Carwash: der hævder, hvis noget bryder bil

Carwash: der hævder, hvis noget bryder bil

I en bilvask en af ​​valserne har brudt spejl af din bil. Du får bedøvet og det første, du tænker på er, hvad jeg kan gøre. I det fjerne du læser en plakat, der anbefaler folde spejle og bilvask er ikke ansvarlig for eventuelle skader, der kan medføre. Hvad kan du gøre? Du kan dække skader bilforsikring?

Ifølge de europæiske bilister Associates, den første ting du skal gøre er krav uigendriveligt (ved burofax) indehaveren af ​​bilvask og dit forsikringsselskab.

I henhold til artikel 147 i den reviderede tekst til almindelig lov om forsvar af forbrugere og brugere, "tjenesteydere i dette tilfælde tunnelen lavado- hæfter for eventuelle skader og skader forvoldt forbrugerne og brugerne, medmindre de bevise, at de har overholdt de krav og regler, der er etableret krav og andre omhu og hurtighed nødvendige på grund af tjenesten". Derfor I princippet ejeren af ​​tøjvask skal tage sig af skader på din bil, AEA point.

For at være en tjeneste "autolavado"The retspraksis Det overvejer elementerne faciliteterne skal være i en position af ingen skade til brugere, og ejeren af ​​ejendommen at opveje fordelen ved ikke at skulle have en medarbejder for denne service med risiko for står over for skader, der kan opstå for at bruge den.

På denne måde vil du være ansvarlig for bilvask, der er nødt til at bære omkostningerne ved reparation bakspejlet af din bil. Vi vil anbefale, at når det er muligt du får i hænderne på eksperter på forsvarsspørgsmål bilist at rådgive dig om din konkrete sag.

Du kan også være interesseret

Du må ikke åbne døren til en bilvask ...

20 hjem og billige tricks til at rense bilen