Mitsubishi ASX 2017: Test og pris fra mindre end 16.000 euro

Mitsubishi ASX 2017 vores test fotosMitsubishi ASX 2017 vores test fotosMitsubishi ASX 2017 vores test fotosMitsubishi ASX 2017 vores test fotos

i 2010 Mitsubishi ASX kom til et segment klækning fase og tre år senere modtog sin første opdatering. 2017 har startede denne SUV med nye æstetiske hånd at fokus på forsiden, hvor han fik, hvad de helt opkald Dynamisk Shield. Med dette redesign sit ansigt på ASX Det er tættere på billedet af Mitsubishi Outlander, SUV større udvalg af japansk i Spanien, overvejer Mitsubishi Montero off-road.

Det er kendetegnet ved tilstedeværelsen af chrome rammeelementer både grill består af tre vandrette vinger, som forlygterne. Andre ændringer er set i de piloter, med LED'er til stillingen lys og bremsen, 18 "hjul til Kaiteki versioner af lignende udformning til Outlander eller detalje formet tag antenne hajfinne. De nye forreste mærker kroppen af ​​Mitsubishi ASX er lavet noget længere: 4,30 passerer a4,36 m.

Inde ved siden af ​​en rat klaver sort trim, og midterkonsollen; den øverste ende version indeholder cam til at drive tandhjulene af den automatiske gearkasse, ændrer browser ved at tilføje forskellige screen design og funktioner.

Mitsubishi ASX 2017Mitsubishi ASX, tre motorer, to drev og to ændringer

Mitsubishi ASX, andre lande RVR eller Outlander Sport har en rækkevidde komponeret af to dieselmotorer og en benzin.

Diesel, henholdsvis 1,6 og 2,3 114 hk 150 hk, er originale PSA og Mitsubishi (intern kode 4N14 i mærke). Den mest magtfulde af dem, DI såkaldte 2,2-D, er det delt med Outlander og har en vægt vidnesbyrd salg til udelukkende knyttet til automatisk, firehjulstræk og det højeste niveau af udstyr, Kaiteki, konfiguration påvirker prisen; mens den mere beskedne magt har været på som har været faldende så mange salget af denne model ... i hvert fald indtil nu.

Fordi Mitsubishi er et andet mærke, der registrerer interesse benzinmotorer Det vokser på bekostning af diesel og ja, i ASX og er mere end 6 i 10 salg, der lukkes med versioner 160 MPI. Det er derfor afgørende for at tilbyde attraktive priser. I tilfælde af kombination med mindre udstyret trim plan som standard, Challenge, der er 5.410 euro rabat (for finansiering og kampagnetilbud) på listeprisen, der forlader du i 15.900 euro. De benzin motor versioner 160 MPI, 117 hk, er også forbundet med bevægelse og Kaiteki, altid med forhjulstræk.

De tre afslutter er også Diesel som starter med den række, også 1,6 160 DI-D selvom, i dette tilfælde, er det også muligt at vælge den mellemliggende efterbehandling, Motion, med AWD AWC. Det er et system, der forbinder bagakslen til fronten automatisk, hvis tab af trækkraft forekommer deri; men også det giver føreren mulighed for at vælge en position, hvor det drejningsmoment delt mellem akslerne er låst.

Mitsubishi ASXMitsubishi ASX, dynamisk opførsel

Alt dette rækkevidde 2017 Mitsubishi ASX, Vi kunne drive en Kaiteki version med 114 hk dieselmotor og forhjulstræk. Med hjulene 18 "(med hjul Bridgestone H / P Dueler 225 / 55R18 97h) ASX Treads poise også ved at justere sin suspension, og som kontrollerer legeme er værdsat i enhver kurve. Imidlertid lider den rullestøj meget høj, selv uden at gå meget hurtigt. Ved siden af ​​motoren går ubemærket hen meget mere. Dette 1.6 giver sit bedste til 3800 rpm, tidspunkt, hvor ingen offset fortsætte tvinge motoren og kompenseret ved hjælp af ændringen. Det er en af ​​de mest underholdende for føreren af ​​ASX ved sin præcise touch og kort vej elementer.

I en hurtig kørsel, ved at tillade ikke meget kraftfuld motor i en bil, der ikke ser meget tung, hovedsageligt af biveje og i store dele af ruten, med mange kurver, der kræver genstart motoren kontinuerligt, computeren rejse registreret en forbrug på 7,5 l / 100 km.

Ingen af ​​de ændringer, der er foretaget i Mitsubishi ASX 2017 space virkning, således at, i det mindste når de er monteret på panoramatag -standard i Kaiteki-, hvilket ikke er praktisk, er nyttig højde tabt. Det har aldrig været den bedste dimension af denne model, men denne reduktion er især mærkbar i de bageste pladser, hvor en beboer på 1,80 m høj klart spiller med hovedet på loftet. De resterende plads dimensioner er korrekte, og selv har en bagagerum stand for deres størrelse, med 420 liter.

Du kan også være interesseret

- Det er Mitsubishi SUV rækkevidde: ASX, Outlander og Montero

- Mitsubishi ASX 2017: nyt design og meget mere ...

- Mitsubishi ASX vs Skoda Yeti: Hvad SUV er bedre?