Har du lyst til at øge værdien af ​​din bil? Følg disse 10 tips

Har du lyst til at øge værdien af ​​din bil? Følg disse 10 tips

Hvis du er i søgeprocessen ny bil at du har først Sælg din. Ingen grund til at bruge en masse til din nuværende bil bedre på alle måder og du kan bede for ham flest penge muligt og frem for alt, i hvert fald officielt den svarer dig. Før detallarte et par tips og tricks til at øge værdien af ​​din brugte bil, bør du vide, at der fra Autopista.es tilbyder vi også en GRATIS ONLINE SERVICE VÆRDIANSÆTTELSE, med fuldt opdaterede priser og en hånd professionel og reference tjeneste. Det er den bedre officielle marked værktøj: Hvilket, i kombination med disse 10 tips til at vise nu kan du med din bil den mest mulige penge.

1. Vask det og tjek inde

Hvis du kan, i hånden og sætte dine fem sanser. REPASA med klud microfribra hele kroppen uden at glemme at rengøre dørkarmen, herunder hængselområdet. også Ved en gennemgang af dæk med specifikke produkter og sikre god stand af hjulene: Det vil tage blot en halv time, og du vil bruge mindre end 10 euro. Så henter en støvsuger, glasrens og et godt produkt at rengøre plast, uden at gennemgå heller ikke glemme stammen. Arbejdet skal omfatter indtræk: En damprenser virker vidundere med stof. Hvis de er læder, sæbe og gnidning. Tjek her 3 timer og til mellem 10 til 20 euro.

2 Afsæt til mini-reparationer

Efter ca. æstetisk Mess med krop. Nogle detaljer kan kræve indgreb fra en professionel opfinder (naturligvis vil du finde det meget dyrere, naturligvis), men det er meget sandsynligt, du fandt på kofangere rozones, ridser, selv en lille tilhugget på dørene ved slag mod væggene ... I disse tilfælde skal du ikke fortvivle. Check hånd båd polish, en hurtig, billig og næsten mirakuløs med mange små rozones løsning. Hvad hvis det ikke nok? Søg din bil, så referere maling (ofte er i motorrummet), og med det, købe en retoucheringspensel på forhandleraftalen, men du kan også give dem i butikkerne i branchen. Grundlæggende at være præcis den samme farve, selv allerede være væk fra kroppen. Også omfatte lak, for ellers malingen vil vare indtil du vasker det igen ... I mindre end en time, og til en pris på mellem 10 og 50 euro, har du et punkt.

3. Der er detaljer, der gør en forskel

Næste trin: der skrammer fra brug af bilen du kan ikke styre, såsom rattet eller gearvælgeren. Men du kan tage sig af nogle detaljer for at devaluere bilen. Fra Autopista.es foreslår vi at sJeg dit rat er læder og er slidt, det retapices (100 til 150 euro). Og også, at sustituyas gummier pedaler, end bare koste mellem 10 og 20 euro spillets. Resultatet er spektakulære, selv udkig efter en ny mus: Den dyreste koster omkring 50 euro.

Bedøm din bil gratis4. Skift børsterne og overvåger tandkødet

Det var tid, men ikke regn dage. Endelig erstatning af viskerblade vinduesviskere og gennemgå ejektorer funktion som de burde. Med en nål kan du gratis den typiske små forhindringer, selv omdirigere. Check, som også er den tilstand af tætningsbånd dørene mod kroppen og hvis der er nogen brudt, stedfortræder. De er billige, let samles og skilles ad og med dem kan du undgå en masse vindstøj. I 10 minutter for mindre end 12 euro har afsluttet denne fase.

5. Husk at tjekke pærerne

Du har måske ikke bemærket det, men sørg din bil lamper lyser korrekt. Hvis dit lys er slidte plastik lampeskærm, befri dem for disse falder ud i dag virkelig billigt og når poleret (du kan gøre en professionel, men du kan også købe alt hvad du behøver for meget lidt i enhver butik eller supermarked specialiserede tilbehør), de er meget god og giver dig mulighed for at se meget længere. På bare én time og 15 euro pr forlygte, du flytter til punkt 6.

6. Gennemgå måner

andet aspekt til anmeldelse: forruden. Skal være i perfekt stand, og hvis du har en revne i månen, uanset hvor lille den er bedre end af en godkendt ændring ved brand eller ved den samme fabrik, der er monteret. Skader, hvis ikke gå videre og køber kender.

7. Eye til bælter

Toca og kontrollere den korrekte tilstand af sikkerhedsseler. Glatning tape, rense det med sæbe og, når det er tørt, aplícale en silikone smøremiddel til, om afhentning løbe let. Eller plet eller drop. Dette produkt kan bruges på en hvilken som helst del, der lyder gamle madras. På bare en time og for 5 euro, løst opgaven.

8. Leder du efter de bedste stykker

Anmeldelser og reviderer status for de afbrydere, kontrol, visirer, eller andre elementer af instrumentbrættet, at anerkendelsen og overforbrug. Se efter henvisningen søger ny brik i dit dele butik. Så du garantere dig en spektakulær ansigtsløftning bilen og sikre, at alle dele fungerer korrekt: aspekter, der ikke kunne få en del i en losseplads eksempelvis opnås.

9. Pas på tasterne og dokumentation

Eye: Det er almindeligt at glemme Hvor de har holdt reservenøgler og måske endda at du har tabt. Men hvis du er fremragende, sælger din bil har de to spil værd mellem 100 og 245 euro mere, afhængigt af segmentet. Hertil kommer, som du er omhyggelig dokumentation også fortælle dig en masse bil. Hvis databladet, bogføring og registreringsattest er i god stand, vil du undgå køberen kræver, at du duplikere, sparer 150 euro, 60 euro og 30 euro henholdsvis. Sørg også for at instruktionsbog er placeret: 30 euro vil være andre besparelser.

10. Indtast Autopista.es

Og et sidste punkt, du bør ikke glemme. Husk, at Autopista.es kan allerede fra i dag evaluere gratis din brugte bil, før du sætter det til salg, med professionel og officiel værktøj, der vil give den nøjagtige pris på din bil på markedet. Må ikke vente og på bare 5 minutter, udfylde dine personlige data og gøre det klart, hvad din bil, vil du modtage via e-mail alle detaljer.

Du kan også være interesseret i:

officielle og gratis vurdering af din bil, bare i Autopista.es

Den mest pålidelige brugte biler hånd