Jeg har brændt bilen, hvordan og hvornår forsikringskrav?

Jeg har brændt bilen, hvordan og hvornår forsikringskrav?

Forestil dig, at, ligesom hver dag, efterlade din bil parkeret om natten på gaden og den næste morgen, når du går til at samle den op du er uheldig at Din bil er blevet brændt på grund af en tredje part. Før dette sker, skal du være klar hvordan du handler dit forsikringsselskab. Vil du tage dig af dække omkostningerne ved reparation eller friholde mig til at købe en ny bil hvis den er blevet brændt helt?

Til dækning af skader i en bil ved brand du skal have forsikring mod alle risici eller bil med overskud, da det er denne type forsikring, hvor egne politikker omfatter skader, som er en garanti, hvor de indgår.

Så hvis du har taget en omfattende forsikring, din virksomhed vil tage sig af alting. Hvis du har lejet en franchise forsikring, vil skade blive dækket af det aftalte budget. Det vil sige, hvis din franchise er 300 euro og reparation overstiger dette beløb bliver nødt til at betale 300 euro i lommen, og din virksomhed vil tage sig af resten.

Men den bedste løsning er at sikre, har indgået aftale dækning brand, som det normalt er inkluderet i alle all-risk forsikring og mest forsikring udvidet tredje. Brand dækning dækker skader på bilen ved brand, enten ved hærværk af et køretøj opdeling selv eller af en atmosfærisk fænomen som et lyn falder.

forsikringskrav

Afhængigt af hvordan du brændt din bil, Du skal indsende den relevante dokumentation dit forsikringsselskab. Bemærk, at du viser, at tabet ikke har været uagtsomhed fra den forsikrede eller af en anden person i relation til ham. Forsikringsselskabet skal udelukke, at branden var forårsaget.

Hvis din bil er blevet brændt på gaden af ​​en handling af hærværk, fordi nogen har kastet en brandfarlig væske, eller fordi de har brændt skraldespande og brand har spredt beskadige din bil, klagen ville være påkrævet for at gøre krav forsikringen. Hvis brandmænd har interveneret for at slukke branden, kan du bruge de overfyldte og intervention af dem til at demonstrere ilden.

Hvis du har indgået aftale brandforsikring, blive informeret hvor meget du vil betale forsikringen, hvis din bil er brændt helt og du er tvunget til at købe en anden. Virksomheder bruger to udtryk i forhold til at betale erstatning eller kompensation, der skal være klar:

-Værdien igen: det er den pris, du skal betale, hvis du ønskede at købe din nye bil en forhandler på tidspunktet for ulykken.

-venal værdi: den pris, som du kan sælge din bil på tidspunktet for ulykken. Henvisning kan sige, at markedsværdien af ​​en bil 5 år er omkring 60 procent lavere end prisen på den samme bil at købe det igen.

Kun i tilfælde af naturkatastrofer (Ligesom en storm eller et jordskælv) eller terrorhandlinger, der vil tage sig af reparationer er Forsikring Erstatning Consortium. Ja, forudsat den beskadigede køretøj har en forsikring i kraft.

Du kan også være interesseret

-Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

-Tricks til at få de bedste forsikring satser

-naturkatastrofer, dækker forsikringen?