Hvornår kan jeg begynde at køre, hvis jeg fjerner kortet

Hvornår kan jeg begynde at køre, hvis jeg fjerner kortet

Enhver retslig overbevisning Forbrydelser mod trafiksikkerheden indebærer midlertidig fratagelse af retten til at føre. For at vende tilbage for at komme bag rattet i en bil Det vil afhænge af, om tilladelse tid afsavn er lavere eller højere end to år.

Hvis tilladelse er afsavn end to år, du er nødt til at vide, at det er nødvendigt et forløb rehabilitering og hætteglas sensibilisering 24 timer undervisning varighed på et godkendt center og også skal en test i trafikken. For at få tilladelse, i dette tilfælde, det har en balance på 8 point.

Hvis sætningen er mindre end to år, at genoptage kørsel, vil du kun bevise, at han øjeblikkeligt under anvendelses- og genopdragelse hætteglas sensibilisering 24 timer. I dette tilfælde behøver du ikke udføre nogen test eller undersøgelse.

Straf på op til 500 EUR

Som vi Bilister europæiske Associates (AEA), forklarer, selv om der er ingen tidsfrist for at underrette føreren hvad de skal gøre, ej heller er der en forpligtelse til at informere DGT plejer. Derfor, når den har tjent sætningen kan deltage i nogen af ​​de godkendte centre for kurset og være i stand til at inddrive tilbage din ret til at køre bil.

Hvis en eller anden grund, ikke du beslutter at udføre relevant at hente dit kørekort kursus, vil du blive pålagt en bøde en alvorlig administrativ sanktion svarende til 200 euro, i tilfælde af at blive frataget retten til at køre i mindre end to år. og en meget alvorlig administrativ bøde på 500 euro i tilfælde jeg har været i mere end to år.

Du kan også være interesseret

-Fem Taster på meddelelser om bøder

-Hvordan kørekort

-Handlinger, som tager væk point