Heat, syltetøj … Hvordan man undgår overophedning af motoren?

Heat, syltetøj ... Hvordan man undgår overophedning af motoren?

Med ankomsten af ​​sommeren, vi træder ind i tid af året mest tilbøjelige til at opvarmning motorer køretøjer. Der er mange bilister, der spekulerer hvorfor dette sker, og frem for alt, hvad de skal gøre, når det sker.

Ikke kun mennesker lider høje temperaturer. Den intense varme kan være en reel hovedpine, når det kommer til biler, da det har alle chancer for at blive et mere alvorligt problem ... især når køretøjet og skat et par år. I de fleste tilfælde, forebyggelse er den bedste måde at undgå disse ubehagelige situationer.

Derfor er de aldrig over nogle tips til, hvordan man kan reagere, når temperaturmåleren af ​​motor-placeret på panelet electrónico- sagde, at er over det normale, dvs. overstiger 90 grader. Først da vil du få føreren til at reagere i tide til at undgå en forstyrret på grund af opvarmning; Efter, afkøling af bilmotorer -i størstedelen udføres gennem et kredsløb, der ikke kun består af vand, også antioxidanter og frostvæske. Og hvis det er for sent, og indikator temperaturen er på, tage til efterretning af disse tips.

Stands køretøjet

Hvis motoren temperaturen udløses, den første ting at gøre, er stoppe bilen, slukke den og bo på den måde i et stykke tid. Hvis der efter opvarmning fortsætter, er det tid til at ringe til support.

antifrost

Efter at motoren køle, skal du åbne tankens låg, der gemmer kølevæsken omhyggeligt og kontroller kølevæskestanden líquitod; hvis det er under mærket skal erstatte det. Denne handling bør aldrig ske med motoren varmt det kan forårsage alvorlige forbrændinger.

Er der en lækage?

For det har for nylig revideret kølevæsken er ikke mere tjekke bunden af ​​tanken da det kan indikere en utæthed. Vær opmærksom på hver af parterne og kontrollere, især leddene.

Drej til radiatoren

Gør det samme med den radiator da der er mulighed for at blive beskadiget af en sten, for eksempel. Kontrollér forbindelsespunkter med motoren.

En pumpe problem

Lækagen kan være, selv i selve pumpen. Hvis væsken er mørkt, er det fordi den korrosion systemet, at der er derfor behov forny den specifikke flydende kredsløb kan tåle ekstreme temperaturer.

Et ekstra tip

Ud over disse tips, er det nødvendigt at følge nogle retningslinjer for at undgå krisen. Og til styring af kølervæske, anbefales det at teste for at kontrollere effektivitet både ventilator termostat forlader motoren i tomgang, udluftes systemet hvert tredje år, skal du kontrollere tankdækslet og justere leddene. Når der ikke er nogen vej tilbage, er det bedst at slukke for motoren, og lad den køle før kontrol ekspansionsbeholderen. Hvis niveauet er lavt, skal justeres med vand eller specifik væske (hvis du køle motoren hurtigere, opbevares i køleskab kun køleren).

Du kan også være interesseret

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

- Hvilken temperatur kan nå motoren på en bil?

- Hvordan til at stege et æg på motoren på en bil? (Video)