekanik (som jeg gentager vi ikke prøve), med 30.61 mkg.

I kombineret brug er ikke rigtig bemærkelsesværdig, fordi der i vores virkelige prøve på ikke lavere 8,9 l / 100 km, når homologeret kombinerede forbrug er 7,5 l / 100 km.

Apropos den anden testenhed, en Ford Kuga 2.0 TDCi 180 hk (AWD og også forbundet med seks-trins manuel gearkasse) Sig, at der forventes deres svar, og at den manuelle ændring er så korrekt som automatisk powershift Det tilbydes som en mulighed (spørgsmål om præference). Parret af 40.82 mkg, Det giver en god gennemgang af deres effektivitet, mens man kører. Vores samlede faktiske forbrug under testen, 6,4 l / 100 km, hvad det bliver tættere på end de tidligere 5,2 l / 100 km, der er godkendt. Som i tilfældet med den tidligere, jeg tilbage med en af ​​to niveauer højere magt, som vægten af ​​bilen, forlader firehjulstræk (standard på 180 hk) og automatisk skift for dem, der har brug for det ved anvendelse eller type kørsel.

Adgang priserne på enhederne testede Ford Kuga 2017

benzin

Ford Kuga 1.5 4x4 182 hk Ecoboost ST-Linje System - 34.200 euro

Alternativ: Ford Kuga 1.5 Ecoboost 182 hk 4x4 Automatisk - 32,450 euro

Alternativ: Ford Kuga 1.5 Ecoboost 4x2 150 hk ST-Line 29,450 euro

diesel

Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 180 hk ST-Line - 34.700 euro (36,450 euro * Automatisk ved)

Alternative: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 180 hk - 32,950 euro

Ford Kuga adgangspriser 2017

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 120 HK 4x2 - 24.200 euro

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 4x2 150 hk ST-Line 29,450 euro

Ford Kuga 1.5 TDCi 4x2 120 hk Automatisk - 25,450 euro

Ford Kuga 1.5 TDCi 4x2 120 hk Automatisk ST-Line - 29.700 euro

* Kontakt andre Ford Kuga priser

Du kan også være interesseret

Ford Fiesta 2017

Ford kant 2016

Sammenligning mellem Ford Kuga, Nissan og Hyundai ix35 Qasqai, og 4x2 Diesel