Hvem er hvem under kølerhjelmen af ​​bilen

Hvem er hvem under kølerhjelmen af ​​bilenHvem er hvem under kølerhjelmen af ​​bilenHvem er hvem under kølerhjelmen af ​​bilenHvem er hvem under kølerhjelmen af ​​bilen

Olie. Det er den meget blod af motoren. Hvis der var lidt eller for meget, kunne du have en 'hjerteanfald' gripaje som værende uden smøring mellem bevægelige motordele. Hvis du skulle tilføje stikket er normalt gul, har gule bogstaver, indeholder ordet OIL eller tegning af en olie.

Kølevæske. Supplerer arbejdet af smøremiddel sænke motorens temperatur. Det er i en gennemsigtig plastikbeholder med en sort plastprop. Hvis du nødt til at tjekke dit niveau varm, pas på!. Grab hætten med en klud til beskyttelse mod stænk og åbne den langsomt.

Forrude. En blå stik, vand farve, ofte identificerer sprinklervæske. Det er mindre bekymrende, hvis dit niveau er lavt, men ikke overdrive tilsættes vand.

Bremsevæske. Selv hvis du vil sandsynligvis aldrig nødt til at tilføje. Enten måde, skal niveauet også være mellem minimum og maksimum. En generelt sorte hætte med et symbol på en disk og cirkulære baner omkring linierne identificeret.

Steering væske. De mest moderne, med elektriske hjælpe adresser biler mangler hydrauliske kredsløb, ej heller har biler uden servostyring veteraner.

Batteri. I nogle biler er det ikke findes i motorrummet, men i bagagerummet. Der er ingen vedligeholdelse, men i andre er det godt at tjekke dit niveau og til tider skulle tilføje destilleret vand. Det erkendes ved at have en langstrakt plastark hvorunder er huller eller separate propper.