10 tips i tilfælde af uheld

10 tips i tilfælde af uheld

1. Signaler fejl

Hvis bilen er brudt, er det vigtigt at signalere det med nødsituationer trekanter. Du er nødt til at placere de første 100 meter før hændelsen, og før en kurve, hvis ulykken skete senere.

2. For at se bedre ud

Når du nødt til at komme ud af bilen, bære vesten før og ikke i fuld vejbane: Det er vigtigt at gøre dig se, men pas på, ikke gør dig udødelig!

3. Gå ud af omløb

Hvis du nødt til at rejse på vejen, så gør det så langt væk fra trafikken: Hvis det er muligt, skal du placere dig selv bag autoværnet. Lad ikke passagererne at stige ned i bilen, selvom bærende vest.

4. Når en hjulskift

Leder du efter det rigtige sted at stoppe bilen og steder så langt væk som muligt fra cirkulation. Må ikke engang komme ind i dit hoved at skifte hjul overalt, især hvis det kommer fra venstre. Hvis du har lejet vejhjælp service med din forsikring, så tøv ikke med at kalde dem.

5. Ulykke opkald 112

Dette er det nummer, du nødt til at ringe på telefonen i tilfælde af lidelse eller vidne enhver ulykke at sende nødtjenester nødvendige bistand. Bevar roen under opkaldet, og giver informationen så nøjagtige som muligt: ​​beliggenhed, antal køretøjer, der er involveret og ofre.

6. Hvor hjælpemotor

Stands bilen på et sikkert sted at forsøge at gøre situationen ikke forværres. derefter, kort kontakt af de beskadigede køretøjer, opererer håndbremsen og tænde alle lysene mulige nødsituationer.

Det er tid til at placere advarselstrekanten. Hvis det er muligt, bede om hjælp fra andre, så, med vesten på plads, læ fra et websted for at advare andre bilister ved ulykken.

7. hjælpe en såret

En person, der har haft et uheld er ofte forvirret og bange. Tal at indhente oplysninger, der kan være nyttige til sundhedsydelser, som hvis du er allergisk over for noget medicin eller har nogen alvorlig sygdom.

8. Hvad man ikke skal gøre

Giv aldrig drikke til en såret, ej heller flytte eller fjerne dem fra køretøjet. Bør heller ikke transportere ham til et hospital, undtagen i ganske særlige tilfælde.

9. dække hans, selv om varmt vejr

Den dækker patienten med et tæppe, normalt har de kolde. Derudover skærme i munden fremmedlegemer I stedet løsne og tøj og bælte.

10. Oplysninger, retfærdig

Hvis du spørger om tilstanden af ​​hans ledsagere og du mener, at nyheden ikke kommer til at være meget positiv, Må ikke være alt for eksplicitte ikke at fremprovokere en krise af angst.